luffyole Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ενω δουλεθα σεναν εροδοτη για 6 μηνες,με επιδοτουμενο προγραμμα απο το οαεδ δεν μου δινει τα λεφτα του οαεδ ενω τα εχει παρει.μπορω να αποδειξω οτι δεν μου εχει δωσει τα λεφτα?καποιοσ μου ειπε οτι στο ικα που με ειχε ασφαλισμενο επρεπε να καταθετει τις εισφορες μου σε εναν προσωπικο μου λογαριασμο 'η σε καπια συμβεβλημενα καταστηματα ταπεζων του ικα.εφοσον δεν μου τα εχει καταθεσει σε ενα λογαιασμο κ εφοσον εχει παρει τα λεφτα απο το οαεδ,αυτο σημαινει οτι πλαστογραφησε την υπογραφη μ στις αποδειξεις μισθοδοσιας.τ λετε εσεις να κανω γτ στην επιθεωρηση που πηγα γινετε χαμος και περα βρεχει!!!
Star_Light Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ενω δουλεθα σεναν εροδοτη για 6 μηνες,με επιδοτουμενο προγραμμα απο το οαεδ δεν μου δινει τα λεφτα του οαεδ ενω τα εχει παρει.μπορω να αποδειξω οτι δεν μου εχει δωσει τα λεφτα?καποιοσ μου ειπε οτι στο ικα που με ειχε ασφαλισμενο επρεπε να καταθετει τις εισφορες μου σε εναν προσωπικο μου λογαριασμο 'η σε καπια συμβεβλημενα καταστηματα ταπεζων του ικα.εφοσον δεν μου τα εχει καταθεσει σε ενα λογαιασμο κ εφοσον εχει παρει τα λεφτα απο το οαεδ,αυτο σημαινει οτι πλαστογραφησε την υπογραφη μ στις αποδειξεις μισθοδοσιας.τ λετε εσεις να κανω γτ στην επιθεωρηση που πηγα γινετε χαμος και περα βρεχει!!! Αρχισαμε.... τετοια να γινονται να μας ανεβαινει σε ολους το ηθικο
kep Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 δηλαδή τι σου λέει; ότι απλά δεν έχει να σου δώσει;
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πάνε στον ΟΑΕΔ και θα σε καθοδηγήσουν. Αν δεν έχουν μπει λεφτά στο λογαριασμό (η Πειραιώς έχω την εντύπωση πως συνεργάζεται) τότε δεν γίνεται να μην στα δώσει. Αλλιώς το πας νομικά.
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ποιο προγραμμα ηταν μηπως μπορεσουμε και βγαλουμε ακρη και σε βοηθησουμε καλυτερα.
luffyole Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ενταξει παιδια τα καταφερα τα πηρα,εκανα καταγκελια στον οαεδ και τα πηρα.γενικοτερα υπαρχουν πολλα καθικια ειναι απαραδεκτο να δουλευεις να βαζεις απο ταδικα σου χρηματα για τη μεταφορα στη δουλεια και ο αλλος να μην σου δινει λεφτα που δεν του ανηκουν απλα αισχος.ευχαριστω που μπηκατε στο κοπο να μου απαντησετε ,ναστε καλα ολοι σας!!!!!!! 2
DrLo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ενταξει παιδια τα καταφερα τα πηρα,εκανα καταγκελια στον οαεδ και τα πηρα.γενικοτερα υπαρχουν πολλα καθικια ειναι απαραδεκτο να δουλευεις να βαζεις απο ταδικα σου χρηματα για τη μεταφορα στη δουλεια και ο αλλος να μην σου δινει λεφτα που δεν του ανηκουν απλα αισχος.ευχαριστω που μπηκατε στο κοπο να μου απαντησετε ,ναστε καλα ολοι σας!!!!!!! Ο τύπος είχε καμία άλλη συνέπεια ? (ποινική πχ) 1
cyber_katsarida Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 φίλε αν δε σου κάνει κόπο πες με 2 λόγια τι έγινε. να δούμε τι παίζει. σίγουρα τέτοια άτομα υπάρχουν πολλά και όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα