Luxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Πριν απο μια εβδομαδα ειχα κατι ψιλοενοχλησεις στην αριστερη ομωπλατη. Λεω θα ειναι κανενα κρυωμα, τιποτα ψυξη, αν και προσεχα.. Με τον καιρο αρχισε να μεγαλωνει η ενοχληση. Εβαλα μερικα εμπλαστρα, εκανα κατι εντριβες και ελεγα θα περασει. Αλλα απο εχθες ο πονος εγινε ανυποφορος.. Ουτε πλευρο δε μπορω να αλλαξω οταν κοιμαμαι.. Σε ποιον γιατρο πρεπει να απευθυνθω; Τι μπορει να εχω; Δεν σηκωσα τιποτα βαρυ αυτες τις ημερες.. Δε νομιζω ουτε να ειναι κρυωμα ή ψυξη.. Να βγαλω ακτινογραφιες πριν παω στον γιατρο; Ουτε αναπνοη δε μπορω να παρω. Ειδικα οταν προκειται να φτερνιστω. πεθαινω στον πονο!
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ με παρόμοια συμπτώματα είχα πάει στον παθολόγο μου, ο οποίος απλά μου έγραψε μυοχαλαρωτικό και αλοιφή για τοπική χρήση.
tsioudiver Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Όταν διαβάζεις το Insomnia κάθεσαι σε στάση ικανή να σου παρέχει μια θέση στο τσίρκο; Γυμνάζεσαι; Ορθοπεδικό για αρχή..
fullon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 http://iatropedia.gr/articles/read/3370 σε ορθοπεδικο θα πας
Weiss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Όταν διαβάζεις το Insomnia κάθεσαι σε στάση ικανή να σου παρέχει μια θέση στο τσίρκο; Γυμνάζεσαι; Ορθοπεδικό για αρχή.. Eννοει αν εχεις καλη σταση σωματος οταν καθεσαι στην καρεκλα
Luxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εχω να γυμναστω εδω και μηνες. Η σταση του σωματος ειναι καλη.
walkerr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πιθανον ψυξη. Εγω επαθα προσφατα μεσα στο στομα...
manzana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ορθοπεδικό θες. Αυτός θα κρίνει αν χρειάζεται να σε παραπέμψει αλλού.
Luxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Πηγα σε ορθοπαιδικο πριν 8 ημερες. Μου εδωσε τα xeforapid για 5 ημερες 2 χαπια. Ο πονος σταματησε, αλλα μετα τις 5 ημερες αρχισε παλι.. Σημερα ξαναπηρα ενα χαπι xeforapid γιατι ο πονος μεγαλωνει.. Τι μπορει να ειναι ρε γαμωτο..;; Ειδικα εαν πιεσω το στηθος, ο πονος ειναι πολυ μεγαλος. Στο φτερνισμα οπως ειπα και παραπανω, με πεθαινει. Επισης εαν παω να σφιξω το στηθος, παθαινει κατι σαν κραμπα. Λες και το εχω τραυματισει.. Αλλα δε εχω κανει τιποτα απολυτως. Για αυτο και ανησυχω.. Να παω για καμια μαγνητικη;
walkerr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αμα θες να βομβαρδιστεις με ακτινοβολια... Καλυπτει το κοστος το Ταμειο σου?
traganeus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Πάρε τηλ τον γιατρό και πες του το, ή πήγαινε σε άλλον.
Silverage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αμα θες να βομβαρδιστεις με ακτινοβολια... Καλυπτει το κοστος το Ταμειο σου? Η μαγνητική δεν έχει ακτινοβολίες.Η αξονική έχει. Καλύτερα πήγαινε να βγάλεις μια.Έχεις πολλές μέρες που πονάς.
walkerr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Η μαγνητική δεν έχει ακτινοβολίες.Η αξονική έχει. Καλύτερα πήγαινε να βγάλεις μια. Exω βγαλει ηδη 3 μαγνητικες. Η μαγνητικη εχει πολυ περισσοτερη ακτινοβολια απ οτι η αξονικη. Πιο συγκεκριμενα, σε βαζουν για μια ωρα μεσα σε ενα στενο θαλαμο(σα φερετρο), μονο οι πατουσες σου ειναι εξω, και σε βομβαρδιζουν με ακτινοβολια.
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Exω βγαλει ηδη 3 μαγνητικες. Η μαγνητικη εχει πολυ περισσοτερη ακτινοβολια απ οτι η αξονικη. Πιο συγκεκριμενα, σε βαζουν για μια ωρα μεσα σε ενα στενο θαλαμο(σα φερετρο), μονο οι πατουσες σου ειναι εξω, και σε βομβαρδιζουν με ακτινοβολια. Στην μαγνητική τομογραφία δεν χρησιμοποιείται καθόλου ακτινοβολία. Μην λέμε ότι νάναι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα