Xorxhs! Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ δεν βλέπω γιατί όλο το μπρούχαχα. Όλοι αυτά τα χρόνια βρίζαμε (μέχρι που έφυγα από Ελλάδα) για το χαράτσι της ΕΡΤ. Η οποία από το 1989 ήταν άθλια. Η διασπάθηση του χρήματος όλων, καθώς και η επιπλέον εισροή αυτού από το Κράτος (φόροι, δάνεια), ώστε να είναι κομματικό φερέφωνο της κάθε κυβέρνησης, είναι εκτός του σκοπού οποιουδήποτε δημοσίου οργανισμού. Σήμερα βλέπω άπαντες να κόπτωνται για την ΕΡΤ, ενώ χτες την βρίζανε. Και φυσικά αυτοί που κάνουν την μεγάλη φασαρία, είναι αυτοί που χάνουν την κουτάλα (συνδικαλιστές). Πόσες φορές η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν έκανε απεργίες κλείνοντας τα κανάλια για παράλογες παροχές και αυξήσεις; Πόσοι από εσάς είναι μεγάλοι αρκετά (35+) που θυμούνται τα 2 κανάλια της ΕΡΤ (δεν υπήρχε άλλο), κλειστά για μέρες ολόκληρες στα τέλη της δεκαετίας του 80 αρχές 90; Και αυτή ήταν η μόνη τηλεόραση που είχαμε στην επαρχία μέχρι το 1993. Ποιός ξεχνά τις απεργίες τους στα ματς του Άρη και του ΠΑΟΚ (επίτηδες εκείνες τις ώρες) την δεκαετία του 80; Μόνο και μόνο για να ζητάνε επιπλέον λεφτά, με φασιστικό τρόπο; ΕΡΤ, ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ θα έπρεπε προ πολλού να έχουν διαλυθεί και ιδιωτικές εταιρίες να τις έχουν αντικαταστήσει η κλείσει. Μιας και πάντα ήταν φύρα και είχαν ζημίες, ενώ αντίθετα ήταν "πάρκο" για τον διορισμό ψήφων του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, εις βάρος των απλών πολιτών. Ας ξεκινήσει από κάπου το καθάρισμα αυτής της έρμης χώρας. Και ο Χιτλερ να καθαρίσει τη χώρα ήθελε, αλλά δεν μας είπε απο πρίν με ποιο τρόπο σκόπευε να το κάνει. Θες να κλείσεις την ΕΡΤ, πολύ ωραία,΄κάνε ένα σοβαρό διάλογο, εφάρμοσε σωστά τις όποιες κοινοβουλευτικές διαδικασίες ακόμη υπάρχουν και προχώρησε. Πριν ένα χρόνο ο ίδιος που ανήγγειλε το κλείσμο της ΕΡΤ, έκανε δηλώσεις για το αντίθετο. Ακόμα πιο τίμια, εξήγγειλε το στο προεκλογικό σου πρόγραμμα και ας κρίνει ο κόσμος. Εν κατακλείδι, δεν είναι το ζητούμενο το κλείσιμο τηε ΕΡΤ (ετσι και αλλιως σε 2-3 μερες, θα φτιάξουν ένα νέο κρατικό κανάλι), αλλά ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι κυβερνώντες τους θεσμούς και τους πολίτες αυτής της χώρας. 2
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δεν γινονται σωστες συζητησεις αφου δεν μπορουν να γινουν πολιτικες συζητησεις και οποτε πεφτει προσπαθεια το θεμα κλεινει.. Σχήμα λόγου είναι προφανώς το άνοιγμα νημάτων σ' ένα τεχνολογικό φόρουμ. Στην πραγματικότητα θα μπορούσαμε να πάρουμε άλλα μέτρα. Αντ' αυτού όμως καθόμαστε και πληκτρολογούμε.
johnyblack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δε νομίζω ότι είναι μόνο τόσο, για κοίτα το ξανά μία. Αλλά κι έτσι να 'ταν, εσύ μου τα δίνεις τα 50€ το χρόνο; μαν 4 ευρω ηταν το μηνα τα ιδιωτικα περισσοτερο τα πληρωνεις
Coddoc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μακριά απο τα δημοψηφίσματα στην Ελλάδα μην αρχίσουν να μπαίνουν ιδέες πραξικοπήματος και ζήτω που καήκαμε.Εκλογές,να ρθει ο άλλος που με ένα νόμο θα τα επαναφέρει όλα προ μνημονίου και δντ.Ουφ!
CarbonFibre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δε νομίζω ότι είναι μόνο τόσο, για κοίτα το ξανά μία. Αλλά κι έτσι να 'ταν, εσύ μου τα δίνεις τα 50€ το χρόνο; Τόσο είναι.Το κοίταξα. Αγγλία πληρώνεις 150 λίρες το χρόνο. Μου φαίνεται στην Ελλάδα διυλίζουμε τον κώνωπα(τέλος ερτ) και καταπίνουμε την κάμηλον(χαράτσι ακίνητα,τέλος επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης).
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ..και κατι τελευταίο, συμφωνεί κάποιος δεν συμφωνεί, το αποτέλεσμα ειναι οτι αυτοί μαζεύουν το χρήμα και το στέλνουν στην γερμάνια, αφήνοντας πίσω στρατιές άνεργων, πεινασμένων και το χειρότερο διαλύουν τον κοινωνικό ιστό των ελληνων. Προχθές τα λιμάνια, εχθές οι επιχειρήσεις, σήμερα οι ερτ, αύριο η δεπα, η δεη, η ευδαπ κλπ Παραδώστε λοιπόν τα κλειδιά στον τομσεν να τελειώνουμε 11
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Απόλυση όλο το δημόσιο και επαναπρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ για όσους το αξίζουν. Σήμερα ήταν χαρούμενη μέρα. Με το καλό αύριο το ΙΚΑ και οι Εφορίες μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο δημόσιο. Προτιμώ 3 μήνες κλειστά παρά να έχω την κυρά Θανασία με την κυρά Ευλαλία στην εφορία να παίζουν πασιέτζες από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλη την δουλειά να την κάνει η καινούρια του ΑΣΕΠ γιατί η άλλες έχουν παλαιότητα. 2
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 μαν 4 ευρω ηταν το μηνα τα ιδιωτικα περισσοτερο τα πληρωνεις Και τόσο να είναι, τα ιδιωτικά επιλέγεις εσύ να τα πληρώνεις, και συνήθως τα παρακολουθείς. 1
LRoi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Απόλυση όλο το δημόσιο και επαναπρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ για όσους το αξίζουν. Σήμερα ήταν χαρούμενη μέρα. Με το καλό αύριο το ΙΚΑ και οι Εφορίες μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο δημόσιο. Προτιμώ 3 μήνες κλειστά παρά να έχω την κυρά Θανασία με την κυρά Ευλαλία στην εφορία να παίζουν πασιέτζες από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλη την δουλειά να την κάνει η καινούρια του ΑΣΕΠ γιατί η άλλες έχουν παλαιότητα. Not gonna happen
MovingShadow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν με νοιάζει αν έκλεισε η ΕΡΤ , πραγματικά , ούτε με νοιάζει αν απολύθηκαν 3.000 άτομα. Αδυνατώ να λυπηθω... Ξέρετε γιατί ? Διοτι για μενα δεν στεναχωρήθηκε κανένας. Δεν βγήκε ο Γλεζος να καλεί σε επανάσταση , όταν εμένα με απολύαν. Δεν βγήκε o Alexis να κανει βαρυγδουπες δηλώσει όταν εσύ δουλευες για 400 Ευρώ. Δεν βγήκε η Λιάνα όταν εσένα σε απολύανε. Και φυσικά , όταν ο καρεκλοκενταυρος πήγαινε το πρωί στην δουλειά στην Μεσογείων , δεν σκεφτότανε :" Αααχχχ μωρέ , το ανιψι μου δεν δουλεύει , τι κρίμα....." Θα σας θυμίσω απλά , μιας και ήμαστε τεχνολογικό φόρουμ , ότι απο την εποχή που πήρε ο Σωκράτης μέρος του ΟΤΕ , τολμήσαμε και εμεις σαν λαός να δούμε τις ISDN (!!!!) , και τις πρώτες 512 ADSL ( !!!!). Και όταν ανέλαβε η Deutche Telekoms , είδαμε ανάσταση στις επικοινωνίες...... Γιατί δηλαδή να έχουμε αυτό το καρκίνωμα που λέγεται ΕΡΤ? Μήπως και αυτοι δεν εξυπηρετούσανε τα εκάστοτε συμφέροντα? Θα σας χαλάσει δηλαδή να γίνει κάτι Ιδιωτικο - δημοσιο , και να δουμε μια ποιοτική δημόσια τηλεόραση τύπου BBC ? Οχι πειτε μου , βλέπατε καμιά εκπομπη? Ισως κανα δελτίο ειδήσεων. Οχι πείτε μου , έβαζε ποτέ καμια ταινία της προκοπής? ΚΑτι παρακμιακές ΒουλγαρικοΡουμανικες flim-noirs. Είχε κανα σήριαλ της προκοπής? Γενικα , είχε τίποτε της προκοπής? Μόνο μια παραγωγή γαμάτη μπορώ να θυμηθώ , "Τα παιδιά της Νιόβης" , ήτανε καταπληκτική παραγωγή.......... Όχι , ψέματα , είχε κάνει και την Φρουτοπία , και το "Του κουτιού τα παραμύθια...." 8
gigisoni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Όσων αφορά στα νούμερα κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς αλλά πιστεύω πως οι κανονικοί εργαζόμενοι είναι πολύ παραπάνω από τα φαντάσματα οπότε το 1/1 που έβαλα πριν είναι πολύ γενναιόδωρο προς τους άφαντους. Στους κανονικούς εργαζόμενους βάζω αυτούς που έρχονται στην ώρα τους πρωί και κάνουν την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Το αν μπήκαν με μέσο έχει δευτερεύουσα σημασία(εκτός των υπεράριθμων. Η κυριότερη πληγή είναι όσοι ήταν εικονικοί και όσοι είχαν φουσκωμένο μισθό Φιλαράκι, σόρι αλλά χέστηκα αν οι 500+ εργαζόμενοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Μόνο στην eurovision έβλεπε ο έλληνας ΕΡΤ, άντε και κανά ποδόσφαιρο που αν δεν ήταν η ΕΡΤ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το μετέδιδε άλλο κανάλι, οπότε κι εκεί άχρηστη. Προβληματική επιχείριση, για την ακρίβεια ο ορισμός της προβληματικής εταιρίας ήταν, στην επεξήγηση της λέξης σαν παράδειγμα πρέπει να αναφέρεται το ΕΡΤ. Αν η επιχείριση που δουλεύω εγώ και εσύ και ειμαστε ΑΨΟΓΟΙ στη δουλειά μας χρεοκοπήσει αύριο, ποιος θα νοιαστεί εκτός από τα παιδιά μας που θα πεινάσουν και τους γονείς μας που θα μας δίνουν τις συντάξεις τους; ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Γιατί να νοιαστούμε για τους 500+ σωστούς υπαλλήλους της επιχείρισης με το όνομα ΕΡΤ που ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ; Και στο κάτω κάτω θα σου πω και το άλλο....αν, όπως λες, οι 500+ έκαναν σωστά τη δουλειά τους δεν θα έκλεινε το/α κανάλι/α. Θα φρόντιζαν να ανεβάσουν την ποιότητα των εκπομπών, τηλεοπτικού υλικού, κτλ, ώστε να ξαναγυρίσει ο κόσμος, όχι στα 0.3 τηλεθέαση την μέρα....ή όσο διάολο ήταν, ξέρω γω.. Δεν μπορεί όλοι οι χρήσιμοι να μαζεύτηκαν στην ΕΡΤ και αυτή να κλείνει ενώ οι άχρηστοι στα ιδιωτικά και συνδρομητικά κανάλια που προτιμούσε ο κόσμος... 4
johnyblack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Και τόσο να είναι, τα ιδιωτικά επιλέγεις εσύ να τα πληρώνεις, και συνήθως τα παρακολουθείς. δεν αναφερομουν στα συνδρομητικα οσοι δε καταλαβαιναν την ποιοτητα των προγραμματων της ερτ δε φταινε αυτοι αλλα το συνολικοτερο ελλειμμα παιδειας. και ναι υπηρχε παρα πολυς κοσμος που παρακολοθουσε ερτ εντος και εκτος Ελλαδας
CarbonFibre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Απόλυση όλο το δημόσιο και επαναπρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ για όσους το αξίζουν. Σήμερα ήταν χαρούμενη μέρα. Με το καλό αύριο το ΙΚΑ και οι Εφορίες μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο δημόσιο. Προτιμώ 3 μήνες κλειστά παρά να έχω την κυρά Θανασία με την κυρά Ευλαλία στην εφορία να παίζουν πασιέτζες από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλη την δουλειά να την κάνει η καινούρια του ΑΣΕΠ γιατί η άλλες έχουν παλαιότητα. Αν καταργούσες την παλαιότητα σαν κριτήριο για θέσεις ευθύνης θα το έλυνες το πρόβλημα.Γιατί δεν γίνεται;
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 μπάσκετ ποδόσφαιρο και φόρμουλα 1, όταν γούσταραν να κάνουν καμιά μετάδοση γιατί συνήθως απεργούσαν
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Απόλυση όλο το δημόσιο και επαναπρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ για όσους το αξίζουν. Σήμερα ήταν χαρούμενη μέρα. Με το καλό αύριο το ΙΚΑ και οι Εφορίες μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο δημόσιο. Προτιμώ 3 μήνες κλειστά παρά να έχω την κυρά Θανασία με την κυρά Ευλαλία στην εφορία να παίζουν πασιέτζες από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλη την δουλειά να την κάνει η καινούρια του ΑΣΕΠ γιατί η άλλες έχουν παλαιότητα. Περιμένεις όντως ότι θα γίνει κάτι τέτοιο ή ζεις σε άλλο πλανήτη; Η μαλακία είναι ότι όλοι όσοι είχαν το μέσον να μην πατάνε ποτέ ή να παίρνουν υπέρογκο μισθό θα είναι λογικά και αυτοί που θα μπουν στο νέο κανάλι που λένε οπότε καταλαβαίνουμε ποιοι την πληρώνουν τελικά, οι σωστοί που μπήκαν με την αξία τους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις