Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολοι πιστευουμε οτι  η ερτ επρεπε να ειχε αλλαξει προ πολλου αλλα οχι ετσι!το να ριχνεις ετσι βομβα ειναι απλα προκλητικό.απλα για αλλη μια φορα καποιοι δειχνουν οτι εχουν και το πεπονι και το μαχαιρι.μην πω τιποτα ποιο χοντρο δεν θελω να κλεισει το θεμα..

Εδώ λέμε να γίνει κάτι σωστό σε αυτή τη χώρα κι εσείς γκρινιάζετε για τον τρόπο.

Δεν τους ενδιαφέρει, ακόμα να το πάρετε χαμπάρι;

• Like 1
  • Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συμφωνώ με το κλείσιμο της ERT. Είναι τελείως λάθος όμως αυτό που έγινε. Έπρεπε να περάσει από την βουλή πρώτα και να ψηφιστεί στο κοινοβούλιο. Δεν γίνεται να αποφασίζεις το κλείσιμο ενδοκυβερνητικά και μετά από 5 ώρες να κατεβάζεις διακόπτες.

Κάποτε θα πρέπει να καταλάβετε ότι με "δημοκρατία" δεν θα κουνηθεί τίποτα σε αυτή τη χώρα. Αν κάποιος δεν πάρει το στυλό και αρχίσει να τραβά γραμμές, εδώ θα είσαστε σε 1000 χρόνια, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα. 

Αν πήγαινε στη Βουλή, θα το συζητούσαν κανά μήνα, (με έξοδα τον φορολογούμενων), και θα ερχόντουσαν με μία ακριβή λύση. (όπως και γίνεται). 

Εν το μεταξύ, θα τους πληρώνατε για να κάνουν συνδικαλισμό και απεργίες. 

• Like 6
Δημοσ.

Την οποία και πάλι θα πληρώνουμε εμεις τα κορόιδα, (ας κανω και μια προβλεψη) πολύ ακριβότερα απο τωρα.

Ναι εμεις αλλα με λιγοτερα λεφτα 

Δημοσ.

Εδώ λέμε να γίνει κάτι σωστό σε αυτή τη χώρα κι εσείς γκρινιάζετε για τον τρόπο.

Το να διώξεις 500 κομματόσκυλα και 500+ κανονικούς εργαζόμενους είναι κάτι σωστό κατά την γνώμη σου;

Δημοσ.

Δεν τους ενδιαφέρει, ακόμα να το πάρετε χαμπάρι;

σωστο με το ετσι γουσταρω γιατι ειμαι ο σουπερwow εξυπνος δεν γινεται.καλα το οτι δεν ενδιαφερονται το ξερουμε..αλλα το οτι εχουν balls για κατι τετοιο οχι δεν το περιμενα..

Εν το μεταξύ, θα τους πληρώνατε για να κάνουν συνδικαλισμό και απεργίες.

πλακα πλακα αυτες οι απεργιες τους εφαγαν τελικα..αν ηταν ποιο δεκτικοι δεν θα ειμασταν εδω.και οι δυο πλευρες εχουν κανει λαθη.

ασχετο ηταν η ερτ τοσο σημαντική στους μεταναστες?ειναι μια φοιτητρια απο εξωτερικο και κλαιει..

Δημοσ.

Το να διώξεις 500 κομματόσκυλα και 500+ κανονικούς εργαζόμενους είναι κάτι σωστό κατά την γνώμη σου;

Ποιος μου λέει ότι αυτά είναι τα νούμερα και ότι είναι 1:1 η αντιστοιχία κομματόσκυλων/κανονικών εργαζομένων (μάλιστα μου βάζεις περισσότερους κανονικούς);

Στους κανονικούς εργαζόμενους συνυπολογίζεις τους βολεμένους και έχοντες μπάρμπα στην κορώνη ή όχι;

Δημοσ.

Ναι είναι πικρό το θέμα αλλά και αναγκαίο. Και όχι μόνο στην ΕΡΤ. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να περιοριστούν. Ο συνδικαλισμός πρέπει να αλλάξει πρόσωπο. 

και μετα οι φορτηγατζήδες...

Δημοσ.

σωστο με το ετσι γουσταρω γιατι ειμαι ο σουπερwow εξυπνος δεν γινεται.καλα το οτι δεν ενδιαφερονται το ξερουμε..αλλα το οτι εχουν balls για κατι τετοιο οχι δεν το περιμενα..

Εδώ σε κλέβουν τόσα χρόνια μέσα στα μούτρα σου, κι ένα σχετικό θέμα δεν έχω δει ν' ανοίγει, που υποτίθεται ότι είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι όταν μας μειώνουν τους μισθούς κ.λπ..

Και τώρα βλέπω διαμαρτυρίες για την ΕΡΤ.

Τι να πεις...

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω καλά.Αν περνούσε απο την ολομέλεια,επικυρωνόταν και έκλεινε η ΕΡΤ δεν θα είχε κανείς πρόβλημα;Δεν θα έκλεινε η Μεσογείων;Η ουσία είναι οτι στην Ελλάδα η φυσική ροπή είναι η αδράνεια,να μην αλλάξει ποτε και τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

To θέμα έγινε εντελώς λάθος. Έπρεπε να γίνει αναδιοργάνωση στην ΕΡΤ; Ναι. Με απολύσεις; Ναι. Με κλείσιμο; Οχι. 3 μήνες χωρίς δημόσια τηλεόραση είναι απαράδεκτο για κάθε δημοκρατική χώρα.Δεν υπάρχει κανείς σχεδιασμός πουθενά.

Το λεγόμενο "χαράτσι" της ΕΡΤ είναι το συγκλονιστικό ποσό των 50 ευρώ το χρόνο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Επρεπε να την ειχαν κλεισει απο καιρο.Ποιος εβλεπε τα καναλια της ερτ πραγματικα?Οτι χαζομαρα να ναι εβαζε.Για να μην πουμε για τους τεραστιους μισθους που εμεις πληρωναμε.

Επισης το καναλι της κολοβουλης γιατι δεν περνει ποδι?Οτι πιο αθλιο υπαρχει και δεν θε επρεπε να υπαρχει καν.Αλλα ειπαμε να μην φανε και αλλα οι αχορταγοι και αθλιοι βουλευτες που εχουμε

Sent from my u8800pro using Insomnia

Δημοσ.

Ποιος μου λέει ότι αυτά είναι τα νούμερα και ότι είναι 1:1 η αντιστοιχία κομματόσκυλων/κανονικών εργαζομένων;

Στους κανονικούς εργαζόμενους συνυπολογίζεις τους βολεμένους και έχοντες μπάρμπα στην κορώνη ή όχι;

Όσων αφορά στα νούμερα κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς αλλά πιστεύω πως οι κανονικοί εργαζόμενοι είναι πολύ παραπάνω από τα φαντάσματα οπότε το 1/1 που έβαλα πριν είναι πολύ γενναιόδωρο προς τους άφαντους.

Στους κανονικούς εργαζόμενους βάζω αυτούς που έρχονται στην ώρα τους πρωί και κάνουν την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Το αν μπήκαν με μέσο έχει δευτερεύουσα σημασία(εκτός των υπεράριθμων. Η κυριότερη πληγή είναι όσοι ήταν εικονικοί και όσοι είχαν φουσκωμένο μισθό

Δημοσ.

Το λεγόμενο "χαράτσι" της ΕΡΤ είναι το συγκλονιστικό ποσό των 50 ευρώ το χρόνο!!!

Δε νομίζω ότι είναι μόνο τόσο, για κοίτα το ξανά μία.

Αλλά κι έτσι να 'ταν, εσύ μου τα δίνεις τα 50€ το χρόνο;

• Like 2
Δημοσ.

Eγω οπως βλεπω,και οπως γνωριζω,σε καθε κρατος υπαρχει δημοσια τηλεοραση.Ναι,οκ τρια καναλια ηταν περισσοτερο απ'οσα χρειαζοταν.Αλλα το να καταργεις την δημοσια τηλεοραση,και να λες οτι θα δημιουργηθει ενα συγχρονο καναλι κτλ βασει επισημων δηλωσεων τους κυβερνητικου εκπροσωπου...πραγματικα ειναι αστειο.Γελοιο.

Ποιος μου λεει,οτι αυτο που θα δημιουργησουν,δεν θα εξυπηρετει τα συμφεροντα,ολων αυτων που μας καθισανε στο σβερκο εδω και 4 χρονια;Ποσο θα μας κοστιζει και παλι,και σε ποιες τσεπες θα μπαινουν;Νομιζω οτι σημερα ξεχειλισε το ποτηρι,και θα πρεπει συντομα η κατασταση αυτη να ξεκαθαρισει.Ο μονος και δημοκρατικος τροπος,ΑΝ συνεχιζεται να υφιστανται δημοκρατια,ειναι ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.Εχουμε δημοκρατια,και αν επρεπε να παιρνονται αποφασεις,κατα τις οποιες,ο ελληνικος λαος καλειται να τις σηκωνει,θα επρεπε να γινονται συχνα δημοψηφισματα!Αυτο κανανε αρκετες χωρες,για πολυ σοβαρα ζητηματα που τους απασχολουσανε.Διοτι σαφως δεν μπορουμε να κανουμε 10 φορες τον χρονο εκλογες,αλλα οταν αυτα που ελεγες,δεν εχουν σχεση με αυτα που κανεις,οφειλεις να κανεις δημοψηφισματα.Αν εχουμε ακομη δημοκρατια.

Εδω τελικα,καταλαβε κανεις ποιος κυβερνα αυτη την χωρα;

Τις μας χρεωσανε,και τι πραγματικα ειναι χρεος του λαου και οχι των τραπεζων;Τα ηλεγξε κανεις;Τι πληρωνουμε επιτελους εδω και 4 χρονια και το χρεος ειναι περισσοτερο ΠΡΙΝ ακομη και απο τα σωστικα μετρα με τα οποια μας φλομωσανε στο ψεμα.Τι γινεται επιτελους σε αυτη την χωρα;

Τι να πει κανεις...

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ σε κλέβουν τόσα χρόνια μέσα στα μούτρα σου, κι ένα σχετικό θέμα δεν έχω δει ν' ανοίγει, που υποτίθεται ότι είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι όταν μας μειώνουν τους μισθούς κ.λπ...

δεν γινονται σωστες συζητησεις αφου δεν μπορουν να γινουν πολιτικες συζητησεις ;)

και οποτε πεφτει προσπαθεια το θεμα κλεινει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...