Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το τρολλαριμα στο μπλα μπλα ειχα πει κατι και η απαντηση απο πολλους ηταν οτι αυτο ειναι το νοημα του. Δεν εκαναν κατι να το αλλαξουν και το συνεχιζαν. Οποτε μια μινι αναδιαρθρωση στο site ειναι αναγκαια

Δημοσ.

Είτε έπαιξε συγχώνευση θεμάτων (και προστέθηκε κατόπιν λοκ το τελευταίο ποστ) είτε ο χρήστης είχε πατήσει ήδη ρηπλάη και πάτησε σαμπμίτ μετά το κλείδωμα.

Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά το τελευταίο, υποθέσεις κάνω.

Το θρεντ κλειδώνεται, λυπάμαι γιατί το θέμα με ψιλονοιάζει, από το ραδιομέγαρο γύρισα πριν λίγο, αλλά το πείραμα έχει ξαναγίνει και άκρη δε βγαίνει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έγραψε ο Swimmer21:

Υπηρξαν καποιες διαφωνιες με επιχειρηματα και ποτε δεν αναφερθηκαμε σε καποιο κομμα, αλλα ουτε και βρισαμε.. ξαφνικα το θεμα κλειδωθηκε.. χωρις καποιο σχολιο απο καποιον Admin..

Δε συνιστά "επιχείρημα" το "είπε ο Δ.Υ", "είπε το διορισμένο βύσμα", "πάρε τα 700 ευρώ και μη μιλάς", "ξύπνα", "η μαλακία ευδοκιμεί σε αυτό το forum", "αβαβά", "σας πληρώνουν ρε τρολλάκια", "ιδεολόγε της τσέπης", "get a life" και "τα κονσερβοκούτια δε σκούριασαν ακόμη".

Όλα αυτά, σε 49 (ολογράφως: σαράντα εννέα) λεπτά "συζήτησης". Όπου, αν δεχτεί κάποιος αυτά που λες, χωρίς να διαβάσει το νήμα, θα πιστέψει πως "δε βρίσατε". Θα περιοριστώ, λοιπόν, να πω ότι έχουμε παντελώς διάφορη αντίληψη για το τι συνιστά βρισιά (για να μην πω καν προσωπική επίθεση και πάμε σε λεπτομέρειες).

Σαν μην εφτανε αυτο, ο χρηστης LogokrisiaGR καταφερε και εκανε ποστ 10 λεπτα ΑΦΟΥ το θεμα κλειδωθηκε.. πως το καταφερε αυτο? Απαντηση ακομα απο καποιον Moderator δεν εχω λαβει..

Η απάντηση είναι απλούστατη: ο χρήστης θεώρησε σκόπιμο να ανοίξει καινούργιο νήμα. Το νήμα, λοιπόν (1 μήνυμα, μόνο το δικό του) συγχωνεύτηκε με αυτό που είχες ανοίξει εσύ.  

Ειμαι μελος στο Insomnia 6 χρονια, ειμαι 21 χρονων και μου αρεσει η τεχνολογια αλλα και ολο το κλιμα που υπαρχει εδω.. ολοι μου οι φιλοι εχουν μαθει γι αυτο το forum απο μενα.. Επισης βοηθαω οσο μπορω τα αλλα μελη σε θεματα που γνωριζω και εχω βοηθηθει απειρες φορες και εγω..

Χαίρομαι που σου αρέσει το insomnia και που περνάς καλά εδώ, βοηθώντας όσο μπορείς. Θα το θεωρήσω προσωπική χάρη, όμως, αν μετά από 6 χρόνια καθίσεις να διαβάσεις τους κανόνες, οι οποίοι αναφέρουν ρητά ότι για απορίες ή αντιρρήσεις σχετικά με ενέργειες συντονιστών (το κλείδωμα ενός νήματος λ.χ.) επικοινωνείς με προσωπικό μήνυμα με κάποιο αρμόδιο συντονιστή, δεν ανοίξεις νέο θέμα, ούτε ζητάς εξηγήσεις μέσω του ΟΟΤ, ούτε αναφέρεις (ανακριβώς, παρεμπιπτόντως), ότι "3 συντονιστές έχουν συνδρομή στο θέμα, να μας απαντήσουν".

Δεν γινεται λοιπον να μιλαμε 20 ατομα μια χαρα για ενα θεμα που μας ενδιαφερει και λογω 1-2 που εχουν ορεξη να τρολλαρουν, ξαφνικα να κλειδωνεται το θεμα.. ας τους κανουν ban!

Πρώτον, το πρόβλημα δεν το δημιούργησαν 1-2 και δεύτερον το νήμα δεν πήγαινε "μια χαρά". Σταχυολόγησα μερικά μηνύματα και συνειδητά δεν έσβησα τίποτε από το πρώτο κλειδωμένο νήμα γιατί ήταν μαθηματικά βέβαιο πως κάποιος θα βρισκόταν να πει "ε, δεν έγινε και τίποτε, γιατί το κλειδώσατε", ώστε να ξέρουμε για τι μιλάμε. Εκεί είναι τα μηνύματα, μέτρα και δες α) πόσοι συμμετείχαν β) πόσοι δημιουργούσαν πρόβλημα γ) την πορεία που έπαιρνε η μεταξύ τους κόντρα και απλά ξανασκέψου αυτά που γράφεις.

Και το κλειδωμα ΜΟΝΟ του θεματος ισως να ειναι η ΑΙΤΙΑ που καποια ατομα τρολλαρουν και λενε in before the lock κλπ.. γιατι ξερουν οτι δεν θα φανε ban, απλα το θεμα θα κλειδωθει και θα την βγαλουν καθαρη..

Θα περιοριστώ να πω ότι ήδη στο νήμα συμμετείχαν (και δημιουργούσαν θέμα) άτομα που έχουν "φάει" ban και απλά επανήλθαν. Το έχω ξαναγράψει, μόνοι σας κανονίζετε την πορεία του κάθε νήματος. Σε μία ώρα είχαμε τέσσερις αναφορές (τις τρεις από άτομο που συμμετείχε ενεργά και όξυνε το πρόβλημα) και από την ώρα που στάλθηκε η πρώτη αναφορά μέχρι να αρχίσει το πανηγύρι μεσολάβησαν 12 (ολογράφως: δώδεκα) λεπτά. Αυτό, για να μην πει κανείς "τι κάνουν οι συντονιστές". Σε 12 λεπτά είχαμε πιάσει τα κονσερβοκούτια. Τόσο χρειάστηκε.

Άλλωστε, αρκεί να περάσει κανείς να δει τι (και πώς) γράφεται στο status, για να αντιληφθεί πώς βλέπουν ορισμένοι το σεβασμό στους συνομιλητές τους, στους όρους χρήσης του insomnia και γενικά τη συμμετοχή τους στο site.

Θα κλείσω γράφοντας, για πολλοστή φορά, πως αυτά τα θέματα κανονικά τα συζητάμε με προσωπικό μήνυμα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πάντοτε απαντάω στα προσωπικά μηνύματα και πάντοτε υπενθυμίζω στα μέλη της κοινότητας ότι αν δεν τους καλύπτουν οι απαντήσεις μου, μπορούν να απευθυνθούν στο διαχειριστή (Hal9000) ο οποίος τελικά είναι και αυτός που αποφασίζει.

Για ό,τι άλλο, όποιος θέλει και αν θέλει... με προσωπικό μήνυμα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...