Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προετοιμάζομαι να βάλω για ψήσιμο μια 8800 που μας άφησε. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά επειδή μπορεί κάποιος να το έχει κάνει πρόσφατα ας πει την διαδικασία. Χρειάζεται να μπεί σε προζεσταμένο φούρνο ? Σε τί βαθμούς και για πόσο ? Το βύσμα τροφοδοσίας που δεν βγαίνει το καλύπτω με αλουμινόχαρτο και είμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 αν ο φούρνος που θα βάλεις την κάρτα τον χρησιμοποιείς γενικότερα μην το ρισκάρεις εκτός και αν έχεις 2ο φούρνο καβάτζα ή κάποιον παλιό που δεν χρησιμοποιείς. αν ισχύει το πρώτο άσε τον φούρνο να αεριστεί καλά 2-3 μέρες προτού τον χρησιμοποιήσεις για φαγητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μην φοβάσαι δεν χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Oδηγιες ψησιματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ^ αλλιώς διάβασε το τόπικ στο ocn που γράφουν παιδιά τις εμπειρίες τους και διάφορα τιπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δλδ με αυτο το τροπο η καρτα μπορει και να ξαναδουλεψει?? γιατι εχω και εγω μια 8800gts που με αφησε πριν μια εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δλδ με αυτο το τροπο η καρτα μπορει και να ξαναδουλεψει?? γιατι εχω και εγω μια 8800gts που με αφησε πριν μια εβδομαδα εξαρτάται τη ζημιά έχει,δεν ψήνεις την κάρτα οτι και να έχει και μαγικά φτιάχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Στους 200 για 8' είναι καλά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το πιστόλι ζεστού αέρα (όχι μαλλιών ) δεν θα κάνει καλύτερα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Το πιστόλι ζεστού αέρα (όχι μαλλιών ) δεν θα κάνει καλύτερα ; Μπα, αν ψάξεις η συνταγή της επιτυχίας είναι φούρνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μπα, αν ψάξεις η συνταγή της επιτυχίας είναι φούρνος. nop, τα σωστά αποτελέσματα τα έχεις με πιστόλι θερμού αέρα,καθώς δουλεύεις σε συγκεκριμένο σημείο απλά κοστίζει και αμα δεν έχεις ήδη δεν λέει να αγωράσεις για μια κάρτα οπότε φούρνος και άγιος ο θεός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Στους 200 για 8' είναι καλά ? 8 με 10 λετπά είναι καλά, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Προθερμανε το φούρνο πρωτα και βάλτο στο ζεστό αέρα οχι grill.. Θα το διαβάζει κάνεις και θα γελάει .. Λες και ψηνουμε κοτόπουλο με πατάτες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poten159 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Περα απο το τεχνικο του θεματος, δεν ειναι επικινδυνο αυτο απο αποψη χημικων ουσιων, τοξικοτητας κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα