Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο σημερα το πρωι αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημε με τον εξωτερικο σληρο δισκο μου ο οποιος ειναι verbatim 500 gb usb 3.0!
Πηγα το πρωι σε ιντερνετ καφε και τον πηρα και αυτον μαζι επειδη τον χρειαζομουν αλλα επειδη οι υπολογιστες ειναι παλοι δεν εναγνωριζαν τον σκληρο μου και τον εβαλα και εβγαλα αρκετες φορες!(το ξερω λαθος μου)
Στο σπιτι οταν ανοιξα τον υπολογιστη και εβαλα τον σκληρο ο υπολογιστης κολλουσε και δεν εμφανιζε τιποτα!Οταν ομως τον εκανα επανεκκινηση χωρις τον σκληρο δουλευε μια χαρα
Οταν τον ξαναεβαλα το μονο που γινοταν ηταν αυτο στην εικονα!
Μπορω να τα σωσω τα πραματα χωρις να τον κανω φορματ?εχω πολυ σημαντικα αρχεια μεσα!
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον κατσει να διαβασει και βρει λυση στο προβλημα μου

post-240280-0-77125600-1371051737_thumb.jpg

Δημοσ.

εικόνα δεν υπάρχει και το Hirens Boot cd έχει μέσα ένα σωρό ωραία programs για recovery

δηλαδη συμφωνα με την περιγραφη μου πιστευεις οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο?

Δημοσ.

H εικόνα δεν δείχνει κάτι το κακό. Τώρα από εδώ κανεις δεν ξέρει άμα είναι σοβαρό η όχι με την περιγραφή σου δεν βγάνει καποιο συμπέρασμα.

Καλύτερα να δοκιμάσεις τα προγράμματα με αυτά θα καταλάβεις άμα γίνετε recovery η όχι

Δημοσ.

H εικόνα δεν δείχνει κάτι το κακό. Τώρα από εδώ κανεις δεν ξέρει άμα είναι σοβαρό η όχι με την περιγραφή σου δεν βγάνει καποιο συμπέρασμα.

Καλύτερα να δοκιμάσεις τα προγράμματα με αυτά θα καταλάβεις άμα γίνετε recovery η όχι

οκ σε ευχαριστω,θα το κοιταξω το βραδυ

Δημοσ.

Για 25 λεπτα ειχε κολλησει στο 0% και 0 byte και το εκλεισα το recovery

Τωρα?

δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό που ανέφεραν πιο πάνω και δεν ξέρω να σου πω.

αλλά

όταν είχα πρόβλημα με τον σκληρό (στο λαπτοπ μετά από πέσιμο) τον έβαλα σαν εξωτερικό στον σταθερό .

χρησιμοποίησα το active file recovery και έκανα superscan , αντέγραψα όλα τα αρχεία μου σε άλλο δίσκο , ένα reinitialize disk surface από το hd sentinel , format και τον χρησιμοποιώ ακόμα.

ορίστε και το τοπικ μου να δεις λεπτομέρειες

http://www.insomnia.gr/topic/460455-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/

απλά να ξέρεις . θα κάνει πολλές ώρες , πάρα πολλές ώρες. άφησε το και όσο πάρει

Δημοσ.

Τωρα?

Πρέπει να εχεις υπομονή 25 λεπτά δεν είναι τίποτα η διαδικασία αυτή μπορεί να πάρει και μια μέρα ανάλογα με το ποσο γρήγορος και μεγάλος είναι ο σκληρός σου

Δημοσ.

Τωρα?

Ποιο έτρεξες από το hirens;;

Σου αναγνώρισε το usb σου; Διάλεξες τον εξωτερικό;;;

Μιας και είναι εξωτερικός και σου κολλάει το σύστημα,δεν μπορείς να δοκιμάσεις κανένα πρόγραμμα, θα πρέπει να τον βγάλεις και να τον δοκιμάσεις εσωτερικά πολύ πιθανό από το βάλε βγάλε να έχει καεί το usb.

Δημοσ.

Διαλεξα το ΟΟ disk recovery(μαλλον λαθος ε?)
Οταν λες μου αναγνωρισε?ελεγε τοπικος δισκος H αντι να λεει Verbatim οπως καθε φορα

δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό που ανέφεραν πιο πάνω και δεν ξέρω να σου πω.
αλλά

όταν είχα πρόβλημα με τον σκληρό (στο λαπτοπ μετά από πέσιμο) τον έβαλα σαν εξωτερικό στον σταθερό .

χρησιμοποίησα το active file recovery και έκανα superscan , αντέγραψα όλα τα αρχεία μου σε άλλο δίσκο , ένα reinitialize disk surface από το hd sentinel , format και τον χρησιμοποιώ ακόμα.

ορίστε και το τοπικ μου να δεις λεπτομέρειες

http://www.insomnia.gr/topic/460455-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/

απλά να ξέρεις . θα κάνει πολλές ώρες , πάρα πολλές ώρες. άφησε το και όσο πάρει

Στον σκληρο ομως ειχα αρχεια γυρω στα 350 gb και δεν εχω τοσο ελευθερο χωρο στο λαπτοπ!Μπορω να παρω οποια θελω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον σκληρο ομως ειχα αρχεια γυρω στα 350 gb και δεν εχω τοσο ελευθερο χωρο στο λαπτοπ!Μπορω να παρω οποια θελω?

ναι ναι μπορείς να πάρεις όποια θες. τα βγάζει περίπου σαν τ file browser των windows( δεν θυμάμαι ακριβώς . κάτσε να κάνω ένα superscan τον ssd να δω σίγουρα)

εδιτ.

post-200402-0-83947300-1371159565_thumb.jpg

κάπως έτσι θα τα βγάζει

post-200402-0-84802000-1371159833_thumb.jpg

δεξί κλικ σε ότι θες( πχ εγώ πάτησα στο φακελο users) και μετά διαλέγεις που θα κάνει την επαναφορά

Επεξ/σία από grouspen
Δημοσ.

Πριν 1 ωρα με το hiren's χρησιμοποιησα το getdataback for fat και επελεξα τον σκληρο και εχει παει ηδη 23% μια χαρα ε?
Ομως επειδη δεν θελω να εχω τον υπολογιστη ολο το βραδυ ανοιχτο θα το ακυρωσω και θα το κανω αυριο το πρωι με την ησυχια μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...