Προς το περιεχόμενο
  • 0
alfie1990

πρόγραμμα σε Java, εκτέλεση σε παράθυρο

Ερώτηση

Γεια σας, υπάρχει κάποιος που μπορεί τον παρακάτω κώδικα να με βοηθήσει ώστε να εκτελείται σε κάποιο παράθυρο;Δηλαδή να πατάω το εκτελέσιμο αρχείο και να βγαίνει σε κάποιο παράθυρο;

Tο πρόγραμμα είναι γραμμένο σε java.Ευχαριστώ

ypologismos embadou.txt

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

Επειδή είναι κάπως επείγον μπορεί κανείς να μου το διορθώσει έτσι ώστε να δουλεύει σε παράθυρο.Αυτό το swing το ψάχνω απο το μεσημέρι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη είμαι πολύ καινούργιος στο προγραμματισμό

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Έχω βρει αυτόν τον κώδικα που φτιάχνει ένα παράθυρο :

import java.awt.*;
import javax.swing.*;

// Create a simple GUI window
public class TopLevelWindow {

   private static void createWindow() {

      //Create and set up the window.
      JFrame frame = new JFrame("Simple GUI");
      frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON _CLOSE);

      JLabel textLabel = new JLabel("I'm a label in the window",SwingConstants.CENTER);
      textLabel.setPreferredSize(new Dimension(300, 100));
      frame.getContentPane().add(textLabel, BorderLayout.CENTER);

      //Display the window.
      frame.setLocationRelativeTo(null);
      frame.pack();
      frame.setVisible(true);
   }

   public static void main(String[] args) {

      createWindow();

   }
}

Απο εκεί και πέρα τι να κάνω?που να βάλω τον δικό μου τον κώδικα?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Θα χρειαστείς ένα input text για να διαβάζεις τα δεδομένα σου και ένα κουμπάκι. Όταν πατάς το κουμπάκι, θα εκτελείς τους υπολογισμούς που θες.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

ωραία μέχρι εδώ έχω φτιάξει το interface και επισυνάπτω τον κώδικα.Tώρα πως συνδέω το πρόγραμμα μου με το interface

UI.txt

ypologismos embadou.txt

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0
 
 

 

Γιατί δεν σχεδιάζεις το gui με την βοήθεια κάποιου IDE ;

 

Αφού είναι αρχάριος,θα ήταν προτιμότερο να φτιάξει το gui χειροκίνητα,ώστε να μάθει επίσης και τι εστί πάνελ,φόρμες,κουμπιά κλπ.

Άλλωστε για τη δουλειά που το θέλει,2 κουμπάκια θα χρειαστεί και 3 textfield.Αν μιλούσαμε για πάρα πολλά τέτοια αντικείμενα θα έλεγα και γω να σχεδιάσει με το Netbeans.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

 

 
 

 

 

Αφού είναι αρχάριος,θα ήταν προτιμότερο να φτιάξει το gui χειροκίνητα,ώστε να μάθει επίσης και τι εστί πάνελ,φόρμες,κουμπιά κλπ.

Άλλωστε για τη δουλειά που το θέλει,2 κουμπάκια θα χρειαστεί και 3 textfield.Αν μιλούσαμε για πάρα πολλά τέτοια αντικείμενα θα έλεγα και γω να σχεδιάσει με το Netbeans.

 

 

 

Καλά έτσι κι'αλλιώς θα πρέπει να παραμετροποιήσει τους Actionlisteners και τα TextFields οπότε δεν τον γλιτώνει τον κώδικα. Αν κάτσει να διαβάσει τον κώδικα που φτύνει ο Windowbuilder θα καταλάβει τι γίνεται.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.