Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε πρακτική άσκηση είναι καθαρά θέμα φορέα υποδοχής αν θα σε δεχτεί ή όχι. Πόσες θέσεις έχουν διαθέσιμες ο καθένας. Φυσικά δεν παίζει βύσμα. Όποιος έχει πρόσβαση στον Ατλαντα θα τα γνωρίζει.

Δημοσ.

χωρις να θέλω να σε προσβάλω, αν θες απαντησε μου ειληκρινα, έβαλες βύσμα?

Θα γίνει ο άρχοντας της φωτοτυπίας. :P

• Like 2
Δημοσ.

ωραία αναδιατυπώνω την ερωτηση μου και λεω με ποιο κριτίριο δεχονται ή απορηπτουν κάποιον για πρακτική στην ετε? και μη μου πείτε τα κλασσικα να εισαι στο τάδε έτος και να εχεις περάσει τόσα μαθηματα...

Δημοσ.

τι να σου πω δεν ξερω τα κριτηρια τους αλλα απο οτι καταλαβα σε αλλες τραπεζες ειναι πιο αυστηρα...στο δικο μου βιογραφικο δ ειχα τπτ το αξιολογο μονο γνωσεις αγγλικων λοουερ κ αυτοδιδακτη στους υπολογιστες..και γενικα οποια παιδια ειχαν κανει αιτηση τα πηραν,,δ νομιζω οποτε να χουν κριτηρια

Δημοσ.

το ρώτησα γιατί όταν εγώ πήγα στην εθνική για πρακτική από τει πριν 2 χρόνια, συμπλήρωσα μια αίτηση απλή (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ΜΟΝΟ, βιογραφικό δεν ζήτησαν) και μετά με ενημέρωσαν ότι δεν με επέλεξαν. όταν ρώτησα με ποιο κριτήριο επιλέγουν και απορήπτουν κάποιον,  η κοπέλα στο τηλέφωνο μου απάντησε ''αυτό είναι θέμα της τράπεζας και δεν μπορω να το απαντήσω''.πάντως άτομο που ξεκίνησε, τότε, την πρακτική του μου είπε ότι το ''έσμπρωξε'' το θέμα... όσο και αν σας κάνει εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...