zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θέλω στο μποστανάκι του μπαλκονιού μου να φυτέψω, ντομάτες, μελιτζάνες, αγγούρια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, πότε είναι η κατάλληλη εποχή να φυτέψω αλλά και τι να προσέξω;
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Τα κρεμμυδια το φθινωπορο ή τον χειμωνα τα αλλα αρχες καλοκαιριου.. Να προσεξεις το χωμα να εχει βαθος, θελουν πολυ νερο. Αν τα βαλεις σε γλαστρα κατω να βαλεις χαλικια ωστε να φευγει το περισιο νερο.. Αγγουρια σε μπαλκονι ειναι απογορευτικο.
zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 τα αγγούρια γιατί είναι απαγορευτικό σε μπαλκόνι; τα κρεμμυδάκια από το χειμώνα; σίγουρα; 1
gigisoni Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εξαρτάται τι κρεμμύδια θέλεις, του εδάφους ή τα τρυφερά, τα πράσινα; Αυτά καλοκαίρι στο εξοχικό τα τρώγαμε θυμάμαι, τα φύτευε ο πατέρας μου, μαζί με τις τομάτες και τα αγγουράκια.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Εμεις κρεμμυδια φρεσκα και μαρουλια σπερνουμε το φθινοπορω με χειμωνα. Τα αγγουρια ειναι απαγορευτηκα διοτι θελουν υψος και καλαμια για στηριξη.
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 πάντως από όσο ξέρω για πιπεριές και ντομάτες έχεις ήδη αργήσει. όχι πως δεν μπορείς να βάλεις και τώρα αλλά το ιδανικό θα ήταν να είναι ήδη φυτεμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα