Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ 3 ΣΕ 4 GB. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ 8 GB. ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ WINDOWS ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ 3 GB ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ TASK MANAGER ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 1 ΓΙΓΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ? ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ "ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΕΧΩ WIN 7 PRO. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Δημοσ.

άκυρο

τα windows είναι x64 η x86(32bit)

ποιό λάπτοπ είναι αυτό.

ίσως είναι και κάρτα γραφικών(δεσμευμένη)

λίγα-λίγα μας τα λές.

και με μικρά να γράφεις..δείχνεις οτι φωνάζεις με κεφαλαία

Δημοσ.

φιλε ειναι Χ86, ειναι το toshiba a300-1GN Sattelite. η καρτα γραφικων παιρνει απο το συστημα το λεει. Μαλλον θελει καποια ρυθμιση?

Δημοσ.

φιλε ειναι Χ86, ειναι το toshiba a300-1GN Sattelite. η καρτα γραφικων παιρνει απο το συστημα το λεει. Μαλλον θελει καποια ρυθμιση?

ότι είπε ο χριστάρας.

είναι τα windows.

θέλει τα x64 για να την δεί όλη την μνήμη

Δημοσ.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ Χ64 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

Δημοσ.

drivers να υπαρχουν απο την toshiba και δεν εχεις κανενα αλλο θεμα,εφοσον ο επεξεργαστης ειναι 64μπιτος μην το σκεφτεσαι καν!

Δημοσ.

ειπα εγω οτι δεν ειναι; :-D

drivers για τα υπολοιπα του λαπτοπ,wifi,lan,webcam κλπ.

αλλοι drivers ειναι για 32μπιτ και αλλοι για 64!

Δημοσ.

για να δείς όλη την μνήμη που έχεις εγκαταστήσει πρέπει να προσθέσεις τα windows x64 για να δείς τα 4gb.

ο επεξεργαστή σου τα δέχεται χώρις κανένα πρόβλημα στο λάπτοπ σου. Link.png Site: http://ark.intel.com/products/35569/Intel-Core2-Duo-Processor-P8400-3M-Cache-2_26-GHz-1066-MHz-FSB">intel

αν δεν θέλεις να κάνεις φορμάτ μένεις ως έχεις με τα x86.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ θα κανω φορματ ετσι και αλλιως. Παντως να ξερετε οτι ηθελα να βαλω και εναν ssd στο πλαι αλλα δεν εχει στα 1,8 ιντσες σε μαγαζια. θα το εβαζα σε μια θυρα για να βαλω εκει κανενα παιχνιδι και λογισμικο. Drivers εχει και για χ 64. Σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Παντως να ξερετε οτι ηθελα να βαλω και εναν ssd στο πλαι αλλα δεν εχει στα 1,8 ιντσες σε μαγαζια. θα το εβαζα σε μια θυρα για να βαλω εκει κανενα παιχνιδι και λογισμικο.

άν έχεις κάποιον μπορεί να την αγοράσει  απο το ebay την θήκη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...