xaikman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, το προβλημά μου είναι το εξης, εχω ενα pc με καρτα γραφικων ATI RADEON HD5770. Παλαιότερα είχα συνδεσει την καρτα αυτη με HDMI σε μια 40" SAMSUNG TV και όλα δούλευαν ρολόι. μετα απο πολυ καιρο προσπάθησα να ξανακάνω τη σύνδεση αυτή αλλα τωρα μου παρουσιαζεται το εξης - ενω έχω εικόνα η ποιότητα της ειναι αρκετα κακη και επείσης βγαίνει από τα όρια της οθόνης και δεν φαίνεται ολόκληρη η εικόνα. Εχω δοκμάσει να βάλω αλλο καλωδιο, να χρησιμοποιησω αλλη εισοδο HDMI, χωρις αποτελεσμα. Παιζοντας με τις αναλύσεις μπορω να φερω την εικονα στα ορια της οθονης αλλα παλι με κακη ποιοτητα, και αν βαλω καποιο βιντεο ή κανω κατι αλλο παει παλι στην προηγούμενη αναλυση. Η TV ειναι FULL HD οποτε δεν βλεπω το λογο να οφειλεται σε αυτό. Και επαναλανβάνω πως παλαιοτερα επαιζε σωστα χωρις κανενα θεμα... Καμια ιδεα απο καποιον? Ευχαριστω! ακυρο... εγινε η δουλεια... επρεπε να παω στις ρυθμισεις της TV και να μετονομασω την εισοδο HDMI2 σε PC....
mourtias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 κοίτα στο μενου της τηλεόρασης εμένα έχει την επιλογή "πλήρης οθόνη" και μόνη της κεντράρει το σήμα απο HDMI. Επίσης στο catalyst control Center στις "ιδιότητες επιφάνειας εργασίας " επίλεξε 1080p. -άλλαξε και θύρα HDMI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα