astrea966 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καλημέρα.θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια απορία που έχω.έχω ένα φορητό το οποίο έχει τον Τ3100 επεξεργαστή.έχω έναν Τ4300 και κάθεται και σκεφτόμουν να τον αλλάξω.το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι συμβατός.δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να λύσω το λαπτοπ και να μην κάνει ο επεξεργαστής.αν είναι συμβατός αξίζει η αναβάθμισή η θα πάει τζάμπα ο κόπος; Ευχαριστώ προκαταβολικα
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πες πιο laptop έχεις, πιον επεξεργαστή φοράει και πιον θέλεις να βάλεις.
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καλημέρα.θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια απορία που έχω.έχω ένα φορητό το οποίο έχει τον Τ3100 επεξεργαστή.έχω έναν Τ4300 και κάθεται και σκεφτόμουν να τον αλλάξω.το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι συμβατός.δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να λύσω το λαπτοπ και να μην κάνει ο επεξεργαστής.αν είναι συμβατός αξίζει η αναβάθμισή η θα πάει τζάμπα ο κόπος; Ευχαριστώ προκαταβολικα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά 800fsb και η 2,απλώς ο τ4300 είναι λίγο ποιό ψηλά το "ρολόι" του 2.1ghz με τον τ3100 1.9Ghz και 2/3 feature παραπάνω. πιστεύω πως είναι συμβατός. ζημιά δεν του κάνεις..απλώς δεν θα τον "τρέξει". αλλα δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψει.
Acepower Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πες πιο laptop έχεις, πιον επεξεργαστή φοράει και πιον θέλεις να βάλεις. Επεξεργασία στο αρχικό post έκανε; Έγραψε ότι έχει τον T3100 και θέλει να βάλει τον T4300...
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Επεξεργασία στο αρχικό post έκανε; Έγραψε ότι έχει τον T3100 και θέλει να βάλει τον T4300... Δικιά μου παράλειψη. έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά 800fsb και η 2,απλώς ο τ4300 είναι λίγο ποιό ψηλά το "ρολόι" του 2.1ghz με τον τ3100 1.9Ghz και 2/3 feature παραπάνω. πιστεύω πως είναι συμβατός. ζημιά δεν του κάνεις..απλώς δεν θα τον "τρέξει". αλλα δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλέψει. Αφού είναι ίδιο socket λογικά θα δουλεύει ε?
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αφού είναι ίδιο socket λογικά θα δουλεύει ε? ναι είναι συμβατό. αν είχε άλλο Fsb p.x fsb 533 ίσως να μην λειτουργεί. θα τον κουμπώσει ο φίλος επάνω και θα μας πεί. θερμοαγώγιμη πάστα μην ξεχάσεις να προσθέσεις
astrea966 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.θα κανω την δοκιμη τοτε και θα δουμε αν αξιζε την αλλαγη.θερμοαγωγιμη παστα arctic silver ceramique 2 θα μπει.
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.θα κανω την δοκιμη τοτε και θα δουμε αν αξιζε την αλλαγη.θερμοαγωγιμη παστα arctic silver ceramique 2 θα μπει. και κεραμική.. ωραίος. λίγη ποσότητα έτσι.. πολύ λεπτή στρώση. αναμένουμε νέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα