Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγα χρόνια μου είχαν φέρει δώρο σε γιορτή μου μια κολώνια davidoff cool water (http://www.skroutz.gr/s/85102/Davidoff-Cool-Water-Eau-de-Toilette-125ml.html). Τη βρήκα ενδιαφέρουσα, και όταν άδειασε πήγα και την ξαναπήρα.. Όπως ήταν και μία τίμια επιλογή για δώρο σε καλούς φίλους. Τώρα όμως που αδειάζει και το δεύτερο μπουκαλάκι, η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα να δίνω ξανά 40άρια και 50άρια για να την προμηθεύομαι εκ νέου, μιας και τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν. Αν κανείς γνωρίζει κάποια οικονομική απομίμηση της συγκεκριμένης κολώνιας, είτε άλλη οικονομική κολώνια παρόμοια της cool water, θα με έβγαζε απ'τη δύσκολη θέση. Κάθε βοήθεια και γνώμη ευπρόσδεκτη. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπάρχουν μαγαζια που κανουν απομιμήσεις των αρωμάτων σε 8 ευρω τα 50 mL και τα 100 ml 10-12... Στην αθήνα δε ξέρω που εχει αλλα στην επαρχία εχω πετύχει πολλα...

Δημοσ.

Πατρα έχει μαγαζί με τέτοιες κολώνιες. 50ml 10 ευρω, 100ml 18 ευρώ νομίζω.

Πήρα μια φορά και ειναι πολύ καλή. Και δυνατή μυρωδιά και μεγάλη διάρκεια.

Δεν έτυχε να ξαναπάρω διότι μου κάναν δώρο άλλη. Αν ξαναπάρω πάντως απο εκει θα πάρω.

Έχει και αυτή που λές και αλλες πολλές.

Στανταρ θα εχει κάτι τετοιο αντίστοιχο Αθήνα, αλλα δεν ξέρω να σου πω.

Δημοσ.

Για να έχει επαρχία, θα έχει και Αθήνα λογικά. Αν κάποιος από την πρωτεύουσα γνωρίζει που θα βρω τέτοια μαγαζιά, ας βοηθήσει.. Υποθέτω πως στο κέντρο κάτι θα υπάρχει, δε μπορεί.

Δημοσ.

Φιλολαου και Εμπεδοκλεους στο Παγκράτι εχει εν τετοιο μαγαζακι δεν ξερω από ποιότητα αν σε βγαζει ο δρομος ριξε ενα βλέφαρο

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Βλέπω πληθώρα επιλογών και χαίρομαι.. Μέσα στη βδομάδα θα τσεκάρω τα μαγαζιά που μου προτείνατε και θα δω και από τιμές/ποιότητα τι παίζει. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθεια! 

Δημοσ.

Στο Ρεφάν πάντως που έχω πάει και έψαξα όλες τις αντρικές καμία δεν ήταν αρκετά κοντά στην original... Μόνο η Armani Code έφερνε αρκετά σε σημείο που θα την μπέρδευα αν την μύριζα έξω. Οι άλλες ήταν απλά πατσουλί με έντονη μυρωδιά οινοπνεύματος. Τώρα ή εδώ στην Χίο τα έχουν μπερδέψει ή δεν είναι και τόσο καλά. Στις γυναικείες που έτυχε να μυρήσω 2-3 ήταν αρκετά κοντά στην original. Θα ήθελα πολύ να βρώ και εγώ 2-3 απο τις κολόνιες μου για να βάζω καθημερινά και να τις κρατάω για βράδυ τις original, έχω σκάσει του κόσμου τα λεφτά και τις λυπάμαι, αλλα είναι λίγο κόλλημα το θέμα.

Δημοσ.

@traganeus: Κι εγώ γι'αυτό το λόγο ψάχνω κάτι οικονομικό. Να το φοράω σε καθημερινή βάση, και να κρατάω το αυθεντικό για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Για την ποιότητα των refan δεν έχω ακόμα άποψη, αλλά αν δω πως δεν πλησιάζει την original, απλά ψάχνω αλλού. 

@stormrain: Το fragranceX είναι σαν τα hondos ένα πράγμα; Αλλά που δεν έχουμε στην Ελλάδα; Πάντως σε τέτοια τιμή και με δωρεάν μεταφορικά είναι καλή ευκαιρία. Σε καταστήματα της Αθήνας δεν έχω δει πουθενά τα 75ml κάτω από 34Ε. 

• Moderators
Δημοσ.

@stormrain: Το fragranceX είναι σαν τα hondos ένα πράγμα; Αλλά που δεν έχουμε στην Ελλάδα; Πάντως σε τέτοια τιμή και με δωρεάν μεταφορικά είναι καλή ευκαιρία. Σε καταστήματα της Αθήνας δεν έχω δει πουθενά τα 75ml κάτω από 34Ε. 

Ηλεκτρονικο καταστημα ειναι (δε θυμαμαι σε ποια χωρα εδρευει) απο το οποιο εχουν αγορασει πολλοι (καπου πρεπει να υπαρχει και ενα thread στην ενοτητα internet), μαζι κι εγω. Αυθεντικα αρωματα σε φοβερες τιμες. Κοιτα ποσο εχουν τα 200ml του Cool Water λ.χ. :)

Στην ουσια με χαμηλοτερη τιμη απο τα 125ml του skroutz παιρνεις σχεδον τη διπλασια ποσοτητα.

Protip: Tα testers (μπουκαλια χωρις καπακι που προοριζονται για δοκιμαστικα σε πολυκαταστηματα κλπ) ειναι πιο φθηνα. Δεν ξερω, εγω θα το προτιμουσα εναντι της απομιμησης..

Δημοσ.

Κι εγώ θα το προτιμούσα. Ούτως ή άλλως η ερώτηση για απομίμηση -ή παρόμοια κολώνια- έγινε λόγω οικονομικού προβλήματος. Άπαξ και βρίσκεται το αυθεντικό σε κάτω απ'τη μισή τιμή, δεν υπάρχει δίλλημα.. :P  Και με τα free shippings θα μαζέψω κάποιους φίλους να κάνουμε ένα καλό strike. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...