Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παει σε μερικα απο αυτα τα μαγαζια που εχουν σκασει μυτη με τις απομιμήσεις αρωμάτων.δοκιμασα το αρωμα μου και αλλα 2 που εχω στο ματι καιρο τωρα με απαγορευτικη τιμη και πραγματικα πρεπει να εισαι απελπισμενος για να παρεις απο τετοιο μαγαζι.καμια σχεση με το αυθεντικο.δεν ξερω αν στα αντρικα ειναι διαφορετικα αλλα στα γυναικεία η μερα με τη νυχτα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Και με τα free shippings θα μαζέψω κάποιους φίλους να κάνουμε ένα καλό strike. 

Βαζεις στο κουπονι τη λεξη FREE και εχει δωρεαν μεταφορικα ανεξαρτητως. Δε γνωριζω αν ισχυει ακομα βεβαια, ψαξτο λιγακι και στο αναλγο thread για τις κολωνιες :)

Δημοσ.

Βαζεις στο κουπονι τη λεξη FREE και εχει δωρεαν μεταφορικα ανεξαρτητως. Δε γνωριζω αν ισχυει ακομα βεβαια, ψαξτο λιγακι και στο αναλγο thread για τις κολωνιες :)

Δεν παίζει το free..Μεταφορικά εχει 11€ και η κολώνια κάνει 16€!!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν παίζει το free..Μεταφορικά εχει 11€ και η κολώνια κάνει 16€!!

Eχεις δικιο, μαλλον καταργηθηκε το κουπονι. Κριμα.

Ομως ειδα πως λειτουργει αυτο που λεει πανω πανω στο site οποτε κατι ειναι κι αυτο ;)

FREE SHIPPING OVER 51.87€ USE COUPON FREE69

Δημοσ.

Μονο εμενα χαλανε ορισμενες κολωνιες?Γενικα δεν τις πολυχρησιμοποιω και μετα απο καιρο το αρωμα εχει αλλαξει και τις πεταω...

Δημοσ.

Μονο εμενα χαλανε ορισμενες κολωνιες?Γενικα δεν τις πολυχρησιμοποιω και μετα απο καιρο το αρωμα εχει αλλαξει και τις πεταω...

οχι και σε εμενα εχει τυχει ..γενικα αν και δεν το λενε πολυ τα αρωματα,κολωνιες κρατανε το πολυ για 2 χρονια αντε λιγο παραπανω αν τα αποθηκεύεις σε σκιερά ντουλαπια.

Δημοσ.

Nα προτεινω κατι σε αυθεντικο?

http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_c-am-sid_47896__products.html

θεωρειτε το πιο φτηνο γνωστο μαγαζι.αλλα ειναι απο αμερικη και θες κανα 3-4βδομαδο να σου ρθουν.τωρα το 69$ σημαινει 2 αρωματα ελπιζω να μην περασουν τελωνειο
Δημοσ.

Κρίμα που δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για κάτω από ~52Ε. Αλλά εντάξει, 2 φιλαράκια να ψωνίσουν ακόμα και θα γίνουμε. Κι ελπίζω μην γίνει καμιά νίλα σε κανένα τελωνείο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

οχι και σε εμενα εχει τυχει ..γενικα αν και δεν το λενε πολυ τα αρωματα,κολωνιες κρατανε το πολυ για 2 χρονια αντε λιγο παραπανω αν τα αποθηκεύεις σε σκιερά ντουλαπια.

Συγγνώμη αλλά κρατάτε αρώματα 2 χρόνια???

Δημοσ.

ΧΑχαχαχαχα! Η αδερφη μου και παραπάνω. Δε θελει να τη ξοδεψει λέει αλλά πηρε προχθες απο dutyfree άλλο ενα μπουκαλι 75ml....

Τι να πεις........... :mellow:

Δημοσ.

Ξερω άτομα που έχουν αγορασει αρώματα 2-3 μπουκαλια μολις εμαθαν οτι καταργούνται και τα εχουν κλειστα στα ντουλάπια. Τους λεω και κλειστο δεν θα αντέξει και μου λενε τα αρώματα κρατανε χρονια και δεν χαλάνε ποτε αχαχαχαααα.Εγω προσπαθώ να τα τελειώνω οσο ποιο γρηγορα μπορώ γι αυτο και δεν αγοραζω πολλά.1-2 το πολυ.συνήθως στο χρόνο και κατι τα καταφέρνω. Βεβαια παιρνω τα ποιο μικρα μπουκαλια που βγαίνουν για να το καταφερω αυτο.
Δημοσ.

Σε ευρωπη μερια δεν παιζει κανενα site σαν το fragrancex? Ας ειναι και λιγο πιο ακριβο.

Γιατι με το fragrancex παιζει εκει που πας να την βγαλεις φθηνα να σου φουσκωσουν κανενα τελωνειο και να πληρωσεις και παραπανω στο τελος...

Δημοσ.

Απο FM που εβαλε φιλος πανω μου ειχανε φερει μια D&G The One και δεν εμοιαζε ΚΑΘΟΛΟΥ! Επισης ειχα μπει σε ενα μαγαζι με απομιμησεις αφου μου τα επρηξε η πωλητρια στο δρομο και ειδα την Million οπου και παλι δεν εμοιαζε καθολου. Ισως επεσα εγω σε ακυρα.

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...