Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα και εγω σε αυτα τα μαγαζακια με τις απομιμησεις να δω τι παιζει.

Θα συμφωνησω με τους υπολοιπους πως τα αρωματα δεν εχουν καμια σχεση με τα αυθεντικα. Ολα οσα δοκιμασα (τα οποια ηξερα μιας και ειχα και αυθεντικα) δεν μου περασε καν απο το μυαλο πως μοιαζουν εστω και ελαχιστα.

Και επισης σχεδον ολα τα αρωματα εμοιαζαν μεταξυ τους. Σχεδον το ιδιο αρωμα ειχαν ολα.

Κατα τα αλλα μπορουν να φορεθουν. Δεν μυριζουν ασχημα.

Απλα δεν εχουν καμια σχεση με τα αυθεντικα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερω άτομα που έχουν αγορασει αρώματα 2-3 μπουκαλια μολις εμαθαν οτι καταργούνται και τα εχουν κλειστα στα ντουλάπια. Τους λεω και κλειστο δεν θα αντέξει και μου λενε τα αρώματα κρατανε χρονια και δεν χαλάνε ποτε αχαχαχαααα.Εγω προσπαθώ να τα τελειώνω οσο ποιο γρηγορα μπορώ γι αυτο και δεν αγοραζω πολλά.1-2 το πολυ.συνήθως στο χρόνο και κατι τα καταφέρνω. Βεβαια παιρνω τα ποιο μικρα μπουκαλια που βγαίνουν για να το καταφερω αυτο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κρατάνε. Εγώ έχω περίπου 20 μπουκαλάκια (100ml) τα οποία προφανώς και δεν γίνεται να τελειώσω! Απλά όταν βρω ένα και μου αρέσει το αγοράζω (2-3 / χρόνο). Οπότε όλα μετράνε αρκετά χρόνια. Υπάρχει σίγουρα κάποιο το οποίο είναι >13 χρόνια.

Δεν έχω παρατηρήσει σε κανένα απο όλα αυτά να υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα με μείωση της μυρωδιάς κλπ

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κρατάνε. Εγώ έχω περίπου 20 μπουκαλάκια (100ml) τα οποία προφανώς και δεν γίνεται να τελειώσω! Απλά όταν βρω ένα και μου αρέσει το αγοράζω (2-3 / χρόνο). Οπότε όλα μετράνε αρκετά χρόνια. Υπάρχει σίγουρα κάποιο το οποίο είναι >13 χρόνια.

Δεν έχω παρατηρήσει σε κανένα απο όλα αυτά να υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα με μείωση της μυρωδιάς κλπ

κι ομως μειωνεται η μυρωδια τους η αλλιωνεται. το εχω παρατησει σε παλια μου αρωματα.

Δημοσ.

Τα αρωματα δηλαδη οσο τα αφηνεις μειωνεται η ενταση της μυρωδιας;

Τοτε τα μαγαζια δεν θα ειχανε πολλες ζημιες ή οι εταιριες.. ;

Η διαρκεια που χει το αρωμα ναι..

Δηλαδη να μην μυριζει στο σημειο που βαλες μετα απο 4 ωρες..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Είμαι ανεξάρτητος συνεργάτης της Fm Group.

Αν θέλετε τα αρώματα της εταιρίας σε τιμές μέλους,συνεργάτη(-30% με -40%) μπορώ να σας τα στείλω +3,95 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς.

Η ιστοσελίδα μου είναι:

http://aromafm.gr/

Τις αντιστοιχίες και τον τιμοκατάλογο μπορείτε να δείτε εδώ:

http://aromafm.gr/pdf/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...