LambisElef Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μετά από σχεδόν δυο χρόνια με το λάπτοπ της υπογραφής μου αποφάσισα να κάνω ένα καθαρισματάκι μιας και όταν έπαιζα κανένα παιχνιδάκι η θερμοκρασία πήγαινε 85c. Βρήκα ένα βίντεο στο youtube και αποφάσισα να το επιχειρήσω. Ήταν το πρώτο λάπτοπ που άνοιξα. Είμαι 15 χρονών και είχα και λίγη βοήθεια από τον πατέρα μου, ο οποίος είναι επίσης τελείως άπειρος όπως και εγώ. Τελικά αποδείχτηκε ότι παρόλο που έπρεπε να κάνεις το λάπτοπ σχεδόν βίδες, η όλη διαδικασία ήταν αρκετά εώς πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι πολύ υπομονή. Ο τύπος στο βίντεο έκανε την αλλαγή και της πίστας σε μόλις 15λεπτά, εμένα με πήρε, χωρίς αλλαγή πάστας, γύρω στη μιάμιση ώρα. Το μόνο που έκανα ήταν να καθαρίσω όσο καλύτερα μπορούσα τον ανεμιστήρα, με τη σκούπα κυρίως, αλλά σχεδόν τέρμα χαμηλά. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! 5 βαθμοί μείον σε idle και 10- 15 βαθμοί όταν παίζω παιχνιδάκια. Πραγματικά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα μικρό κατσαβιδάκι και λίγη προσοχή με τις καλώδιο ταινίες. Πιστεύω ότι όποιας μάρκας και να είναι το λάπτοπ, αν έχεις ένα βιντεάκι και λίγη υπομονή, μπορείς άνετα να το καθαρίσεις, έστω και χωρίς να αλάνες την πάστα. Sent from my iPad using Insomnia
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αν και νεαρός,μπράβο σου που πήρες αυτήν την πρωτοβουλία να κάνεις κομμάτια το λάπτοπ σου και να το κάνεις τζι-τζι. κοίτα η θερμοαγώγιμη πάστα δεν θέλει και κάθε 6μηνο αν την αλλάξεις, εσύ με κάποια άλλη καλή!(ποιά έβαλες?) αντι για σκούπα μπορούσες να είχες ενα μαλακό πινελάκι(βαφής) και να έπερνες τα "χοντρά-ψιλά" χωρίς να κάνεις κάποια ζημιά. στην ψύκτρα/φιλετάκια εκεί είναι το θέμα που μαζεύει σκόνη-χαλί και δεν μπορεί να ανασάνει και ανεβαίνουν η θερμοκρασίες. αν έχεις και βάση θα δείς ακόμα χαμηλότερα νούμερα. έπρεπε να ανεβάσεις φωτό για να την έχουμε αρχείο μιας και έκανες αυτήν την διαδικασία. ωραίος 1
LambisElef Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Σε κάνα 6μηνο θα το ξανά ανοίξω, μιας και λέω τότε να κάνω την αλλαγή πάστας, τώρα το άνοιξα μια στα γρήγορα να πάρω τα χοντρά, να μπορώ να παίζω κανένα παιχνιδάκι χωρίς πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Κάπου εκεί θα πάρω και μια καλή βάση, μιας και τώρα έχω μια των 7ε, ίσα ίσα να αναπνέει το λάπτοπ. Μάλλον έχει; Δίκιο για το πινέλο. Θα το χρησιμοποιήσω την επόμενη φορά, μιας που θα κάνω και αλλαγή πάστας. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 εντάξει αποψή μου,αφού μπήκες σε τέτοια διαδικασία έπρεπε να την αλλάξεις θερμοαγώγιμη πάστα & thermal pad,και να είσαι κύριος. εδώ θα είμαστε σε 6 μήνες μαζί με την καινούρια βάση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα