Physics_Rulez Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ρε φιλε πες κατευθειαν οτι δεν θες να βοηθησεις ή τουλαχιστον μην γραφεις βλακωδη μηνυματα.. αλλο να μην εχεις δουλεια και να το παλευεις και αλλο να εχεις δουλεια και να μην την παλευεις.. δικιο εχεις και συ αλλα με την χαιρεκακια δεν θα γινεις πλουσιοτερος.. πα πα.. ουτε σε φορουμ γραφειων τελετων δεν τα βρισκεις αυτα.. ανατριχιασα.. χα χαχ α δεν αστειεύομαι, 337,13 ευρώ για την ακρίβεια. Μπορώ να στο αναλύσω κι όλας: 217,50 φόρος και 119,63 προκαταβολή. Σε τσίμπησαν τα τεκμήρια αγαπητέ. Ορίστε. και εκκαθάριση σου έκανα, τι άλλο θες. Έχεις ένα τεκμαρτό εισόδημα 7.175,00 το οποίο προκύπτει από το σπίτι των 95τ.μ. που ιδιοκατοικείς και το τεκμήριο του άγαμου, που υποθέτω ότι είσαι. (4175+3000). Οπότε λογίζεται φόρος 217,50 (δεδομένου ότι συμπληρώνεις τις αποδείξεις που χρειάζεται) και μια προκαταβολή φόρου 119,63. Άλλο εννοείς εσύ μηδενική και άλλο το υπουργείο οικονομικών δυστυχώς. *αν δεν ήθελα να σου απαντήσω, δε θα έγραφα καθόλου. Επίσης δε γράφω ανακρίβειες, ούτε χαίρομαι για οποιοδήποτε πάθημά σου. ------------------------------------------------------------- Τι έγινε; που είσαι; δεν πιστεύω να πήδηξες από πουθενά 2
Tenshi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 <p>Τι έγινε; που είσαι; δεν πιστεύω να πήδηξες από πουθενά</p> Είναι και αυτό μια λύση για μηδενική δήλωση... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 2
kfyros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πιο πίσω διάβασα ότι Ε2 υποβάλεις μόνο όταν εισπράττεις ενοίκια. Εγώ το έγραψα . Τραβάς κάνα ζόρυ ; Καλά, τα στέλνω όλα στο λογιστή. Πουτάνα τα έχουν κάνει.. Δεν παίζονται οι άνθρωποι.. Θα ήθελα να βρω το μαλάκα που όρισε ότι σε μηδενική δήλωση πρέπει να υποβάλλεις ποσό 750 ευρώ για αποδείξεις , και να του ρίξω μια πράσινη ροχάλα στο λαρύγγι!
oallosmoueautos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ανησυχώ μα αφου εχω γραψει οτι το σπιτι δεν εχει ρευμα.. δεν ειναι κατοικισιμο επομενως και δεν μπορουν να με χρεωσουν.. και αμα βαλω οτι ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου τοτε δεν χρειαζεται να τους δωσω και αποδειξεις.. εγω τα γραφω για να μαθαινουν ολοι τα κολπα.. ετσι κι αλλιως αργα ή γρηγορα μονιμοι εξωτερικου θα γινουμε ολοι.. χα χα χα
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 μα αφου εχω γραψει οτι το σπιτι δεν εχει ρευμα.. δεν ειναι κατοικισιμο επομενως και δεν μπορουν να με χρεωσουν.. και αμα βαλω οτι ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου τοτε δεν χρειαζεται να τους δωσω και αποδειξεις.. εγω τα γραφω για να μαθαινουν ολοι τα κολπα.. ετσι κι αλλιως αργα ή γρηγορα μονιμοι εξωτερικου θα γινουμε ολοι.. χα χα χα 1. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει αυτά που σου πρότειναν για το θέμα σου. Ο φόρος δεν επιβάλλεται επειδή, κατά ατην άποψή σου, το σπίτι είναι ή δεν είναι κατοικήσιμο, με ρεύμα ή χωρίς, αλλά επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο και φορολογείσαι λόγω τεκμηρίου. 2. Από όσα γνωρίζω, το πλαίσιο φορολόγησης των κατοίκων εξωτερικού είναι διαφορετικό από εκείνο των ημεδαπών και, ειδικά, όσων έχουν εισόδημα στην Ελλάδα.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν εχω να δηλωσω ουτε ενα εισοδημα στην εφορια γιατι ειμαι ανεργος ολο το χρόνο και το μονο που εχω ειναι το σπιτι που ζω το οποιο το πηρα με γονικη παροχη περισυ και εχει ήδη δηλωθει.. μα αφου εχω γραψει οτι το σπιτι δεν εχει ρευμα.. δεν ειναι κατοικισιμο επομενως και δεν μπορουν να με χρεωσουν.. αποφάσισε όμως; Όσο για το κάτοικος εξωτερικού, ούτε να το σκέφτεσαι. Είσαι πολύ κολπατζής όμως αδερφέ μου! 1. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει αυτά που σου πρότειναν για το θέμα σου. Ο φόρος δεν επιβάλλεται επειδή, κατά ατην άποψή σου, το σπίτι είναι ή δεν είναι κατοικήσιμο, με ρεύμα ή χωρίς, αλλά επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο και φορολογείσαι λόγω τεκμηρίου. Όχι. Δεν επιβάλλεται φόρος επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο, επιβάλλεται γιατί το σπίτι το χρησιμοποιεί ο ίδιος σαν κύρια κατοικία ανεξαρτήτως αν είναι δικό του ή όχι. Αν το νοίκιαζε το τεκμήριο θα ήταν το ίδιο.
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Όχι. Δεν επιβάλλεται φόρος επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο, επιβάλλεται γιατί το σπίτι το χρησιμοποιεί ο ίδιος σαν κύρια κατοικία ανεξαρτήτως αν είναι δικό του ή όχι. Αν το νοίκιαζε το τεκμήριο θα ήταν το ίδιο. Καλά, κόλλησες στην έκφραση "περιουσιακό στοιχείο" και δεν διάβασες τη συνέχεια, που λέει "... και φορολογείσαι λόγω τεκμηρίου"; Η πρόταση είναι ενιαία και δεν κόβεται, όπως μάς βολεύει, για τη δημιουργία εντυπώσεων ...
oallosmoueautos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 αποφάσισε όμως; Όσο για το κάτοικος εξωτερικού, ούτε να το σκέφτεσαι. Είσαι πολύ κολπατζής όμως αδερφέ μου! Όχι. Δεν επιβάλλεται φόρος επειδή είναι περιουσιακό στοιχείο, επιβάλλεται γιατί το σπίτι το χρησιμοποιεί ο ίδιος σαν κύρια κατοικία ανεξαρτήτως αν είναι δικό του ή όχι. Αν το νοίκιαζε το τεκμήριο θα ήταν το ίδιο. Αφου ειμαι και καλα κατοικος εξωτερικου δεν ειναι κυρια κατοικια το σπιτι μου στην Ελλαδα.. Ειναι πρωτη κατοικια.. και επειδη δεν εχει ρευμα δεν ειναι κατοικισιμο.. Επισης δεν υποχρεουμαι να τους δειξω αποδειξεις γιατι απλα δεν ζω στην Ελλαδα.. Για τα αλλα δεν ξερω.. ουτε εσυ ξέρεις.. αλλα και οι 5 λογισταδες που ρωτησα ουτε αυτοι ηξεραν να μου πουν τι αλλο παιζει.. επομενως κατσε να παω την αλλη βδομαδα στον ελεκτη στην εφορια και θα μου πει τι θα κανω για να μην πληρωνω.. Ετσι κι αλλιως δηλαδη δεν εχω μια και το σπιτι το εχω βγαλει για πουλημα εδω και 2 χρόνια.. κατσε να πουληθει και θα τους γραψω γραμμα μετα μαζι με τα χρωστουμενα.. χα χα χα
pinwkolwnies Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγώ το έγραψα . Τραβάς κάνα ζόρυ ; Καλά, τα στέλνω όλα στο λογιστή. Πουτάνα τα έχουν κάνει.. Δεν παίζονται οι άνθρωποι.. Θα ήθελα να βρω το μαλάκα που όρισε ότι σε μηδενική δήλωση πρέπει να υποβάλλεις ποσό 750 ευρώ για αποδείξεις , και να του ρίξω μια πράσινη ροχάλα στο λαρύγγι! Ελπίζω να βρεθούμε αρκετοί όταν έρθει η ώρα.Η απόγνωση βάρεσε κόκκινο. ...και να μη μείνουμε τρεις κι ο κούκος να βγάλουμ,ε το φίδι απ' τη τρύπα..
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αφου ειμαι και καλα κατοικος εξωτερικου δεν ειναι κυρια κατοικια το σπιτι μου στην Ελλαδα.. Ειναι πρωτη κατοικια.. και επειδη δεν εχει ρευμα δεν ειναι κατοικισιμο.. Επισης δεν υποχρεουμαι να τους δειξω αποδειξεις γιατι απλα δεν ζω στην Ελλαδα.. Για τα αλλα δεν ξερω.. ουτε εσυ ξέρεις.. αλλα και οι 5 λογισταδες που ρωτησα ουτε αυτοι ηξεραν να μου πουν τι αλλο παιζει.. επομενως κατσε να παω την αλλη βδομαδα στον ελεκτη στην εφορια και θα μου πει τι θα κανω για να μην πληρωνω.. Ετσι κι αλλιως δηλαδη δεν εχω μια και το σπιτι το εχω βγαλει για πουλημα εδω και 2 χρόνια.. κατσε να πουληθει και θα τους γραψω γραμμα μετα μαζι με τα χρωστουμενα.. χα χα χα Δεν μπορείς έτσι απλά να δηλώσεις ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού, γι' αυτό σου είπα ξέχνα το, θέλει διαδικασία την οποία δεν έχεις κάνει. makfil συγνώμη αν το πήρες προσωπικά, αλλά προσπαθώ να είμαι ακριβής με τέτοια θέματα.
walkerr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παιδια, απορω γιατι ασχοληστε με τις αποδειξεις, αυτο ειναι το ευκολοτερι κομματι στη δηλωση. Απλως αναφερεις το ποσο που ζητανε στον αναλογο κωδικο και τελειωσες. Αν και οταν σε φωναξουν τοτε ζητας αποδειξεις απο συγγενεις και φιλους και τις πας. ......τον έκαψες τον άθρωπα. αυτη τη λεξη τη βρηκες στο λεξικο Μπαμπινιωτη?
oallosmoueautos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καταρχην θελω να πω οτι το συστημα εχει φτιαχτει αποκλειστικα για να πηγαινει ο καθε φουκαρας και να πληρωνει 30αρες και 50αρες στο καθε λογιστη με το φόβο μην κανει λαθος κατι μονος του και πληρωνει τζαμπα.. Ασε που και οι περισσοτεροι λογιστες δεν ξέρουν την τύφλα τους αλλα πανε και ρωτανε γνωστους τους στις εφοριες για να τους πουν τι να κανουν.. Απαραδεκτο εντελως! Λοιπον λογισταδες απο μένα δεν θα φατε! χα χα χα.. Δεν πληρωνω!!!. Στο θεμα μας.. Είμαι ήδη μόνιμος κατοικος εξωτερικου.. Θα κανω μηδενικη δηλωση αλλα δεν θα βαλω στο Ε1 το σπιτι που εχω γιατι απλα δεν μένω στην Ελλαδα (και καλα).. αλλα θα στειλω ενα κενό Ε2 με τον αριθμο παροχης (ρευμα δεν εχει το σπίτι).. και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΙΑ! Δεν με πιανουν ουτε τεκμηρια, ουτε αποδειξεις 750 Ευρω ουτε τιποτε.. μηδεν απο μηδεν, ΜΗΔΕΝ! Αυτα που σας λέω ειναι διασταυρωμενα και απο εμπειρο λογιστη και απο ελεγκτη εφοριας.. Να πουλησω και το κολοσπιτο να μην έχω τιποτε στην Ελλαδα και να μην ξαναπατησω το πόδι μου σε αυτο το κολοκρατος..
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κοίτα, αν παρανομήσεις υπάρχουν λύσεις, απλά θεωρώ ότι αυτά δεν πρέπει να προτείνονται δημόσια σε φόρουμ, διότι μετά έχει πρόβλημα το φόρουμ και όχι εσύ.Μάλιστα, υπάρχουν πιο εύκολες λύσεις από αυτήν που βρήκες, με την οποία πιθανώς να έχεις πρόβλημα διότι δεν τηρήθηκε η διαδικασία της ΠΟΛ.1142/31.5.2012. Δηλαδή από τη μία εσύ δήλωσες ψευδώς την κατοικία σου και από την άλλη ο εφοριακός που καταχώρησε τη μεταβολή αυτή έκανε τα στραβά μάτια. Με το αζημίωτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα