barrcode Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ειμαι αποφοιτος διεθνων, ευρωπαικων και οικονομικων σπουδων της ασοεε και σκεφτομαι να ξεκινησω μεταπτυχιακο στην παντειο πανω στην εγκληματολογια. Επειδη δεν γνωριζω αρκετα επι τουτου,αλλα απο την αλλη μου ακουγεται αρκετα ενδιαφερον θα ηθελα την γνωμη/συμβουλη καποιου που να γνωριζει περισσοτερα
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Εγω θα ρωτήσω απλά που θα σου χρησιμεύσει? τι δουλειά θα ήθελες να ακολουθήσεις? Είναι χρήσιμο αν είσαι ιατροδικαστής, αστυνομικός, δικηγόρος κλπ Εσύ?
hewey Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το εγκληματολογικό ΠΜΣ του Παντείου θεωρείται από τα καλά και τα λίγα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αν σου αρέσει το αντικείμενο πραγματικά τότε κατά την ταπεινή μου άποψη να το κυνηγήσεις. Απ' όσο ξέρω από τότε που σπούδασα εγώ, όλα τα μεταπτυχιακά στο Πάντειο είναι δωρεάν και μπαίνεις με εισαγωγικές γραπτές και προφορικές εξετάσεις (ίσως όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που τελείωσα εγώ ή να είναι αλλιώς στο τμήμα Κοινωνιολογίας που υπάγεται αυτό). Επίσης θα σου πρότεινα να σκεφτείς από νωρίς ένα είδος εξειδίκευσης που θα ήθελες να ακολουθήσεις. Πχ. ποινικά αδικήματα; ανθρωποκτονίες; ηλεκτρονικό έγκλημα; οικονομικό έγκλημα; Υπάρχουν πολλά πεδία και κατά την ταπεινή μου άποψη πάλι η ζήτηση είναι σχετικά σταθερή από τις δημόσιες υπηρεσίες ασφαλείας σε αυτά. Αλλά δε γνωρίζω πολλά για την αγορά εργασίας του κλάδου. Είναι πάντως ένα καλό εφόδιο για να συνεχίσεις στο εξωτερικό. Μάθε καλά αγγλικά, αν δε γνωρίζεις ήδη, και θα μπορείς να κυνηγήσεις ερευνητικές θέσεις σε ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια κλπ. στο εξωτερικό, όπως και δουλειές, ακόμα και στη CIA που λέει ο λόγος (μην το γελάς..).
barrcode Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ναι μου φαινεται ενδιαφερον το αντικειμενο και απ'οσο τοχω ψαξει δεν εχει διδακτρα,μονο εξετασεις! Και αν και αποφοιτος ασοεε δεν εχω ιδιαιτερη τρελα με τα οικονομικα γι'αυτο και κοιτουσα κατι τετοιο.Ισως το οικονομικο εγκλημα να με ενδιαφερει περισσοτερο! Ευχαριστω πολυ παντως!
panosno1com Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ναι μου φαινεται ενδιαφερον το αντικειμενο και απ'οσο τοχω ψαξει δεν εχει διδακτρα,μονο εξετασεις! Και αν και αποφοιτος ασοεε δεν εχω ιδιαιτερη τρελα με τα οικονομικα γι'αυτο και κοιτουσα κατι τετοιο.Ισως το οικονομικο εγκλημα να με ενδιαφερει περισσοτερο! Ευχαριστω πολυ παντως! Δεν εχεις τρελα εννοεις δε σε ενθουσιαζουν ή απλως δεν «σε φτιαχνουν» να το πω λαικα ? Επισης οικονομικο εγκλημα εχουν και το ΣΔΟΕ Τεσπα καλη επιτυχια σου ευχομαι και φυσικα να επιλεξεις κατι που να σε ενδιαφερει πιο πολυ απ τα υπολοιπα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα