Προς το περιεχόμενο

212 evo vs 412s combatibility

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη βαζω παραγγελια τωρα στο e-shop καποια απτα κομματια..

Ειμαι σε διλημμα.. Coolermaster 212 evo ή 412s?

Η μια συνδεεται με 4pin και η δευτερη με 3pin..

Με τα 3pin Θα χω καποιο θεμα με την mobo Gigabyte GA-990 fxa-ud3 rev3.0 στο θεμα συνδεσης?

2 ευρω διαφορα εχουν κ μ αρεσει καλυτερα η 412 εμφανισιακα γι αυτο ρωταω.

Να σημειωσω οτι οποια κ απτις 2 να παρω θα μπει πανω φουρφουρι 120αρι Corsair SP quiet..

Fast απαντηση καποιος αν γνωριζει..

Δημοσ.

Δεν έχεις κάποιο θέμα με τα 3πιν αλλά αφού θα αλλάξεις φουρφούρι γιατι σε νοιάζει το βύσμα που θα έχει το στοκ φουρφουρι; Άσε που δε βρίσκω λόγο να αλλάξεις φουρφούρι ειδικά στην 212 που από ότι ξέρω είναι ότι πιο αθόρυβο υπάρχει. (δεν την έχω ακούσει βέβαια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αισθητικο θεμα καθαρα θα μπουν ηδη 2 πανω και 1 πισω.. οποτε θα παρω 2x twin pack και το 4ο θα το φορεσω πανω στο cooler.

Και τα SP120aria 3pin ειναι.. Δεν θα χω θεμα με την mobo ετσι? Θα χει slot να βαλω τοσα φουρφουρ?

Thnx για την γρηγορη απαντηση..

Θα παω 212 γτ βαρεθηκα με το ψαξιμο..

Επεξ/σία από Skr1ll3x
Δημοσ.

Στην υποδοχή του CPU Fan παρόλο που είναι 4pin μπορείς να βάλεις ανεμιστήρα με 3 πιν. Τωρα για το αν παίρνει η μητρική άλλα 3 case fans δε ξέρω και δε μπορώ να το δω με σιγουριά. Αλλά δεν είναι ανάγκη να μπουν πάνω στην μητρική όλα τα φουρφουρια του κουτιου... Στο τροφοδοτικό μπορείς να συνδέσεις όσα θες.

Πάντως του cooler το fan θα μπει στην μητρική στο CPUFan που έχει ώστε να ρυθμίζει και τις στροφές ανάλογα με την θερμοκρασία. 

Όλα τα υπόλοιπα του κουτιου τα βάζεις όπου θες (απλά αν μπουν σε τροφοδοτικό θα δουλεύουν πάντα στις φουλ στροφές)

Edit: βλέπω στο site ότι λέει κάτι για Voltage step-down adapter for lower speed operation  το οποίο δε ξέρω πως ακριβώς συνδέετε με τα συγκεκριμένα fans όμως αλλά βλέπω πως λέει στα χαρακτηριστικά τους μόνο το 3pin βύσμα.  :fear: Πάντως αν τελικά δεν βρεις τόσες υποδοχές για 3pins στην μητρικη υπάρχουν ανταπτορακια που μετατρέπουν το molex 4pins του τροφοδοτικού σε 3pins για φουρφουρι αλλα έτσι όπως είπα παραπάνω δουλεύουν σε φουλ στροφές (εκτος αν κάπου παρεμβάλετε κάποιο fan controler) Δε μιλάω άλλο γιατί κάνω υποθέσεις μιας και δεν έχω δει τα συγκεκριμένα fans και είναι και αργά και κοιμάμαι και όρθιος. Θα βλέπω αύριο το ποστ μου και θα με βρίζω.  :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...