Προς το περιεχόμενο

OTE TV: Νέα πακέτα και νέες τιμές από το Σεπτέμβριο του 2013


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, κοίταξε να δεις, αν εγώ π.χ. είμαι ικανοποιημένος με το πακέτο ως έχει, και δε με απασχολεί για παράδειγμα το Game of Thrones κ.λπ., γιατί «με τη χούντα» να μου το βάλει και να με «αναγκάσει» να το πληρώσω;

 

Έχω ένα συγγενή ας πούμε, που δεν τον ενδιαφέρουν τα αθλητικά, παρά μόνο τα ντοκυμαντέρ και οι ταινίες. Γιατί να του πει ο ΟΤΕ πήγαινε στο νέο Movie Pack και πλήρωσε 2€ παραπάνω επειδή βάλαμε το GoT; Δεν είναι τα 2€, ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς το λέω.

 

Το ιδανικό θα ήταν να σου έδινε περισσότερες επιλογές, ή ακόμα και να στήσεις εσύ το πακέτο που θες, έστω κι αν σε υποχρέωνε να έχεις το «βασικό» πακέτο ας πούμε, και μετά βάλε όποια κανάλια θες και πλήρωσε μόνο αυτά.

 

Δηλαδή όπως η Samsung βγάζει δεκάδες smartphones με μικροδιαφορές και οι περισσότεροι λένε «είναι καλό να υπάρχουν επιλογές», κάτι τέτοιο να γινόταν με τη συνδρομητική τηλεόραση, και να μην τα θεωρούμε υπερβολικά τα σενάρια που ανέφερα για self-built pack.

 

Αυτό που λες θα ήταν το ιδανικό αλλά όπως όλα τα ιδανικά δυστυχώς είναι και ανέφικτο. Και αυτό γιατί το κανάλι που δείχνει το GoT πχ ή την Premier θα δείχνει και τις ταινίες...ή την Primera...ε δεν μπορεί να κλείνει συγκεκριμένες ώρες για συγκεκριμένους χρήστες...ούτε να έχει ένα κανάλι μόνο για ένα πρωτάθλημα πχ.

 

Στην τελική για μένα αν κάποιος θέλει ταινίες πάει Nova με το 3play cinema pack στα 39,90 και αν θέλει αθλητικά οπως τσου λου ευρωλιγκα και σουπερλιγδα με το sports pack αντιστοιχως. 

 

Αν θέλει ευρωπαικά πρωταθλήματα πάει στο ΟΤΕ tv και και του βγαίνει ίδια τιμή που έχει τώρα και για μετά τον Σεπτέμβριο. Τόσο απλά...δεν νομίζω στην φάση που είναι τώρα ο ΟΤΕ και θα είναι για το προσεχές μέλλον να βάζει κανείς ΟΤΕ TV για τις ταινίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα είναι σίγουρο: Αν αρχίσουν να το ακριβαίνουν θα χάσουν σταδιακά το πλεονέκτημά τους ένταντι του ανταγωνισμού και κυρίως θα χάσουν σίγουρα αρκετούς συνδρομητές αυτή την περίοδο της κρίσης.

Και εγώ που έχω βάλει OTE TV από τον Δεκέμβρη και τώρα είμαι άνεργος, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να τον κόψω, γιατί απλά ακόμη και αυτά τα 19,90 τον μήνα έχω αρχίσει και τα καταλαβαίνω. Όταν έχεις χαμηλό εισόδημα ή, ακόμη χειρότερα, δεν έχεις εισόδημα, σίγουρα δεν είναι στις προτεραιότητές σου να κρατήσεις μια συνδρομή με τον OTE TV. Κρατάμε αρκετοί ΟΡΙΑΚΑ την συνδρομή όσο αντέχουμε, γιατί απλά είναι πολύ καλό το πακέτο για αυτά που προσφέρει, αλλά μέχρι ένα σημείο. Τώρα αν αρχίσουν οι αυξήσεις σε τέτοιο καιρό κρίσης και με τις απολύσεις να έχουν εντατικοποιηθεί αυτό το χρονικό διάστημα, σίγουρα θα χάσουν πολύ κόσμο από συνδρομητές (μην ακούτε τις βλακείες που μας "ποτίζουν" περί "επενδύσεων" και "ανάπτυξης", εγώ κρίνω απλά εκ του αποτελέσματος, και αυτό είναι ότι μόνο για απολύσεις ακούω και βλέπω να γίνονται, προσλήψεις το πολύ 1 για κάθε 10 απολύσεις, και γενικά τα πράγματα ακόμη πάνε από το κακό στο χειρότερο, δεν ξέρω τι θα γίνει μέσα στον χρόνο ή το 2014, εγώ μιλάω για τώρα. Και πολλές θέσεις που "ανοίγουν" και φαίνονται στο web για επίσιμες θέσεις γιο προσλήψεις, πολύ συχνά είναι μούφα και δεν παίρνουν κανένα).

Τουλάχιστον αν το αυξήσουν μέχρι 1,50 με 2 ευρώ τον μήνα, ας βάλουν υπηρεσίες PVR, για να μπορούμε να γράφουμε το πρόγραμμα σε σκληρό και να το βλέπουμε αργότερα, μήπως και σώσουν λίγο την κατάσταση, με το ότι προσφέρουν κάποια σοβαρά πράγματα παραπάνω.

Αυτά.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για το φίλο που λέει οτι πήρε το καλύτερο πρωτάθλημα και πόσα studio γιαυτο ανεβασε την τιμη...χμ ναι μεν λογικό άλλα  απο την αλλη το 2013 να υπάρχει 2mbps με 21 ευρω το μηνα ε τα εχουν αποσβεσει τα λεφτα τους και με το παραπανω δεν ειναι καιρος τωρα για αυξησεις...το αντιθετο μαλλον

Δεν κατάλαβες καλά με 27 ευρώ είναι... για αυτό πάω για wind  να τελειώνει το παραμύθι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκανε αυξηση 2 ευρω το μηνα δηλαδη 24 ευρω το χρονο και καποιοι τιο θεωρουν ακριβεια.οταν πληρωναν 63 ευρωτο νοva ηταν ολα καλα γιατι ηταν φτηνα....ελατε ρε παιδια ελεος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΤΕ και η ανταμοιβή στους συνδρομητές του.

Σε μία κοινωνία που παραπέει οικονομικά , διαλέξαμε να παραμείνουμε στον ΟΤΕ λόγω ποιότητας υπηρεσιών , αλλά ο ΟΤΕ αποφασίζει έστω και αυτή τη μικρή αύξηση 2 ευρώ στην πλατφόρμα τηλεόρασης , δέιχνοντας πόσο πολύ μας υπολογίζει και βαδίζοντας στα χνάρια της NOVA , η οποία έτσι ξεκίνησε και αυτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο τα χνάρια της Nova δεν ακολουθεί ο ΟΤΕ. Η Nova από το 2009 δεν έχει κάνει αύξηση τιμής. Παρά το γεγονός ότι αύξησε πολύ τα έξοδα για το περιεχόμενο βάζοντας και τον Ολυμπιακό από το 2010 και το Champions league από το 2011 δεν άλλαξε τιμές. Το αντίθετο, εν μέσω κρίσης έρχεται και μειώνει τις τιμές.

Όταν η Forthnet έρχεται και σου λέει βάλε σε μένα τη γραμμή τηλεφώνου με απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες κινητά και 24αρι internet και πάρε μαζί και το Nova Sports με όλα τα αθλητικά στα 40 ευρώ, τη στιγμή που το αντίστοιχο πακέτο του ΟΤΕ (όμως με 60 λεπτά σε κινητά) από μόνο του κάνει 41 ευρώ + 20 ευρώ για ΟΤΕ tv sports = 61 ευρώ, ποιος έχει κάνει μείωση στις τιμές του και ποιος αύξηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεται καμμια "καταγγελια" , απλως πας στον οτε και ζητας αλλαγη πακετου, αυτο μονο, οσο για ποσες τηλεορασεις μπορεις να βλεπεις ote tv ταυτοχρονα; σε οσες θελεις, χρειαζεσαι ομως και αποκωδικοποιητη για καθε μια τηλεοραση. ετσι μπορεις να βλεπεις σε ολες και να αλλαζεις καναλια σε ολες ταυτοχρονα, αλλα χρειαζεσαι κατι ακομα που δυσκολα βρισκεται πλεον, ενα HUB, οχι switch , αλλα HUB, γιατι στο HUB καθε port εχει διαφορετικο ΙΡ , δεν μπορεις πλεον να αγορασεις αποκωδικοποιητη απο τον ΟΤΕ, εγω προλαβα και ετσι βλεπω σε 3 τηλεορασεις ταυτοχρονα αν θελω και αλλαζω και καναλια , με τον τροπο που σας ειπα παραπανω. Παντως το OTE TV ειναι μακραν το καλυτερο πακετο, το FULL εννοειται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως γίνεται η καταγγελία; Ξέρει κανένας; Η απλά δε πληρώνω τον λογαριασμό;

απλα πηγαινε στον ΟΤΕ και ζητα αλλαγη πακετου, μονο αυτο χρειαζεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το να μπορείς να βλέπεις σε 2 TV τη γίνετε!

για να βλεπεις το ιδιο προγραμμα η διαφορετικο σε καθε τηλεοραση; εχω απαντησει πριν πως γινεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει την τελευταία πρόταση δεν την σχολιάζω καν γιατί είναι αυτό που λένε ύστατος λαικισμός.

Μην το ξεφτιλίζουμε ρε παιδιά...Το φως το νερό και το ενοικιο είναι είδη πρώτης και αναντικατάστατης ανάγκης. Πότε έγινε η δορυφορική τέτοιο και το έχασα?

 

Αν άτομο,και είναι απολύτως αποδεκτό αυτό,τον επηρεάζει τόσο πολύ μια αλλαγή 3-5 ευρώ τον μήνα στην βιωσιμότητα του μηνιαίου μπάτζετ του και συνεχίζει να τον νοιάζει για δορυφορικές και συναφή είναι με το συμπάθειο ηλίθιος και φαιδρός γιατί προφανώς έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να τακτοποιήσει από το τι κανάλια θα πιάνει.

Πήγαινε να ζήσεις σε κανένα χωριό ή σε κανένα νησί κι έλα μετά να μου πεις τι είναι λαϊκισμός και αν είναι απαραίτητη η δορυφορική. Επίσης τσέκαρε μια τι γίνεται στην Αμερική με την "επί πληρωμή" τηλεόραση και μετά έλα πες μου αν σε 20 χρόνια δεν θα είναι απαραίτητη η δορυφορική (καλωδιακή maybe) στην Ελλάδα.

 

Και επίσης προφανώς ένας που δεν μπορεί να αντέξει τα 3-5 ευρώ δεν θα πληρώσει για τηλεόραση και πολλά άλλα, αλλά πόσο κοροϊδία είναι τιμές να ανεβαίνουν σταδιακά χρόνο με τον χρόνο και σε μια πενταετία η αύξηση να είναι σημαντική; Και δεν το κάνει ο ΟΤΕ αυτό, το κάνουν όλοι εν αντιθέσει με τα εισοδήματα σου που συνεχώς κατεβαίνουν. that's the point. Ty.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε την παλευετε καθολου?

 

ειναι λογικο να κανει μια πολυ μικρη αυξηση στο παγιο του.ξεκινησε το πακετο ηταν  σχεδον αδειο και τωρα εχει βαλει τα παντα.μονο το 3d λειπει.

 

δειτε τι ειχε οταν ξεκινησε και τι εχει τωρα.ειναι δικαιο να παει 2 ευρω  πανω.

 

το μονο φαουλ που εχει κανει ειναι με τα 12μηνα συμβολαια.εκει επρεπε να πληρωνεις οτι συμφωνησες.

 

Εδω η Ελλαδα διαλυεται και εσεις γκρινιαζετε για τα 2 ευρω.

αν ειναι απαραιτητη η δορυφορικη για καποιον σε νησι η επαρχια και δεν βγαινει οικονομικα ε ας βαλει το μικροτερο πακετο τι να κανουμε τωρα.λες και σας αναγκαζουν  να βαλετε οτε tv με το στανιο.

οσο για την απαραδεκτη νοβα,την σωζει η προσφορα μαζι με την τηλεφωνια αλλιως δεν θα ειχε μεινει κανεις.πανακριβη γιατι ειχε και μονοπωλιο.

εσεις τα θελετε ολα τζαμπα.αλλα και τσαμπα να σας τα δωσουν παλι θα βρειτε να γκρινιαξετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ κάνει αυξήσεις ο οτε και μερικοί υποστηρίζουν οτε . παντού μειώσεις και ο οτε αυξήσεις ...... θα πάω με αυτούς που κάνουν μειώσεις γτ δεν είμαι πρόβατο ....... μέχρι 30/6 το 3play της nova είναι η πιο οικονομική λύση .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τραγικό...2 ευρώ το μήνα και όλοι την είδανε Γκάι Φωκς...

αυτό το "να πα να γ@μηθούν που θα μου κάνουν αύξηση 2 ευρώ,θα πάω στη Nova" ποτέ δεν το κατάλαβα.

 

θέλεις ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου,MotoGP,F1,WRC,NBA,τένις,καμιά ταινία,σειρές και ντοκιμαντέρ,αρκετά από αυτά σε HD,βάζεις ΟΤΕTV.

 

θέλεις Champions League,Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,ταινίες,σειρές και ντοκιμαντέρ,βάζεις Nova.

 

δεν έχεις να τα πληρώσεις,ΔΕΝ βάζεις τίποτα και βλέπεις Digea.

 

απλά είναι τα πράγματα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ κάνει αυξήσεις ο οτε και μερικοί υποστηρίζουν οτε . παντού μειώσεις και ο οτε αυξήσεις ...... θα πάω με αυτούς που κάνουν μειώσεις γτ δεν είμαι πρόβατο ....... μέχρι 30/6 το 3play της nova είναι η πιο οικονομική λύση .

Kαι Nova και ΟΤΕ ταρζανιές κάνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...