haris013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλησπέρα,επειδή ψάχνω και εγώ για κοντά all star που μπορώ να βρώ φθηνά με 40 το πολύ ευρώ? ολα τα καταστήματα στην περιοχή μου έχουν 60++ ευρώ πράγμα που δεν δίνω για πάνινο παπούτσι. αν τσιμπήσω απο το ebay πως εξακριβώνω οτι είναι original? γενικά κανα άλλο μαγαζί με original all star που να στέλνει ελλάδα παίζει?
haris013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Σε ποια περιοχή είσαι; ηράκλειο κρήτης. δεν με νοιάζει να είναι περσινό-προπέρσινο μοντέλο κλπ απλά να είναι σχετικά φθηνά ηράκλειο κρήτης.(μπορώ να τα αγωράσω απο τα χανια) δεν με νοιάζει να είναι περσινό-προπέρσινο μοντέλο κλπ απλά να είναι σχετικά φθηνά
cris41 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ειχε βαλει σε καποια φαση το buldoza.gr προσφορα τα converse με 29€ και αγορασα ενα γκρι σταρακι.
Tolis1998 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά σας έχω και εγώ κάτι converce all star μπορείτε να με πείτε αν είναι γνήσια γιατί είναι λίγο παράξενα!!! Για γνήσια τα πήρα!!! ?
nvel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 είναι προφανώς μαϊμού, να κάνεις dispute 1
tony81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Βρηκα ένα μαγαζί διαφημιστικό στο φβ εδώ Αθήνα νομίζω που τα έχει 30€ κ λέει ότι είναι αυθεντικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα