bloodmaniac Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 καλησπερα .μιας και ηρθε το καλοκαιρι σκεφτομαι να μπω στο χωρο του ψαροντουφεκου κατι που ηθελα πολλα χρονια να κανω.διαβασα πως για αρχαριο ενα οπλα 75-80 εκατοστων ειναι καλο οποτε κοιταω σε αυτο το μεγεθος.στο θεμα μας τωρα: βλεπω στο skroutz καποια οπλα σε αυτο το μεγεθος που κοστιζουν 30-40 ευρω,αλλα δεν ξερω αν αξιζουν.εχει κανενας εμπειρια με αντιστοιχα οπλα?αξιζει να ξεκινησω με κατι τετοιο η θα ειναι πεταμενα λεφτα?
archsatan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Φιλος πανε για κυνηγι καλυτερα. Το ψαροντουφεκο θελει οπωσδηποτε ζευγαρι! Η τιμη του εξοπλισμου εξαρταται σιγουρα απο τις απαιτησεις, ικανοτητες σου. Μη νομιζεις βεβαια οτι με 40ε ψαροντουφεκο και 10ε μασκα θα κανεις και τιποτα. 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 καλησπερα .μιας και ηρθε το καλοκαιρι σκεφτομαι να μπω στο χωρο του ψαροντουφεκου κατι που ηθελα πολλα χρονια να κανω.διαβασα πως για αρχαριο ενα οπλα 75-80 εκατοστων ειναι καλο οποτε κοιταω σε αυτο το μεγεθος.στο θεμα μας τωρα: βλεπω στο skroutz καποια οπλα σε αυτο το μεγεθος που κοστιζουν 30-40 ευρω,αλλα δεν ξερω αν αξιζουν.εχει κανενας εμπειρια με αντιστοιχα οπλα?αξιζει να ξεκινησω με κατι τετοιο η θα ειναι πεταμενα λεφτα? Ασε το ψαροντουφεκο δεν ειναι για το budget sou ,ριξε καμια πετονια με αγκιστρι που ειναι "οικονομικο " σπορ.Το κυνηγι ειναι πολυ πιο ακριβο σπορ απο το ψαροντουφεκο εξαιρουνται οσοι εχουν φουσκωτο.Sent from my ipad4 using Insomnia
bloodmaniac Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 εχω φιλο που ασχολειτε. με ψαρεμα απο την ακτη ασχολουμε πολλα χρονια απλα παντα ηθελα να ασχοληθω με ψαροντουφεκο.ξερω οτι χρειαζετε λεφτα και γνωρίζω πως θα χρειαστώ στολή και ολα τα παρελκομενα.η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει η αγορα ενος τετοιου οπλου σαν πρωτο οπλο και καθαρα για εξοικείωση εννοειτε πως σιγα σιγα θα εξοπλιζομαι καλυτερα αν μαρεσει σαν ασχολια
takis_koll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 <p>εχω φιλο που ασχολειτε. με ψαρεμα απο την ακτη ασχολουμε πολλα χρονια απλα παντα ηθελα να ασχοληθω με ψαροντουφεκο.ξερω οτι χρειαζετε λεφτα και γνωρίζω πως θα χρειαστώ στολή και ολα τα παρελκομενα.η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει η αγορα ενος τετοιου οπλου σαν πρωτο οπλο και καθαρα για εξοικείωση εννοειτε πως σιγα σιγα θα εξοπλιζομαι καλυτερα αν μαρεσει σαν ασχολια </p> Οχι δεν αξίζει! Γιατι θα σου τύχει η ψαρουκλα θα της ρίξεις και θα σου στελνει χερετισμα απο τα βαθιά! !! Αν θες να κανεις κατι, καντο σωστα. Αν θες απλα να δεις εαν σου αρέσει, δανεισου απο τον φιλο σου ή πεσε χωρίς! Κοίταξε για κανα demka εχουν ευγενικές τιμές! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα