djkos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Θέλω να ρωτήσω αν κάνει αυτά που λέει το συγκεκριμένο σύστημα βαφής http://www.telestarshop.gr/product.asp?pid=340&cid=8&sid=30 ή θα πάνε τσάμπα τα λεφτά;Και αν υπάρχει κάτι παρόμοιο ή καλύτερο από αυτό σε ποιο οικονομική τιμή.Ευχαριστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Η απαντηση ειναι απλη, εχεις δει κάποιον επαγγελματία να βάφει με τέτοια συστήματα
fylatos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ΜΗΝ το αγοράσεις πιο απλά δεν μπορώ να το πω. Το πήρε φίλος μου και το μόνο που καταφέραμε ήταν να κλαίμε από τα γέλια. α. ζυγίζει 2 κιλά με τη μπογιά μέσα β. το σφουγγάρι του ήταν ότι να ναι και το σημαντικότερο γ. η μπογιά δεν έβγαινε από μέσα. Αν την αραίωνες στο βαθμό που έπρεπε για να βάφεις δεν περνούσε από τους πόρους. Το αποτέλεσμα: αραιώσαμε την μπογιά τόσο για να περνάει που δεν έβαφε παρά κάλυπτε ελαφρώς. Η λύση: Αγοράσαμε δυο ρολά και κάναμε τη δουλειά μας. Μόνο το βουρτσάκι για τα κοψίματα βοήθησε και αυτό όχι πολύ γιατί το σφουγγάρι όπως είπα ήταν gtp. Πάρε ένα καλό ρολό (όχι μάλλινο αν βάφεις πρώτη φορά) από το κατάστημα, έναν καλό κουβά. Μην το βουτάς μέσα απλά μούσκευε το και θα κάνεις άψογη δουλειά. Α και για τα κοψίματα δυο τρία πινέλα. Αν έχεις πια τρελή λεπτομέρεια να βάψεις κλέψε δύο τρία σφουγγαράκια make up από τη φίλη σου και κάνε τη δουλειά σου. 1
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 και παντοτε ειχα απορια που ειναι η παγιδα σε αυτο το πραγμα..thanks fylatos που μου την ελυσες 1
παπι Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 40 ευρω αυτη η ΠΙΠΑ! Δε παιρνεις κανα πιστολι με 40 ευρως λεω γω τωρα...
djkos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας,εννοείται πως δεν θα το αγοράσω τελικα και πάλι ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα