Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 δήλωσε βλάβη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τι τραβάτε στις πολεις... Εδω στις Σέρρες το τελευταίο DSL κλειδώνει 17 ...και εσείς λέτε για 3????? .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μένω Αργυρούπολη. 3.5 ολόκληρα Mbps πιάνει η περιοχή μου γιατί το κοντινότερο dslam είναι στην Ηλιούπολη να ούμε. Τώρα ξαφνικά το site του OTE μου λέει ότι υποστηρίζει vdsl η διεύθυνσή μου. Να γελάσω και να πάω παρακάτω ή να τους πάρω τηλέφωνο με ρίσκο να με πείσουν και να χάσω χρόνο και χρήμα για να έχω τελικά μετά από έναν μήνα VDSL... 3.5 Mbps; παίρνεις από mini dslam για αυτό σου βγάζει διαθεσιμότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 νέα σμύρνη τίποτα ακόμα .. έλεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 νέα σμύρνη τίποτα ακόμα .. έλεος... Για Ν. Σμύρνη είναι λίγο χλωμό αφού είχε ξεκινήσει αντίστοιχο έργο η Forthnet σε συνεργασία με το δήμο, χωρίς να γνωρίζουμε την πορεία και εξέλιξη του έργου, μέσα στο 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αμφιβάλω αν θα το τελειώσει ποτέ το FTTH η Forhnet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αμφιβάλω αν θα το τελειώσει ποτέ το FTTH η Forhnet Συμφωνώ μαζί σου αλλά το θέμα είναι ότι, με το έργο που ξεκίνησε, μπλοκάρει τον ΟΤΕ στο να σχεδιάσει επέκταση του νέου δικτύου στο δήμο αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αμπελόκηποι 10 μέτρα από Αλεξάνδρας δίπλα από το γήπεδο και δεν δίνουν 50αρι... είναι χαζοί? δηλαδή ΠΟΥ πιάνει 50άρι? Ισως παιρνεις απο το κεντρο Αμπελοκηπων που ειναι στην Μικρας Ασιας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb01053 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Και θα περιμενει o OΤΕ τη forthnet; με πoια λoγικη;!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1984 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ας φροντίσουν πρώτα να φτιάξουν τις υποδομές για να μην υπάρχουν θέματα με σπίτια χωρίς ΚΑΝ τηλέφωνο και μετα ας κάνουν και τις όποιες επεκτάσεις επιθυμούν...πάντα να κάνουμε βήματα μπροστά χωρίς κανένα υπόβαθρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Για Άγιο Δημήτριο σύνορα με Άνω Καλαμάκι δύσκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Στο σχεδιασμό που είχε ανακοινώσει πέρυσι ο ΟΤΕ δεν περιλαμβανόταν ο Αγιος Δημήτριος αλλά το μόνο σίγουρο στοιχείο αναγνώρισης της επέκτασης είναι οι νέες γκρι καμπίνες. Εάν τις δεις στην περιοχή σου, σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Απλά επειδή είμαι καμια εκατοστή μέτρα απ' τα σύνορα με Άλιμο, γι' αυτό ρώτησα μπας και γίνει κάπως αλλιώς η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Γιαυτό ακριβώς έγραψα ότι εάν δεις γκρι καμπίνα στην περιοχής σου, τότε έχεις σοβαρή ένδειξη ότι έχει επεκταθεί το δίκτυο έστω και από άλλο δήμο. Συνήθως, ο ΟΤΕ δεν ακολουθεί αυστηρά τα διοικητικά όρια των δήμων στη χάραξη του δικτύου τουκαι αυτό φαίνεται από τους αριθμούς τηλεφώνου που ανήκουν σε συγκεριμένο ΑΚ. Εάν έχεις αριθμό τηλεφώνου που ανήκει σε ΑΚ όμορου δήμου τότε εξυπηρετείσαι από το συγκεκριμένο ΑΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 εγω μενω στο Ελληνικο , ειμαι στη forthnet και πιανω καλες ταχυτητες.Τι προτεινετε.?Να μεταβω σε vdsl ή υπαρχει θεμα ακομα λογω ΟΤΕ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα