Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να κανουμε κατι σαν παρτυ , στην εξοχη κοντα σε ποταμι και τετοια φαση.

Το προβλημα μας ειναι οτι θελουμε ρευμα για μουσικη ( laptop-ηχεια ) και εχω δυο αποριες :

1) Υπαρχει καποιος τροπος να παρουμε ρευμα μεσω αυτοκινητου , το οποιο δεν εχει σουκου πριζα?

2) Υπαρχει κατι αλλο που δε μου περασε απο το μυαλο που να μας κανει ? ( γενητρια δεν εχουμε :P )

Να πω οτι δεν εχουμε αμαξι που να εχει ουτε καλα ηχεια για να ακουγεται σχετικα σε ικανοποιητικη αποσταση , ουτε αμαξι που να παιρνει εστω cd. (Εχουμε το δικο μου αλλα εχει προβλημα με τη μπαταρια , και δε λεει να μεινουμε εκει :P )

Ακουω ιδεες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μp3 player η καποιο ραδιοκαστοφωνο μαζι με ηχεια pc που δεν θελουν τροφοδοσια ισως .

Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Cd player μεγαλο με μπαταριες το σκεφτηκα και γω , αλλα δεν εχει κανενας μας. Τωρα για ηχεια που δεν θελουν τροφοδοσια τι δυναμη να εχουν ?

Δημοσ.

1) Υπαρχει καποιος τροπος να παρουμε ρευμα μεσω αυτοκινητου , το οποιο δεν εχει σουκου πριζα?

μπορείς να πάρεις ένα inverter που θα συνδεθεί στον αναπτήρα και θα βγάζει πρίζα σουκο

Δημοσ.

μπορείς να πάρεις ένα inverter που θα συνδεθεί στον αναπτήρα και θα βγάζει πρίζα σουκο

ναι αλλα δεν κραταει πολυ,εγω που το ειχα κανει την 62αρα μπαταρια μου την εξαφανισαν το λαπτοπ με τα ηχεια,καλυτερα να νοικιασεις γεννητρια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω

Δημοσ.

Δε μου ειπατε ομως απο που μπορω να νοικιασω και το κυριως ποσο θα μου βγει.

Επιπλεον , εχω ενα ραδιοκασετοφωνο παλιο μεγαλο , σκεφτειτε σαν αυτα που εχουν οι μαυροι στα hoods που τα κουβαλανε στους ωμους τους :P

Παιζει με καμια πατεντα να το συνδεσουμε με mp3 ? Κατι τελος παντων ? (παιρνει 4 η 8 μεγαλες μπαταριες)

Δημοσ.

Το σκεφτηκα και γω αυτο, αλλα ειναι που ειναι χαλια τα ηχεια ( παλιο αγροτικο ) θα ειναι και χαλια και ο ηχος εξαιτιας αυτου...

Πως ακριβως λεγεται αυτο για να το ψαξω?

Μαρεσει που το σκεφτηκα για το αμαξι , αλλα δε το σκεφτηκα για το κασετοφωνο το παλιο :P

Δημοσ.

Αν το λαπτοπ είναι 12 βόλτ ναι, αν είναι 9άρι, θα το σπρώχνεται το αμάξι, επίσης ενοικιάζονται γεννήτριες ξέρεις...;ρ

Δημοσ.

Καταρχας ρωτησα 2 φορες παραπανω απο που μπορω να νοικιασω, και ποσο παει το μαλλι.

Επιπλεον καποιος σχολιασε αναμεσα απο τα δυο παραπανω μου σχολια και το ποστ του εξαφανιστηκε :fear:

Δημοσ.

Καταρχας ρωτησα 2 φορες παραπανω απο που μπορω να νοικιασω, και ποσο παει το μαλλι.

Επιπλεον καποιος σχολιασε αναμεσα απο τα δυο παραπανω μου σχολια και το ποστ του εξαφανιστηκε :fear:

Νταξ αδελφέ, Μαθηματικά 2 δίνω αύριο, δικαιούμαι να είμαι χαζός σήμερα.;ρ

Σε ποιά πόλη είσαι;

Δημοσ.

Νταξ αδελφέ, Μαθηματικά 2 δίνω αύριο, δικαιούμαι να είμαι χαζός σήμερα.;ρ

Σε ποιά πόλη είσαι;

Πωωω σε καταλαβαινω, καλη επιτυχια ...

Οταν θα το κανουμε αυτο θα ειμαι Βεροια . Ας μαθω πρωτα ποσο παει το μαλλι και μετα θα κοιταξω αν αξιζει να το ψαξω. Αμα ειναι τωρα να σκασουμε ποσα φραγκα απλα για να ακουμε μουσικη της επιλογης μας και οχι ραδιο , εε δε νομιζω να αξιζει.

Δημοσ.

Πωωω σε καταλαβαινω, καλη επιτυχια ...

Οταν θα το κανουμε αυτο θα ειμαι Βεροια . Ας μαθω πρωτα ποσο παει το μαλλι και μετα θα κοιταξω αν αξιζει να το ψαξω. Αμα ειναι τωρα να σκασουμε ποσα φραγκα απλα για να ακουμε μουσικη της επιλογης μας και οχι ραδιο , εε δε νομιζω να αξιζει.

Ε, καλά, κοίτα, αφού θα έχετε αμάξι, χώρο θα έχετε να βάλετε την γεννήτρια κιόλας, είπαμε, δεν θα πάρεις καμιά 350KVA..http://www.dieselgenerators.com/perkins_350_newage.php

Καμιά τέτοια εννοώ.http://image.made-in-china.com/2f0j00dMiTmfJHMCqh/2KVA-Portable-Generator-SC-2000GL-B-.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...