kostask91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ρε φιλε για ενοικιαση μιλαμε Οχι για αγορα
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θα κοιταξουμε ποσο παει για να νοικιασουμε γεννητρια, εκτος και αν βρουμε κανεναν που να εχει και μας την εμπιστευτει
Gtr34 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Που νοικιαζουν γεννητριες ? Και ποσο παει ? Δεν ξέρω φίλε μου που μπορείς να βρεις να νοικιάσεις κανε μια ερώτησή σε καταστήματα με τέτοια είδη μήπως και σου νοικιάσουν καμιά είχα πάρει έτσι μια αντλία κάποτε
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Κατι τετοιες στιγμες χρειαζεσαι ενα καγγουρα φιλο με τετοιο αμαξι
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 εφοσον ειπες οτι εχεις την παλια καγκουροκασετοφονουμπα θα σου προτεινα σαν εσχατη λυση. αν εχει εισοδο ηχου βρες πατεντα να συνδεσεις εκει το mp3. αν δεν εχει line in λογικα η κασετοφονουμπα εχει και ραδιο... οταν βρεις καποιο κινεζακι που πουλαει ηλεκτρονικα μπιχλιμπιδια ρωτα το αν εχει ενα μηχανηματακι που συνδεεις το mp3 και εκπεμπει σε συχνοτητα fm τον ηχο στο ραδιο.βαζεις το ραδιο στην καταλληλη συχνοτητα και κανεις παιχνιδι προμηθευεσαι και ενα σακι πατατες...επ συγνωμη μπαταριες (οχι απο λιντλ..ουτε οι πατατες ουτε οι μπαταριες) και κανεις τη δουλεια σου για κανα 5ωρο 6ωρο. αντιστοιχα κυκλοφορουν και κατι ειδικες κασετες που εχουν εισοδο 3.5mm και ουσιαστικα συνδεεις εκει το mp3 βαζεις την κασετα στο κασετοφωνο και κανεις ακριβως την ιδια δουλεια οπως με τον πομπο fm και το ραδιο.
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θα περιμενω να δω τι θα γινει με τη γεννητρια . Αλλιως την κασετοφωνουμπα οπως λες. Τωρα τι εισοδο ηχου παιζει να εχει αυτο ? Μονο ραδιο και κασετα παιζει. Τωρα που το λες, ποσο πανε αυτες οι μπαταριες ? ( Ειναι οι κυλινδρικες οι πιο χοντρες, και δε θυμαμαι καλα παιζει να παιρνει η 4 η 8 ) Και γιατι οχι μπαταριες απο το λιντλ ? Πατατες δε θελουμε θα εχουμε πανσετες
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καμιά φωτιά προσέξτε μην βάλετε. Καθάρισμα καλό γύρω από την γεννήτρια.Θα πρότεινα γεννήτρια-βαλιτσάκι. 1 kWh μια χαρά θα είναι.
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θα περιμενω να δω τι θα γινει με τη γεννητρια . Αλλιως την κασετοφωνουμπα οπως λες. Τωρα τι εισοδο ηχου παιζει να εχει αυτο ? Μονο ραδιο και κασετα παιζει. Τωρα που το λες, ποσο πανε αυτες οι μπαταριες ? ( Ειναι οι κυλινδρικες οι πιο χοντρες, και δε θυμαμαι καλα παιζει να παιρνει η 4 η 8 ) Και γιατι οχι μπαταριες απο το λιντλ ? Πατατες δε θελουμε θα εχουμε πανσετες σου λεω οχι απο λιντλ γιατι δεν της εχω σε πολυ σεβας και υπαρχει περιπτωση να βαρεθεις να της αλλαζεις. απο την αλλη ειναι φτηνες βεβαια...ενταξει οι μπαταριες ειναι το τελευταιο προβλημα. ναι συνηθως περνουν τις χονδρες κυλινδρικες. κυκλοφορουν ακομα αλλα δεν ειναι τοσο κοινες οπως οι ΑΑ. χμμμ. πανσετες ε? και λουκανικουμπες ?? τυχεροι. μεγαλωσα και μου λειψανε αυτα! καλα να περασετε! παντως και εγω τη λυση κασετοφονουμπα στην προτεινα σαν εσχατη λυση. αν δε βρεις γεννητρια
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εεε ναι εννοειται.. Αλλα αποτι το κοβω δε νομιζω να νοικιασουμε αν ειναι 50ευρω και πανω, οποτε μονο αν εχει κανας φιλος γνωστος μας σωζει. Κοιτα αρχες Ιουλιου θα το κανουμε , αν θες ελα Θα εχει και λουκανικουμπες και τσιπουρα και ρετσινες ..... Στον Αλιακμονα θα μαστε , αν βρεθεις εκει κοντα..
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αμα ειναι να δώσετε 50 για να νοικιάσετε αγοράστε μια με 100... (και πουλα μου την μετα μεταχειρισμένη που χρειαζομαι κιολας μια μικρή) π.χ. http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?products_id=15723
kage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καταρχας ρωτησα 2 φορες παραπανω απο που μπορω να νοικιασω, και ποσο παει το μαλλι. Επιπλεον καποιος σχολιασε αναμεσα απο τα δυο παραπανω μου σχολια και το ποστ του εξαφανιστηκε googlare το! ενοικιαση γεννητριας αθηνα θεσσαλονικη κτλ ------------------- ενα λαπτοπ ποσα watt θελει?500? τα ηχεια?300? δηλ. σχεδον 1kw y.g. παρτε μαζι σας πυροσβεστηρα και να ξερετε ειστε φουλ παρανομοι...
status Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 googlare το! ενοικιαση γεννητριας αθηνα θεσσαλονικη κτλ ------------------- ενα λαπτοπ ποσα watt θελει?500? τα ηχεια?300? δηλ. σχεδον 1kw y.g. παρτε μαζι σας πυροσβεστηρα και να ξερετε ειστε φουλ παρανομοι... Άλλο 800 άλλο 1kw, σαφής η διαφορά, δεν στρογγυλοποιούμε «έτσι» απλά, επίσης, οι γεννήτριες καλό είναι να φορτίζονται στο 80% της ικανότητας τους.
kostask91 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 googlare το! ενοικιαση γεννητριας αθηνα θεσσαλονικη κτλ ------------------- ενα λαπτοπ ποσα watt θελει?500? τα ηχεια?300? δηλ. σχεδον 1kw y.g. παρτε μαζι σας πυροσβεστηρα και να ξερετε ειστε φουλ παρανομοι... Καταρχας γιατι ειμαστε παρανομοι ? Φουλ κιολας ..
archsatan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 googlare το! ενοικιαση γεννητριας αθηνα θεσσαλονικη κτλ ------------------- ενα λαπτοπ ποσα watt θελει?500? τα ηχεια?300? δηλ. σχεδον 1kw y.g. παρτε μαζι σας πυροσβεστηρα και να ξερετε ειστε φουλ παρανομοι... Τι τα περασες τα βαττ ρε μαν, στραγαλια;
status Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Τι τα περασες τα βαττ ρε μαν, στραγαλια; Pasa tempo;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα