Προς το περιεχόμενο

Διακοπή Cyta εκτός συμβολαίου !


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλισπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.

Είχα συμβόλαιο Cyta το οποίο και έχει λήξει. Πρίν ακόμα λήξει είχα πάρει τηλ να μάθω τι θα γίνει μετά το τέλος και πως μπορώ να το διακώψω. Μου είπαν να πάρω οποτε θελω και θα γινει ι διακοπη εκεινη τη μερα χωρις καποια επιβαρυνση εφοσον εχει ληξει το συμβολαιο. Ρωτησα αν γινετε να τους πω μια καθορισμενη ημ/νια κ μου ειπανε εκεινη τη μερα που θα παρεις εκεινη τη μερα θα διακοπει.

Χθες λοιπον που πηρα τηλεφωνο για διακοπη μου ειπανε πως πρεπει να περασουν καποιες μερες ...τοσες οσες ηταν κ οι μερες συνδεσης...καπου 20 μερες...δλδ με δουλευουν ???

και οτι αυτο γινετε διοτι εμπλεκετε και ο οτε (κατι που δε με ενδιαφερει γιατι εγω cυτα πλυρωνω και οχι οτε) . Οταν με είχε ξεκρεμασει για 12 ολοκληρες μερες πριν κανα 5μηνο ενας υπαλληλος του οτε για να βαλει αλλον στη δικια μου γραμμη στην πολυκατοικια μου λεγανε απο τον οτε πως εγω δεν εχω καμια δουλεια να μιλω μαζι τους παρα μονο με cyta. Τελος παντων...

Το συμβολαιο δε λεει κατι τετοιο για 20 μερες αναμονη για διακοπη...και μαλιστα ι κοπελια απαντησε λεγοντας οτι αυτο δεν ειναι κατι που αφορα τον πελατη...με τα πολλα γιατι εχω ηδη κουρασει...

θα πληρωνω μεχρι να γινει διακοπη τελειως ???? τοσο ξεφτιλα ????

Άσε που ο λογαριασμος προπληρωνετε... πειτε μου λιγο πως τη βλεπετε την ολη φαση .

Ευχαριστω !

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο την στιγμή που θα κανεις διακοπή το λογικότερο και μαλλον ετσι θα ειναι σταματάς να πληρώνεις δεν ξανα ασχολείσαι αφου εχεις υπογράψει για διακοπή.

 

Τωρα απο εκει και πέρα αν θυμάμαι καλα ειχε κανει περίπου 10 ημέρες σε εμένα να παω απο οτε σε forthnet που ειχα κανει ηδη αίτηση χωρις να μεινω απο internet η τηλέφωνο αλλα αυτο ηταν απο οτε για forthnet , δεν ξερω τι γίνεται στις περιπτώσεις που διακόπτεις απο εναν provider τελείως που δεν ειναι οτε και δεν πας σε αλλον (γιατι δεν ειπες αν θες να διακόψεις τελείως η να κανεις μετάβαση σε αλλον).

 

Αλλα οπως το καταλαβαίνω εγω ειναι οτι η cyta θα στο διακόψει αμεσα απλα ειναι θέμα οτε μετα να αφήσει και ελεύθερη την γραμμή που χρησιμοποιούσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά αν διαβάσεις τους όρους του συμβολαιου, στα ψιλά γράμματα, αναφέρει ότι για διακοπή πρεπει να ενημερωσεις 30 μέρες πρίν. Στο δικό μου συμβόλαιο είναι στην παραγραφο 3.3.

 

Όταν σου είπαν ότι διακοπτεται αμέσως, στο είπαν από την ετιαρία? Από το 13877 δηλαδή ή πήρες κάπου αλλου. Διακοπή σε μία μέρα δυστυχώς δεν γίνεται πουθενά. Αν όμως σου είπαν από το 13877 για αμεση διακοπή μπορείς να κανεις ενα παραπονο μιας και όλες οι κλησεις καταγράφονται.

 

Η cyta και η κάθε εταιρία πληρώνει ενοικιο στον ΟΤΕ για όσο λειτουργεί η γραμμή. Μέχρι να παει ο ΟΤΕ να την κόψει δηλαδή. Οπότε μεχρι να διακοπεί χρεωνεται η ετιαρία και κατ' επεκταση χρεωνει εσένα.

 

Το πάγιο προπληρώνεται οπότε αν εχεις πληρωσει πχ μεχρι τέλος του μήνα και σε κόψουν στις 15 τότε θα σου επιστρεψουν πίσω την αναλογία.

 

Επειδή εχω τραβήξει πολλά με όλες τις εταιρίες το εχω ψάξει το θέμα αρκετά.

 

ΥΓ: Μην πετάξεις τον modem γιατί θα στο ζητησουν πίσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολυ παιδια.

 @ fingolfingr Ειχα παρει στο 13877 στη CYTA και μου ειπαν πως ναι εκεινη τη μερα που θελω να γινει διακοπη εκεινη τη μερα πρεπει να παρω...και οχι πιο πριν που ηθελα εγω να βαλω μια ημερομηνια ωστε να τελειωσει το παραμυθι γιατι δεν παει ετσι και δεν ειναι εφικτο.

 

με τη cyta  1η φορα τραβαω τετοιο μανικι και δεν προκειτε να τους προτιμησω ξανα. πολυ κακη συνεργασια προστασια και εξυπηρετηση του πελατη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Θέλει κάποιες μέρες(συνήθως όσες ήταν και για την ενεργοποίηση)για να καταργηθεί ο βρόχος από τον Οτέ.Για αυτό σου είπαν πως μετά από μέρες θα γίνει η διακοπή.

off topic:Η διαφημιστική καμπάνια μερικών συνεχίζεται.Θα το πάρετε το μπόνους, μην ανησυχείτε.Μπαίνετε που μπαίνετε στο φόρουμ, βοηθήστε τουλάχιστον κανένα άνθρωπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν αλλαξεις εταιρεια και πας αλλου τοτε λιγο σε νοιαζει γιατι θες να εχεις ιντερνετ μεχρι να γυρισει ο βρογχος στην αλλη εταιρεια.

αν θες να διακοψεις τελειως δυστυχως ναι θα σε βαλουν να πληρωσεις για αυτες τις 20 μερες πιθανοτατα.δεν νομιζω βεβαια να ειναι τοσες πολλες.απλα στελνουν αιτημα καταργησης στον οτε για να γινει διακοπη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...