Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καλημερα πανεμορφη κοινοτητα.. Θελω να δω αν υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξω μονος μου ενα backplate μαυρο να καλυψω με καποιο τροπο την μπλε βλακεια της Sapphire.. Ολο το εσωτερικο του 600Τ θα ειναι μαυρο-κοκκινο και θα μας χαλαει αρκετα αυτο μιας και θα φαινεται απο το plexi.. (η εσχατη λυση που σκεφτομουν ηταν να παω σε gtx770) Εννοω κατι σε τετοιο στυλ οπως στην φωτο Μου ειπε η Αγαπη να ακολουθησω τον τροπο στο True violet project της, αλλα δυστυχως αυτο θελει πιο ψαγμενη τεχνογνωσια και εργαλεια.. δυστυχως ομως μου λειπουν και τα 2.. Καποια ιδεα πιο απλη ευκολως δεχουμενη.. Thnx.
pabou13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Κοιταξες εδω; http://www.coldzero.eu/amd/1428-coldzero-backplate-hd-7950-v2-1.html Ποια εκδοση της sapphire εχεις;
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Είπε ότι έχει τη Vapor-X. Με μεταφορικά πόσο βγαίνει αυτή που λες pabou13;
pabou13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Oυπςς μου ξεφυγε τελειως ο τιτλος! Γυρω στα 20ε βγαινει με συστημενο ταχυδρομειο
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μεσ την βδομαδα θα την εχω την Vapor X. Μολις εκανα Account για να ρωτησω στα forum τους μπας και γινει δουλεια ετσι αν και το κοβω χλωμο.. Αν αυτος μας ριξει ακυρο αλλη λυση υπαρχει? Τπτ που να μπορω να κανω για να το καλυψω μονος?
pabou13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 δεν εχει 0 στοκ, απλως πρεπει να διαλεξεις ποιο template θες καθως και αν εχεις αεροψυξη ή υδροψυξη! Αφου τα επιλεξεις σου βγαζει 10+ κομματια
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Yeap το ειδα.. Τους εστειλα mail να ρωτησω αν μπορουν να κανουν κατι για την vapor-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα