Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H Microsoft ειναι που μπροστα απο ιδεες. Χανει ομως (μεχρι προτινος) το παιχνιδι της αισθητικης και του BS marketing καθως και στη συνενοηση με τους vendrors και τους OEMs (λογω Balmer).

Το αλλο ανεκδοτο της υποθεσης ειναι τα Apple Maps...

Δημοσ.

Θα επερνε περισσοτερη ωρα και ειχαν δουλεια.

Σωστά, τα 5 sec πρέπει να ήταν μεγάλη καθυστέρηση... not.

Δημοσ.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο, σου απάντησα συγκεκριμένα ότι αυτό που έγραψες γίνεται με άλλο τρόπο, δεν είπα ότι το iOS είναι ο βασιλιάς του multitasking. Άρα θα πας σε windows tablet για να κάνεις αυτό που θες;

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό να πουλήσω δυστυχώς το iPad μου μετά την κυκλοφορία του iOS 7. 

Είμαι κάτοχος και χρήστης Apple για να έχω ηρεμία. Αρχίζει και μου προκαλεί περισσότερο νεύρα, παρά ηρεμία.

Ήμουν χθες για φαγητό σε ένα μαγαζί. Ρώτησα τον κωδικό του WiFi και μου τον έδειξε σε ένα τετράδιο. Έτσι και εγώ για να τον βάλω στο iPad, στο iPhone, αλλά και για να τον δώσω στην υπόλοιπη παρέα, τον έβγαλα φωτογραφία με το iPad.

Βλέποντας τη φωτογραφία από το iPad πολύ γρήγορα πέρασα τον κωδικό στο iPhone.

Στο iPad πως θα τον περνούσα όμως; Ήμουν στο σημείο που βάζεις τον κωδικό και το φοβερό και τρομερό iOS6 δεν μου έδινε την δυνατότητα σε 9,7" οθόνη να μπορώ να βγάλω ένα παράθυρο δίπλα στον κωδικό του WiFi με την φωτογραφία ανοιγμένη ώστε να βλέπω τον κωδικό. Δεν με άφηνε καν να βλέπω μία τη φωτογραφία μία τον κωδικό. Όταν πήγαινα στη φωτογραφία ο κωδικός σβηνόταν.

Έτος 2013, 9.7" οθόνη, δεν ξέρω και εγώ πόσους πυρήνες έχει το CPU και το GPU, 650€, Apple και από την άλλη μεριά μπορείς να τρέξεις ένα πρόγραμμα κάθε φορά και αυτό σε Full Screen. Ντροπή!

Ξέρετε αρκετοί από εδώ πόσο μου αρέσουν και πόσο εκτιμώ τα Apple και το iOS, αλλά συγγνώμη, το iOS σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται Multitasking λειτουργικό. Είναι ίδιο από το πρώτο iPhone (2007) και απλά το έχουν κάνει semi multutasking. Στο κινητό δεν έχω την απαίτηση να μπορώ να εμφανίσω πάνω από ένα πρόγραμμα ή παράθυρο στην οθόνη, επειδή απλά είναι κινητό. Το iPad είναι Computer, δεν επιτρέπονται αυτά. Κάθε βράδυ που βλέπω κάνα Video στο youtube θέλω να μιλήσω ταυτόχρονα στο facebook και πρέπει με τα gestures να πηδάω από εφαρμογή σε εφαρμογή. Πέρα ότι χαλάει και την αίσθηση επειδή η εφαρμογή κάθε φορά φορτώνει.

Κρίμα πραγματικά.

Ας αφήσουν λοιπόν τα χειριστήρια και ας αρχίσουν να κάνουν λίγο πιο σωστή τη φάση.

Είδωμεν, πιθανόν να αλλάξει και αυτό κάποια στιγμή.. (που μακάρι δηλαδή)

Αν είσαι με Jailbreak πάντως, βάλε το WiFiPasswords (Free).

Με το που το τρέξεις, θα σου έχει γραμμένους όλους τους κωδικούς WiFi που χεις μπει ποτέ απ την συσκευή σου..και αντιγράφεις τον κωδικο και στέλνεις/δείχνεις σε οποιονδήποτε απο κει και πέρα :)

Δημοσ.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο, σου απάντησα συγκεκριμένα ότι αυτό που έγραψες γίνεται με άλλο τρόπο, δεν είπα ότι το iOS είναι ο βασιλιάς του multitasking. Άρα θα πας σε windows tablet για να κάνεις αυτό που θες;

Υπαρχει κατι που να κανει αυτο το απλο πραγμα; Αν το κανουν τα Windows ισως ναι. Με το Android δεν το παλευω.

Είδωμεν, πιθανόν να αλλάξει και αυτό κάποια στιγμή.. (που μακάρι δηλαδή)

Αν είσαι με Jailbreak πάντως, βάλε το WiFiPasswords (Free).

Με το που το τρέξεις, θα σου έχει γραμμένους όλους τους κωδικούς WiFi που χεις μπει ποτέ απ την συσκευή σου..και αντιγράφεις τον κωδικο και στέλνεις/δείχνεις σε οποιονδήποτε απο κει και πέρα :)

Το λιγοτερο ειναι αυτο.
Δημοσ.

Υπαρχει κατι που να κανει αυτο το απλο πραγμα; Αν το κανουν τα Windows ισως ναι. Με το Android δεν το παλευω.

Μια χαρά ειναι το ipad!

Δε κανουν για ολους τα windows tablets!Καλύτερα να μείνεις σ'αυτα που τα ξέρεις καλα και ξέρεις να τα διαχειριζεσαι με βαση τη προσωπικοτητα και τις συνήθειες σου!

Εξάλλου ολο το οικοσυστημα που εχεις φτιάξει , βασίζεται κυρίως στην apple,οποταν με καποιο αλλο ταμπλετ,να χαλάσει ολη η αρμονια και η συνεργασία των λοιπών σου συσκευων!

Φιλικά πάντα!!!

Δημοσ.

Ή απλά μπορούσες να το γράψεις στις σημειώσεις και να το κάνεις paste.

Paste κανει, χειριστηριο θα παρει. Τι με κραταει να αγορασω και εγω ενα. Οχι ενα, δυο καλυτερα. Αντε Απλαρα τρελανε μας καλοκαιριατικα.

Δημοσ.

Καλύτερα να μην πάρεις κάποιο για να μειωθούν οι πωλήσεις του και να βγάλει πιο σύντομα καλύτερα μηχανήματα :-P

• Like 1
Δημοσ.

Τι τα θελουν τα χειριστηρια αφου η αφη και οι σενσορες δεν δινουν καταπληκτικη αισθηση παιχνιδιου?? Αντε και επαναστατικο πληκτρολογιο σε λιγα χρονια...

Δημοσ.

Τον καιρο που η ms έλεγε οτι τα tablets πρέπει να λειτουργουν περισσότερο σαν φορητα touch pc και λιγοτερο σαν κινητα με τεράστια οθονη( γι'αυτο το desktop os).Οι περισσοτεροι ομως,την χλεβαζαν για τα τοτε 1000 apps στο στορ του μετρο και τις μηδανες πωλησεις και μεχρι σημερα συνεχιζουν να εκθειαζουν το ios γιατι είναι ΑΠΛΑ σμουθ!

Το ios σαν λογισμικο για το iphone ειναι υπεραρκετο,αλλα για 10"+ οθονη,συγνωμη αλλα ειναι πολυ λιγο!

Αν δεν το πουλήσω, δεν πρόκειται να το αλλάξω πάντως. Λεφτά για iPhone με μεγεθυντικό φακό μπροστά δεν ξαναδίνω. Το iPhone είναι κινητό. Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεται σαν υπολογιστής με παράθυρα. Αλλά 9.7" οθόνη και να τρέχω μόνο μία εφαρμογή τη φορά αναγκαστικά σε Full Screen, δεν μπορώ να το χωνέψω πλέον.

Στις αρχές έλεγα ότι πρόκειται για φοβερή συσκευή. Ούτε το μεγάφωνο δεν είναι δυνατό. Τέλος πάντων, ας μην βγαίνουμε offtopic. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλα τοσο δυσκολος ηταν ο κωδικος που δεν μπορεσες να τον απομνημονευσεις;

Γιατι δεν τον εβγαλες φωτογραφία με το iphone;

ή να στο τραβήξει αλλος φωτο να κανετε να την δουλεια σας;

Δημοσ.

άμα ήταν κάνας default πού είχε από τη μάνα του λογικό

εγώ για αυτό όταν πάω σε σπίτια άλλων τους αλλάζω το κωδικό από το κινητό μου (μετά από επιμονή πολλές φορές :lol: )  και βάζω κάτι πιο απλό όπως το κινητό τους

όταν μου λένε κοίτα στο αυτοκόλλητο του ρούτερ τρελαίνομαι! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...