Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προχθες το καθαρισα και εχω οσο πιο πολυ μπορω τακτοποιημενα τα καλωδια.

και σκεψου οτι τωρα ειναι 12 το βραδυ. το μεσημέρι  να δεις τι γινετε !

Δημοσ.

Κοίτα, το CPU fan παίζει χαμηλά, δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση από BIOS. Βέβαια αν περιστρεφόταν στις 5-6Κ rpm, θα είχες καλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή, αλλά και πολύ θόρυβο.

Ο δίσκος είναι σχετικά καλά σε περίπτωση που έχεις ζέστη γενικότερα στο δωμάτιο.

Η 7200LE φοράει active ή passive ψύξη;

Δημοσ.

Κοίτα, το CPU fan παίζει χαμηλά, δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση από BIOS. Βέβαια αν περιστρεφόταν στις 5-6Κ rpm, θα είχες καλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή, αλλά και πολύ θόρυβο.

Ο δίσκος είναι σχετικά καλά σε περίπτωση που έχεις ζέστη γενικότερα στο δωμάτιο.

Η 7200LE φοράει active ή passive ψύξη;
ξεχασα να αναφερω πως δεν εχω πειραξει καθολου το bios. αρα ολα ειναι stock. το ανεμηστηρακι της ψυκτρας τοσες στροφες του εβαλε ο κατασκευαστης. εαν εγω τις αυξησω δεν θα υπαρξει προβλημα ?

η καρτα γραφικων εχει passive ψυξη αλλα πια πολυ με νοιαζει ο επεξεργαστης

Δημοσ.

εχω το ιδιο κουτι, και για ψυκτρα εχω αυτην: http://www.skroutz.gr/s/3081463/Deepcool-Gammaxx-300.html

οι θερμοκρασιες μου ειναι στη φωτο που βλεπεις. οποτε... ισως μια καλυτερη ψυκτρα να βοηθουσε..

οι θερμοκρασιες αυτες ειναι σε idle ή σε load?

Αν τις αυξήσεις δε θα έχεις πρόβλημα, εκτός απ' το θόρυβο φυσικά.

Και πως το κανω αυτο? :P με τις ρυθμισεις στο bios δεν τα παω και πολυ καλα. μπορεις να με βοηθησεις ?

Δημοσ.

Καρτέλα Power -> CPU Fan Speed/CPU Q-Fan Control

Για πες τι βλέπεις σε αυτά τα δύο.

Άκυρο, μόλις είδα ότι το ανεμιστήρα της ψύκτρας παίζει στις 1800 rpm ± 10%, οπότε αν θες κάτι καλύτερο, βάζεις τη stock σε υψηλές στροφές, ή πας σε καλύτερη ψύκτρα.

http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-air-cooler/x-dream-i117.html

Δημοσ.

Λίγο offtopic, αλλά δες και απο bios την τροφοδοσία. Ειδικά η 12v μου φαίνεται αρκετά πεσμένη 

Δημοσ.

Καρτέλα Power -> CPU Fan Speed/CPU Q-Fan Control

Για πες τι βλέπεις σε αυτά τα δύο.

Άκυρο, μόλις είδα ότι το ανεμιστήρα της ψύκτρας παίζει στις 1800 rpm ± 10%, οπότε αν θες κάτι καλύτερο, βάζεις τη stock σε υψηλές στροφές, ή πας σε καλύτερη ψύκτρα.

http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-air-cooler/x-dream-i117.html

λες η stock ψυκτρα να κανει καλυτερη δουλεια ? 

Λίγο offtopic, αλλά δες και απο bios την τροφοδοσία. Ειδικά η 12v μου φαίνεται αρκετά πεσμένη

επειδη μολις μπηκα bios κατι ελεγε για μια 12,3V ταση. τι ακριβως ηταν δεν ξερω.

edit: αυριο θα βαλω την ψυκτρα της intel να δω τι παιζει και θα ενημερωσω. μεχρι τοτε καληνυχτα σας

Δημοσ.

Λογικά είναι λανθασμένη ένδειξη, σύνηθες φαινόμενο.

λες η stock ψυκτρα να κανει καλυτερη δουλεια ?

Θα κάνει καλύτερη δουλειά, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το ανεμιστήρι θα περιστρέφεται σε πολύ περισσότερες στροφές.

Ξαναλέω όμως, ενδέχεται να σ' ενοχλεί ο θόρυβος μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...