kagourakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Έχω το εξής πρόβλημα,καθώς κάνω κάποιες εργασίες στον υπολογιστή ανεβαίνει πολύ το cpu και σβήνει.! έχω καθαρίσει μέσα το ανεμιστηράκι και έχω βάλει και cooler αλλά τίποτα..για παράδειγμα θέλω να φτιάξω ένα video στο windows movie maker και δεν το "σηκώνει",σβήνει..καμιά καλή πρόταση??
WalkerSW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Βαλε screenshot απο το hwmonitor να δούμε τι παίζει απο θερμοκρασίες..... Και φωτογραφία απο το εσωτερικό του κουτιού σου να δουμε τι μπορει να βελτιωθεί..... Επισης μαλλον ξεχασες να αναφέρεις απο τι αποτελειται ο υπολογιστής σου. 1
CorpseGrinder Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 οντως χρειαζονται ολα οσα ειπε ο φιλος WalkerSW αν κλεινει πιστευω πως δυσκολα "σωνεις" την κατασταση με απλο cable management για σωστοτερο air flow. φοβαμαι πως θα χρειαστει να πρεις καινουργια ψυκτρα επεξεργαστη.
kosegdit Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μου μυρίζει απουσία πάστας κατά την αλλαγή του cooler. 1
CorpseGrinder Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μου μυρίζει απουσία πάστας κατά την αλλαγή του cooler. δεν πηγε καν εκει το μυαλο μου.. αν ισχυει κατι τετοιο ειναι θαυμα που δεν εχει καει ακομα η CPU!
kosegdit Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δεν καίγεται τίποτα, απλά βαράει κόκκινα γρήγορα και κλείνει.
kagourakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καταρχάς είναι λάπτοπ.με το cooler εννοούσα βάση cooler..το άνοιξα και τις πάστες δεν τις είδα πολύ καλά..όσο για τα μέρη έχει τα εξής. intel core 640M samsung ssd 840 8αρα RAM radion hd 5650.
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ανοιγμα καθαρισμα και αλλαγη παστας asap. ο επεξεργαστης ειναι υπερβολικα ψηλα
kagourakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 και σκέψου εδώ δεν τρέχω κάτι δυνατό..άμα βάλω το windows movie maker θα πάθεις ζημιά.δηλαδή δεν είναι για πολλά πολλά ε?? του στυλ απλή χρήση για 5-6 μέρες?
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αν ολα ηταν καλα θα ηταν και για χρηση οσες μερες θες χωρις προβλημα. Τωρα κατι παει στραβα.
kagourakos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Σωστά..Άρα πρωί πρωί δευτέρα πάστα και αλλαγή καθάρισμα κλπ.Ευχαριστώ πολύ παίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα