Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θελω να αλλαξω την οθονη του λαπτοπ γιατι εσπασε...

ψαχνω για μεταχειρισμενη εχω βαλει και αγγελια εχω βρει δυο-τρεις πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι αυτη που θα επιλεξω κανει;

Υπάρχει κανενα σαιτ για να δω συμβατότητες

Η οθονη ειναι Lcd led 15.6" 1366x768 samsung LTN156AT02-L01

Κανει οτι οθονη ιδιου τυπου δηλαδή λεντ 15.6 ιδιας ανάλυσης με τον ιδιο κονεκτορα στην ιδια πλευρα στην πισω πλευρα του πανελ ή παιζει κατι αλλο;

Δημοσ.

Καλημερα θελω να αλλαξω την οθονη του λαπτοπ γιατι εσπασε...

ψαχνω για μεταχειρισμενη εχω βαλει και αγγελια εχω βρει δυο-τρεις πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι αυτη που θα επιλεξω κανει;

Υπάρχει κανενα σαιτ για να δω συμβατότητες

Η οθονη ειναι Lcd led 15.6" 1366x768 samsung LTN156AT02-L01

Κανει οτι οθονη ιδιου τυπου δηλαδή λεντ 15.6 ιδιας ανάλυσης με τον ιδιο κονεκτορα στην ιδια πλευρα στην πισω πλευρα του πανελ ή παιζει κατι αλλο;

δεν κατασκεύαζει μόνο η samsung πάνελ 15.6'' υπάρχουν η lg-philips,au optronics,κλπ

που η κάθε μια βγάζει άλλους κωδικούς συμβατούς με αυτούς που έχεις.

αν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην είναι συμβατές.

1366χ768 resolution,40pin connector, led backlight,glossy

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά μιλάς για αλλαγή LCD πάνελ και όχι οθόνης. Επειδεί έχω αλλάξει πάνελ σε οθόνη σε προειδοποιώ πως υπάρχει η περίπτωση να μην ταιριάζουν ακριβώς ή θέση των βιδών στήριξης του πάνελ στην οθόνη. Επίσης θα σε συμβούλευα να μην πας σε πάνελ άλλης εταιρίας. Μαζί με το πάνελ πάει και το κύκλωμα του inverter. Πάνελ από άλλη εταιρία μπορεί να έχει διαφορετική κατανάλωση ρεύματος από το αυθεντικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το σηκώσει η τροφοδοσία του Laptop. Καλύτερα πάρε το αυθεντικό του ή από κάποιο μεγάλο κατάστημα που ειδικεύεται σε πώληση πάνελ (είχα βρει ένα στο διαδίκτυο αλλά έχει περάσει καιρός και δεν το θυμάμαι) και εγγυάται για την συμβατότητα με το μοντέλο σου.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ coolerman και anax111

anax111 oxi το τζαμακι όταν λέω πάνελ εννοώ όλη την LED οθόνη  ...

θα συμφωνήσω μαζί σου coolerman είναι απ'οτι διαβάζω τις τελευταίες μέρες (δεν είχα ξανά ασχοληθεί με οθόνες laptop )

και κάτι άλλο να ρωτήσω ... τι παίζει με  γνήσιες ,  μπανάνα κλπ ;;;

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ coolerman και anax111

anax111 oxi το τζαμακι όταν λέω πάνελ εννοώ όλη την LED οθόνη  ...

θα συμφωνήσω μαζί σου coolerman είναι απ'οτι διαβάζω τις τελευταίες μέρες (δεν είχα ξανά ασχοληθεί με οθόνες laptop )

και κάτι άλλο να ρωτήσω ... τι παίζει με  γνήσιες ,  μπανάνα κλπ ;;;

όλες η οθόνες στην πίσω πλευρά έχουν λευκό αυτοκολλητάκι.ποιός κατασκευαστής,P/n,κλπ.

αν δεν έχει τότε να ανησυχείς για αμφίβολης κατασκεύης.σπάνιο βέβαια

τι τιμή την έχει βρεί;

Δημοσ.

30 euro από ένα παιδί λόγω λάθους παραγγελιάς

την έχει πάρει από εδώ http://www.accupart.co.uk/

καλό είναι πρωτού την αγοράσεις αν είσαι απο μακρυά και αυτός,με κάποιον τρόπο να σε βεβαιώσει οτι είναι λειτουργική η οθόνη.

Η αν είστε απο κοντινό μέρος,παίρνεις παραμάσκαλα το λάπτοπ σου,την δοκιμάζεις-δουλεύει-τον πληρώνεις- και είσαι κομπλέ.

αν έχει καλές αξιολογήσεις να την αγοράσεις(γνώμη μου)αν είναι απο μακρυά ο πωλητής.

η αξιολογήσεις μετράνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...