Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μετά είναι και οι άλλοι που ''τους πονάν τα μάτια'' όταν βλέπουν μια με κυτταρίτιδα να φοράει κοντό σορτσάκι ή (άκουσον άκουσον) να βγαίνει στην παραλία. 

Κάτσε ρε μπάρμπα. Έχεις δει εσύ πως είσαι? (Κι εγώ μαζί). Η μπυροκοιλιά δεν είναι γοητεία. Έτσι πως είμαστε η πλειοψηφία, θα έπρεπε να μας πιάνουν γέλια μονο και μονο στην ιδέα ότι θέλουμε να πηδήξουμε. Απο που κι ως που ξαφνικά βρεθήκαμε στο βάθρο με τον Γεωργούλη και κρίνουμε τον γυνακείο πλυθησμό λες και εμείς είμαστε οι αψεγάδιαστοι.

Γιατί οκ, καλή η καραμέλα ''δεν κάθονται οι γκόμενες'' και ''είναι όλες ξινές'' κ.λ.π, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να μην βλέπεσαι κι εσυ. (και ο κάθε εσύ, και εγώ φυσικά)

• Like 15
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενταξει πρεπει να ξερεις που πας ... Δεν λεω.. Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.

Οταν ομως η αλλη με φοραει τα τακουνια ουτε να κατσει ορθια δεν μπορει, το φορεμα τσιτα να διαγραφει το εσωρουχο, ειναι μετρια και ψαχνει τον καποιον σαν τον Γεωργουλη, φταιω εγω μετα που θα πω, αυτη ειναι η καταντια μας.

Το αλλο που μου την δινεις με της δηθεν. Ειναι στο χωριο σε μιλανε, οπου σε βλεπουν γεια σου τι κανεις, μολις βγουν σε κανενα μπιτσ μπαρ, αν σε δουν καταπινουν την γλωσσα τους . 

Μετα απορουν, αυτος γιατι δεν με μιλαει. Αντε ρε πανε σε καμια παραλια να βλεψεις το πουπουδακι σου...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν Sellers πάνω σε αυτό που λες, μια φίλη μου (κορυφαίας ομορφιάς), μου είχε πει το εξείς.

Απεχθάνομαι να βλέπω 35άρηδες με κοιλιακούς, μπράτσα κτλ κτλ.

Για να έχεις τον χρόνο να φτιάξεις τέτοιο κορμί, είτε τρως όλο τον ελευθερό σου χρόνο στα γυμναστηρια (πράγμα που σημαίνει οτι δεν έχεις ενδιαφέρον ως άνθρωπος), ή είσαι αργόσχολος εισοδηματίας (δεν εργάζεσαι άρα έχεις χρόνο να φτιάξεις κορμί)

Έισαι 35, δουλευεις σα τον σκυλο, έχεις άγχος, στον ελευθερό σου χρόνο πας για καφέ, διαβάζεις, πας για κανα τρέξιμο.

Τι το πιο φυσιολογικό να έχεις μικρή κοιλίτσα και καραφλίτσα (οπως ο φιλος της ο οποίος βέβαια τυγχάνει να έχει απιστευτη μορφωση και μυαλό :P )

Διαφωνώ με τη λογική της κοπέλας, απ την άλλη αντιλαμβάνομαι πως το χαρακτηριστκου του ωραίου κορμιου , ειναι καθαρά υποκειμενικο, μια που τελικά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν Sellers πάνω σε αυτό που λες, μια φίλη μου (κορυφαίας ομορφιάς), μου είχε πει το εξείς.

Για να έχεις τον χρόνο να φτιάξεις τέτοιο κορμί, είτε τρως όλο τον ελευθερό σου χρόνο στα γυμναστηρια (πράγμα που σημαίνει οτι δεν έχεις ενδιαφέρον ως άνθρωπος), ή είσαι αργόσχολος εισοδηματίας (δεν εργάζεσαι άρα έχεις χρόνο να φτιάξεις κορμί)

Έισαι 35, δουλευεις σα τον σκυλο, έχεις άγχος, στον ελευθερό σου χρόνο πας για καφέ, διαβάζεις, πας για κανα τρέξιμο.

Τι το πιο φυσιολογικό να έχεις μικρή κοιλίτσα και καραφλίτσα (οπως ο φιλος της ο οποίος βέβαια τυγχάνει να έχει απιστευτη μορφωση και μυαλό :P )

Διαφωνώ με τη λογική της κοπέλας, απ την άλλη αντιλαμβάνομαι πως το χαρακτηριστκου του ωραίου κορμιου , ειναι καθαρά υποκειμενικο, μια που τελικά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Ναι, συμφωνώ και μαζί σου και με την κοπέλα που λες. Κι εγώ είμαι κατά του γυμναστηρίου και ειδικά τώρα είμαι σε μια φυσική κατάσταση που αν με δει ο Τοξοβόλος γυμνό θα γίνει στρέιτ. Αλλά, να ξέρουμε και τι κάνουμε. Αν η άλλη εκτιμάει το μυαλό και την μόρφωση, κανένα πρόβλημα, ο παοκτσης δεν έχει καμία ελπίδα. Αν η άλλη θέλει τον άλλον ωραίο, πάλι κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι είναι κάπως να κάνουμε ''μπλιαχ'' στην λίγη κυτταρίτιδα λες και εμάς μας αντιστοιχεί η Παπαβασιλείου ας πούμε. (Ελενα, αν διαβάζεις, απάντα στο fb ρε συ, 5 pm έχω στείλει)

• Like 4
Δημοσ.

Ενω το να πηγαινεις συνεχεια για καφε ειναι οτι το καλυτερο...

Μεσα στα ενδιαφεροντα καποιου δηλαδη δεν μπορει να ειναι και το γυμναστηριο. 

Αρχιστε να γυμναζεσται για καναδυο μηνες και εδω θα ημαστε να τα ξαναπουμε.

Ξεκολλιστε και απο την νοοτροπια οτι οσοι πανε γυμναστιριο χαπακονονται, εχουν τεραστια μπρατσα κ.λ.π

Μπορεις να πας να κανεις την αεροβια σου, τους κοιλιακους και λιγα βαρη. Εμενα μου την δινουν αυτη που δεν αγαπανε τον εαυτο τους. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν ίσχυε αυτό το ηλίθιο σκεπτικό, η τύπισσα θα πρεπε να κάνει 200 κιλά πάγκο.

Δημοσ.

Πολυ σωστά sellers.

Σαφως η φιλη μου, δε θα κάτσει σε έναν τυπο που έχει κοιλιές και δεν περιποιείται τον εαυτό του, απλά και μόνο επειδή έχει ενδιαφέρον χαρακτήρα και δε νομίζω βέβαια οτι θα πει όχι σε κάποιον γυμνασμένο με ένα επισης πολυ ενδιαφέρον μυαλό, αλλά σιγουρα σέβεται τους ανθρωπους που δινουν προταιρεότητα στο μυαλό τους, κρατώντας συγχρόνως και μια Α φυσική κατάσταση.

Σαφως το μπλιαχ στη κυτταριτιδα ειναι χαζό. Απλά μας έχουν κολλήσει τα προτυπα των περιοδικών και των μοντέλων με τα καλλίγραμα κορμιά και θεωρουμε οτι όλοι ειμαστε για κάτι τέτοιο. Εντάξει κάποιοι τυχεροι μπορει να ειναι. :)

Liverpool89

όλοι εχουμε πάει γυμναστηριο και ξέρουμε καλά οτι με "καναδυο μηνες" δε κάνεις θεικό κορμι. Αυτά χρειάζονται ώρες, χρονο και χρόνια γυμναστικής (η αλλιως χαπάκωμα και το φτιάχνεις σε λιγοτερο χρονο).

Ε σορρυ κιολας, αλλά αν κάποιος τρωει 4-5 ωρες στο γυμναστηριο την ημέρα, προφανως ειναι το βασικο του ενδιαφέρον.

Σκοπός ειναι να μπορεις να συνδιάζεις τα πάντα.

Και τον καφέ και το γυμναστηριο ή τη γυμναστικη απλά και το διάβασμα και την εργασία και το χομπι και φυσικά και έναν φυσιολογικο 8ωρο υπνο.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι με δυο μηνες θα φτιαξεις το σωμα που θες. 

Εννοουσα να πας για καναδυο μηνες, να δεις που θα νιωθεις καλυτερα...

Και πανω απο 1 με 1,5 ωρα γυμναστικη δεν χρειαζεται και αυτο οχι καθε μερα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ίσχυε αυτό το ηλίθιο σκεπτικό, η τύπισσα θα πρεπε να κάνει 200 κιλά πάγκο.

Δε ξέρω αν το σκεπτικο της ειναι ηλιθιο, (εγω διαφωνω ουτως η αλλιως), το ζητημα ειναι πως σιγουρα δεν ασχολείται με τους γυμναστηριάκηδες και αυτό έχει αρκετή σημασία για το πως βλέπουν πλέον κάποιες κοπέλες τον σημερινό 30άρη και βάλε...

Δεν ειπα οτι με δυο μηνες θα φτιαξεις το σωμα που θες. 

Εννοουσα να πας για καναδυο μηνες, να δεις που θα νιωθεις καλυτερα...

Και πανω απο 1 με 1,5 ωρα γυμναστικη δεν χρειαζεται και αυτο οχι καθε μερα.

Μα σιγουρα νιώθεις καλυτερα.

Και τρέξιμο μια εβδομάδα να κάνεις, θα νιωσεις εξαιρετικά (αν ξεπεράσεις τα αρχικά ξεράσματα :P )

Το θέμα ειναι η υπερβολή

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που γουσταρω ειναι η εις  βαθος αναλυση που γινεται..... :-D

Αρχισαμε απο το παρον ...Πηγαμε πισω,φτασαμε μεχρι τον Μινωικο Πολιτισμο....σε ρετρο εποχες....ταξιδεψαμε και λιγο Αγγλια να δουμε τις Ασπρουλιαρες χοντρες Βρετανιδες...και Γυρισαμε πισω  στο Παρον και τα Γυμναστηρια ....

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω αν το σκεπτικο της ειναι ηλιθιο, (εγω διαφωνω ουτως η αλλιως), το ζητημα ειναι πως σιγουρα δεν ασχολείται με τους γυμναστηριάκηδες και αυτό έχει αρκετή σημασία για το πως βλέπουν πλέον κάποιες κοπέλες τον σημερινό 30άρη και βάλε...

1. Το σκεπτικό του αποκλεισμού μιας μερίδας ανθρώπων που ασχολείται με κάτι μη ενδεικτικό του γενικότερου συνόλου τους, είναι ηλίθιο. Μέχρι και κάποια ηλικία δικαιολογείται να κολλάς με χαρακτηριστικά, αλλά να αποκλείεις βάσει αυτών, είναι δείγμα κομπλεξισμού το οποίο από την περιγραφή του γκόμενού της, makes sense.

2. Γιατί έχει σημασία;

3. Ακόμα και αν έχει, πώς ακριβώς αποτελεί μία κοπέλα δείγμα για το πως βλέπουν κάποιες κοπέλες τον σημερινό 30άρη; Ξέρουμε απλώς πως τουλάχιστον μία κοπέλα το βλέπει έτσι.

Δημοσ.

3. Ακόμα και αν έχει, πώς ακριβώς αποτελεί μία κοπέλα δείγμα για το πως βλέπουν κάποιες κοπέλες τον σημερινό 30άρη; Ξέρουμε απλώς πως τουλάχιστον μία κοπέλα το βλέπει

10 κοπέλες να ρωτήσεις 10 διαφορετικές απαντησεις θα πάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

10 κοπέλες να ρωτήσεις 10 διαφορετικές απαντησεις θα πάρεις.

Αισιόδοξη σε βρίσκω. 10 γυναίκες ρωτάς 100 γνώμες παίρνεις :lol:

- Ρε μαλακά μου αρέσει πολύ αυτή εκεί η γκομενα....

- ποια απ´ολες ;

- αυτή εκει με το έντονο βάψιμο

- ποια απ´ όλες ;

- αυτή με τα βυζια έξω

- ποια απ´ όλες ;

- αυτή με τα piercings

- ποια απ´´ όλες ;

- αυτή με το τατου

- ποια απο όλες;

- έλα ρε η μαυρισμενη

- ποια απ´ολες;

True story!!!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...