Hamurabi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Παιδια αμπορει καποιος πουχει παει τεραβαιμπ να μου πει που θα παρκαρω στο ροκγουειβ? Υπαρχει χωρος?
sistah Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 "Οι χώροι parking επιδεικνύονται με ειδική σήμανση.Φτάνοντας στην περιοχή, ακολουθείστε τις οδηγίες των σημάτων και του ειδικού προσωπικούπου θα βρίσκεται εκεί για την εξυπηρέτησή σας. "- Απο το ιδιο το site του Rockwave....
bkran Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Λοιπόν εξαρτάται από το πλήθος του κόσμου. Μου έχει τύχει να έχω σβήσει τη μηχανή και να περιμένω γιατί δεν μπορούσα να περάσω από πουθενά, με τη μηχανή . Με αυτοκίνητο που πήγα στο big four παρκάραμε από την απέναντι πλευρά της εθνικής ( έχει ένα γεφυράκι μετά από την επόμενη έξοδο ( στον παράδρομο πάντα ) που περνάς από κάτω και βγαίνεις στο άλλο ρεύμα ). Με το που περάσεις το γεφυράκι κάνεις αριστερά και παρκάρεις στα χώματα. Είναι πολύ ώρα περπάτημα αλλά πίστεψε με, αυτοί που ήταν στα παρκινγκ περίμεναν ακόμα τον κόσμο να περάσει για να φύγουν... Και από εκεί, σε μισό λεπτό ήμασταν εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα. Ξαναλέω έχει σημασία πόσο κόσμο θα έχει, όταν τελείωσε το big four είχαν βγει όσοι ήταν μέσα και περπατούσαν στον παράδρομο. Τα μηχανάκια περνούσαν με μεγάλη δυσκολία ανάμεσα στον κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα