Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τις 11 το βράδυ και μετά είναι το νυχτερινό.

33 βαθμούς μέσα στο σπίτι 0_ο; Πώς την παλεύεις ρε άνθρωπε;

Φέτος δεν θα είναι έκπληξη αν πιάσουμε 43άρια, δεδομένου του θερμότατου φετινού χειμώνα που περάσαμε...

Τι να κανω βρε φιλε...περιμενω να τελειωσει το συμβολαιο για να φυγω...ΕΚΤΟΣ αν η μονωση στην ταρατσα κανει δουλεια.

Αρα μετα τις 11 λεει να ανοιγω το κλιμα για κανα 8ωρο για υπνο δηλαδη.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λογικά δε θα χρειάζεται να λειτουργεί 8 ώρες.

Εννοεις οτι οταν πιασει θερμοκρασια θα σταματαει ενταξει λογικο αλλα ΔΕΝ ειναι inverter αυτο ειναι το προβλημα...

Θα το βαλω στους 27c ετσι θα σταματαει πιο συχνα και ετσι θα κοιμαμαι σε ανεκτικη θερμοκρασια !

Δημοσ.

Δεν έχει ούτε ρύθμιση για πόσες ώρες να λειτουργεί; Δύσκολο να μην έχει.

Ειναι απο τα πιο απλα !!! Δεν εχει τετοια συστηματα φιλε μου. Μιλαμε για περιπτωση...καινουριο μεν σαν συσκευη παλιο ως τεχνολογια...

και να το πουλησω τοσο γρηγορα δνε μπορω-μου το εκαναν δωρο περυσι.

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό Daikin 25-30 ετών που έχει ρύθμιση για χρόνο λειτουργίας. Ναι μεν Daikin, αλλά αρχαίο.

Απο τα καλυτερα φιλε ειναι τα Daikin...μαζι με mitsubishi...Α και Sanyo, εχει ο πατερας μου ενα 9αρι γυρω στα 25 χρονακια και του κανει μονο σερβις καθε 2 χρονια. Απο προβλημα κανενα...και καταναλωση μηδεν !! Ιαπωνες...!!!

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια και να μην εχει ρυθμιση χρονου λειτουργιας τι εγινε.

για μενα δεν αξιζει.φανταστειτε να το βαζεις να κλεισει στο 8ωρο και συ να θες να συνεχισεις τον υπνο σου το δωματιο θα ανεβασει περισσοτερη θερμοκρασια απ οτι να μην ειχε τιποτα ανοιχτο!

πολλα μαγαζια βαζουν δοσεις δεν χρειαζετε να τα πληρωσεις ολα μαζι.

Απορροφούμενα KW Ισχύος 1.34(στο φουλ καιει 1340w/h?),Απόδοση σε KW ψύξης 0.9-5.0 τι ναι αυτο κοιταξα τωρα και ειδα κατι Α+++ κλαση

Δημοσ.

Κάποιοι θέλουν απλά να μπορέσουν να κοιμηθούν και μετά ξυπνάνε πολύ δύσκολα, οπότε γι' αυτούς βολεύει να έχει ρύθμιση για χρόνο. Το βάζουν για 4 ώρες, κοιμούνται, και το πρωί έχει πέσει κάπως η θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Βέβαια θα έχει κλειστά προφανώς.

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια και να μην εχει ρυθμιση χρονου λειτουργιας τι εγινε.

για μενα δεν αξιζει.φανταστειτε να το βαζεις να κλεισει στο 8ωρο και συ να θες να συνεχισεις τον υπνο σου το δωματιο θα ανεβασει περισσοτερη θερμοκρασια απ οτι να μην ειχε τιποτα ανοιχτο!

Ενταξει αν ξυπνας για δουλεια οπως εγω καθε μερα δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθω πανω απο 8 ωρες!!! Σπανια !!!!!!!!

Δημοσ.

ενω το ινβερτερ δε θα καιει ρευμα...θα καιει μαρουλια

και επισης για ψαξτε το πιο διεξοδικα? Εγω δεν ειμαι ψυκτικος αλλα θα ηθελα να μας απαντησει ενας ψυκτικος οσον αφορα τα συγκεκριμενα ac.

τι εχουν τα ερμα και ψοφανε στα 2-3 χρονια? οντως υπαρχει θεμα? ειναι τοσο ευαισθητα? βεβαια ειμαι offtopic...αλλα νομιζω ηδη το θεμα της καταναλωσης του ανεμιστηρα το καλυψαμε και με το παραπανω.

Δεν καιει σχεδον καθολου.

Ένα ινβερτερ μπορεί να ναι 10-20 % πιο οικονομικό απο ένα συμβατικό μπορεί όμως να ναι και πολύ ακόμα. 

Προσωπικά το 9αρι μου καιει με το ζόρι 0.5 kwh   :) Αλλα 9αρια πιάνουν και 1 kwh . 

Τί έχουν και χαλάνε? Δεν ξέρω . Ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ξέρω ποιες μάρκες είναι καλές και ποιες μάρκες είναι εγγυημένες με 5 χρονια εγγύηση σε ολα τα ηλεκτρικά και 10 στο συμπιεστή. :)

Δημοσ.

ot, αλλά για το τι έχουν και ψοφάνε ισχύει το εξής: τα κλασικά on/off έχουν απλά έναν ρελέ και το μοτέρ απλά αναβοσβήνει. Τα inverter έχουν, wait for it... inverter που κάνει το ρεύμα συνεχές για να γίνονται τα κόλπα με την χαμηλότερη από 100% λειτουργία. Ε αν η ΔΕΗ έχει κέφια, αυτό το inverter είναι μεγάλο liability και μπορεί να καεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...