Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αν και δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με τα εργαλεία του web development και την HTML

ψάχνομαι αυτό το καιρό να δημιουργήσω ένα site απλής δομής, χαμηλών προδιαγραφών για χρήση σε intranet στο περιβάλλον της εταιρείας (ο λόγος είναι η πολύ εύχρηστη μορφή ενός website για τη συγκεκριμένο project), δηλαδή τελικός σκοπός θα είναι να το σηκώσω στον κεντρικό server της

εταιρείας μου. Μιας και θέλω να αποφύγω τους HTML editors γιατί είμαι αρχάριος στην HTML, στρέφομαι

κυρίως στα WYSIWYG IDE's. Ένα απλό εργαλείο είναι το Komposer νομίζω, αλλά δε ξέρω αν θα μου

παράσχει όλες τις δυνατότητες που θέλω για να το σηκώσω στο server...Έχετε να προτείνετε κάτι καλό;

tnx!!!

Δημοσ.

CMS? Wordpress? Ενημερωτικού χαρακτήρα; θα έχεις wep-apps? 

Αν εννοείς javascript, flash και τέτοια όχι καθόλου...ένα site ενημερωτικού χαραχτήρα..κείμενο, 

πολλά links και πολλά ένθετα links...αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας του site, τα links....

η βάση που θα στηριχθεί το site είναι καμία 100αρια word αρχεία και όλα αυτά θα συνδεθούν πλέον στην εύχρηστη μορφή

ενός website το οποίο τελικά θα σηκωθεί στο κεντρικό Server της εταιρείας. αυτό.... 

Δημοσ.

κοιτα αμα σου κανει η δωρεαν εκδοση αυτουνου, γιατι ειναι ο πιο γρηγορος τροπος αν δεν ξερεις προγραμματισμο (πινακας - κατω μερος):

http://www.webnode.gr/xarakthristika-proswpikhs-istoselidas/

φίλε anxolakos, δε θέλω να δουλέψω με έτοιμα templates και τέτοια...Ούτε επίσης web hosting θα χρειαστώ, δε θα σηκώσω το site στο Web.

Ξαναλέω τι θέλω να κάνω γιατί δεν έγινα κατανοητός και φταίω εγώ γι'αυτό:

Έχω ένα σύστημα αρχείων word, 80 -100 αρχεία, τα οποία διασυνδέονται μεταξύ τους ως προς το περιεχόμενο... και κάποια από

αυτά και με links! Παρόλα αυτά η περιήγηση είναι χαοτική! Επομένως ο σκοπός είναι αρχικά να φτιάξω μια ιστοσελίδα με βάση τα αρχεία αυτά δημιουργώντας τα αντίστοιχα web pages, έτσι ώστε με τα κατάλληλα links η εύρεση και μετάβαση σε κάποια σελίδα να

είναι πολύ πιο απλή από ότι πριν. Αφού γίνει αυτό θα με ενδιέφερε να σηκώσω την ιστοσελίδα στο Server του LAN ώστε με το URL

να είναι διαθέσιμη σε κάθε PC που βρίσκεται στο domain. 

Σε WYSIWYG περιβάλλον δε χρειάζεται να ασχοληθείς με κώδικα, και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνομαι εκεί! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Τα word δεν είναι HTML, και πρέπει να το μετατρέψεις. Αν είναι να μετατρέπεις το doc κείμενο σε HTML με copy paste, ενας απλός editor (notepad++,notepad2) αρκεί .

Για πληροφορίες σχετικά με τη κατασκευή Links δες στο w3schools

Επεξ/σία από alan2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...