Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Ότι λέει ό τίτλος και όσο εφικτό είναι αυτό βέβαια.. Θα ήθελα να μου πείτε 2-3 sitew που να έχουν αντικειμενικότερες ειδήσεις.
Καλή συνέχεια

Δημοσ.

Βασικα ολοι αυτο ψαχνουμε αλλα δεν υπαρχει τετοιο site.

Ολες οι ειδησεις τεινουν στον "υποκειμενικο" τροπο γραφης τους και διαδοσης τους.

Γιατι αλλωστε ανθρωποι ειμαστε και εχουμε συναισθηματα.

περα που εξυπηρετουνται αλλα συμφεροντα που ολοι γνωριζουμε.

Ιν μπιφορ δε λόκ!

Δημοσ.

το site του Alpha Και το δελτίο ειδήσεων να παρακολουθείς.. σε 1 μήνα θα είσαι φυτό..!

Ο enikos.gr νομίζω είναι καλός..!

Δημοσ.

Για πολιτικά θέματα, κανένα σχόλιο. Πίστευε και μή, ερεύνα...

Αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες «ειδήσεων» τρέχα γύρευε. Τελείως ενδεικτικά, τα 2 τελευταία «αντικειμενικά» σε σειρά που διάβασα πριν καμιά ώρο από γνωστό σάιτ και τυχαίνει να τα θυμάμαι:

Τα πιο παράξενα σύνορα στον κόσμο!

(μόλις έψαξα λίγο στο διαδίκτυο διαπίστωσα πως αυτά που περιγράφει το άρθρο είναι φληναφήματα)

Εκρηξη στα γραφεία της ΝΔ στο Νέο Κόσμο

(η έκρηξη έγινε στο Κουκάκι, 5 παράλληλους δρόμους μακριά από το Ν.Κόσμο)

...και γενικά άμα μπορέσεις να ψάξεις και να κρίνεις μερικά που διαβάζεις, είναι να περνάμε την ώρα μας στο διαδίκτυο για να τελειώνει ο φραπές.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να βρεις αντικειμενικα site γιατι πρώτον ένα site μπορεί εγώ να το βρισκω αντικειμενικό ενώ εσύ πουλημένο,έχει να κάνει καθαρά με την αποψη του κάθε ανθρώπου...

Βεβαια ο τύπος απο κάπου πρέπει να φάει κ αυτος οπότε ποιο πιθανό είναι όλα τα ενημερωτικά καλύπτουν συμφέροντα..Το θέμα απο την είδηση είναι να βγαζεις τα δικα σου συμπεράσματα και όχι όπως τα παρουσιάζει ο κάθε αρθρογραφος

Δημοσ.

Στην Ελλαδα περισσοτερες ειδησεις μαθαινεις στα σχολια παρα στα αρθρα! Οποτε ριχτε μια ματια εκει, οταν δεν βριζονται, μαθαινεις τις πραγματικες ειδησεις...

Δημοσ.

Ειπα να κανω ενα τεστακι για να προβαλλω τα αντανακλαστικα των ενημερωτικων σελιδων σχετικα με μια σημαντικη ειδηση οτι καταδικαστηκε ο μπερλουσκονι για το ρουμπιγκεητ...

18:27 τρεηλερ στο el.euronews.com (χωρις λεπτομεριες)
18:31 ενα σαητ που σκεπτομουνα να το προτεινω ως εγκυρο, και επεισης ρισπεκτ γιατι για αρκετο καιρο στα πρωιμα του mobile internet  ηταν το μονο που μας εδινε πληροφορηση μεσω wap, το naftemporiki.gr

18:33 in.gr

18:36 news247.gr

18:40 mpe-ape

μετα ξυπνησανε και τα υπολοιπα και αρχισαν το copy-paste...

• Like 2
Δημοσ.

Και το iefimerida.gr ειναι καλο γενικά για ειδήσεις εγω αυτο παρακωλουθώ μαζι με το news247.gr, τωρα για αντικειμενικότητα αστα και βράστα διαβάζεις και κρίνεις εσυ :)

Δημοσ.

Και το πιο σημαντικό που έχεις να κάνεις είναι να ελέγχεις πάντα πηγή για να φτάνεις στην αρχική (από πηγή σε πηγή), όπου το καλύτερο είναι να βρεις υπογραφή αρθρογράφου αν όχι ένα έμπιστο site με μια δημοσιογραφική ομάδα και απο κάτω θετικά σχόλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...