pavlinara Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 και εκεί. ξεκινάει από το σέιχ σου και φτάνει μέχρι καλαμαριά-χαριλάου κάπου εκεί
funbreaker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 καλέ τι λέει τούτος;; το γυμναστηριο δεν κοστίζει btw; Eγώ θα έκανα και ποδηλατο. Αλλά ΑΛΙΜΟΝΟ, μην πας με αυτους που μαζευονται 454 ατομα για να κανουν βολτα Εγώ με τα site σαν το groupon το τελευταίο 6μηνο πάω γυμναστήριο με 15-20 ευρώ τον μήνα. Τάκη εσύ;; (η Άρτα είναι παραπλανητική) κι έφαγα την άρτα να σε βρώ ενώ ήσουν δίπλα μου. αν δε κάνω λάθος , το ανάχωμα είναι στο τέρμα της Αμφιπόλεως ; ναι εκεί στο τέρμα του 12 αν και έχει μεγάλο μήκος αλλά εκεί έχει το πάρκο και τον χώρο περιπάτου. 1
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 παραδοσιακοι χοροι... μαθηματα κιθαρας απο ιντερνετ... ή ακομα και δευτερης ξενης γλωσσας "καπου ειχα διαβασει για δωρεαν μαθηματα ιταλικων" αν το εχεις το αγγλικο μπες σε ομαδα για υποτιτλους, ή κανε online μαθηματα ελληνικων http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=200&article_id=51493
stavi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ευχαριστώ αλήθεια αυτός με τον πηλό στον link που έβαλες, τί προσπαθεί να φτιάξει; γιατί κάτι μου θυμίζει πήρα κι όλας τηλέφωνο, ξεκινάνε οι αιτήσεις αλλα τα μαθήματα από Σεπτέμβρη.... κρίμα και ήθελα πολύ να κάνω μαθήματα κεραμικής από τώρα να φτιάξω κι εγώ έναν τέτοιο ωραίο σαν αυτο στην εικόνα
stavi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 κάποιος μου βαλε αυτό το site!!! και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αυριο θα πάω στο μάθημα θεωρία της μουσικής και σολφεζ http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=200&article_id=51906 επίσης βρήκα και αυτό για όποιον ενδιαφέρεται, εγώ λέω να συμμετάσχω... http://thermaikosfilmfestival.wordpress.com/call-for-entry/
deesnider Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 ...μισό λεπτό! Θέλω να αποφασίσω τη σημασία που δίνω, στο πόσο καλό κορίτσι είναι η εικονιζόμενη... ...'ντάξει, αποφάσισα, συνεχίστε...
stavi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πολύ καλό κορίτσι, θα λεγα... απλά λίγο ανασφαλής με το στήθος της
stavi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 οκ δεν προβληματίστηκα ιδιαίτερα για το μέρος αλλά θενκς για την επισήμανση
MaXmaD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ιστιοπλοια... απο τα καλυτερα που μπορεις να κανεις το καλοκαιρι.... ειδικα αν μενεις σε πολη με θαλασσα... 2
capten- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αυτό που ανέφερε ο αποπάνω μου.Η ιστιοπλοϊα είναι οτι καλύτερο. Δεν είναι και τόσα φτηνά τα μαθήματα αλλά ίσως στη Σαλόνικα να βρείτε και καλές τιμές. Και πολύ πιθανό η νηματοθέτης να γνωρίσει και ωραίους τύπους.
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 μόνο που πρέπει να ψαχτεις απο πιο νωρίς και όχι 20 Ιουλίου ξερωγω. Sent from my iPhone using Insomnia 1
stavi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 το χα ψάξει, αλλά κοστίζει γύρω στα 300 ευρώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα