antonischania Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα...θα μπω κατευθείαν στο θέμα, έχω το HTC DESIRE X και πριν καμιά βδομάδα μου έπεσε με την οθόνη στο πάτωμα και έσπασε...Βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσα ότι δεν είχαν χαλάσει τα χρώματα...οπότε προφανώς διαθέτει κάποιου είδους πλαστικό κάλυμμα. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε αν γνωρίζεται βέβαια, αν υπάρχει δυνατότητα να αντικατασταθεί και το οικονομικό αντίκτυπο...Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα...θα μπω κατευθείαν στο θέμα, έχω το HTC DESIRE X και πριν καμιά βδομάδα μου έπεσε με την οθόνη στο πάτωμα και έσπασε...Βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσα ότι δεν είχαν χαλάσει τα χρώματα...οπότε προφανώς διαθέτει κάποιου είδους πλαστικό κάλυμμα. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε αν γνωρίζεται βέβαια, αν υπάρχει δυνατότητα να αντικατασταθεί και το οικονομικό αντίκτυπο...Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!! digitizer το ebay είναι μόνοδρομος για ξεφτίλα τιμές. υπόψην όμως μπορεί να είναι fix μαζί με την lcd και να μην αλλάζει ΜΟΝΟ το digitizer και να πηγαίνει ολόκληρο μαζί με την οθόνη
antonischania Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το γνωρίζω φίλε μου...δεν διαθέτω όμως τα αγοραστικά μέσα (λογαριασμό σε τράπεζα) για να παραγγείλω από εκείνο το site...θα ήθελα να με διαφωτίσετε αν ο αποκωδικοποιητής ο οποίος διαθέτει High Definition ανάλυση θα κάνει για τέτοιου είδους τηλεοράσεις ή πρέπει να επιλέξω αποκωδικοποιητή με Standard Definition. άκυρο sorry λάθος θέμα Οπότε παίζει να έχει πάνω από 100euro
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Οπότε παίζει να έχει πάνω από 100euro στο "ελλάντα" σίγουρα παραπάνω μαζί με τα περαστικά απο ebay 50 ευρώ κομπλέ περίπου χωρίς περαστικά τις οθόνης.
antonischania Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ότι να ναι είμαστε...πρέπει να πάω βόλτα και σε κανά γερμανό να ρωτήσω
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ότι να ναι είμαστε...πρέπει να πάω βόλτα και σε κανά γερμανό να ρωτήσω πήγαινε ρώτα αλλά πρώτα κάθισε σε καρέκλα.(δεν το λέω ειρωνικά) και πες και σε εμάς να μάθουμε. εγώ πιστεύω πάνω απο 150 ευρώ
nikos903 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 15€ βγαίνει απο ebay, και απο Αγγλία μάλιστα που θα έρθει σε 3-4 μέρες. Μετά απο το com πιο φθηνά αλλά ποιος περιμένει... Σε μαγαζί όντως είναι τσιμπημένα... Γνωστό δεν έχεις που να παραγγέλνει μέχω paypal και τα σχετικά; Παντού υπάρχει ένας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα