evoracing Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα... Σήμερα πήρα το πτυχίο θερμοϋδραυλικού και θέλω να συνεχίσω για ηλεκτρολόγος. Το θέμα μου είναι να πάω σε τεχνικό λύκειο που έχει γενικά μαθήματα και που θα πάρω και απολυτήριο λυκείου χωρίς να δώσω πανελλήνιες αλλά (επειδή ξέρω πως είναι εκεί) δεν θα μάθω και πολλά (γιατί δεν κάνουν και πολύ πρακτική) ή να πάω σε τεχνική σχολή που θα είναι τα μαθήματα καθαρά πάνω στην ειδικότητα και θα μάθω περισσότερα αλλά θα πάρω μόνο πτυχίο?
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Το ιδανικότερο πιστεύω θα ήταν να μπορούσες να περάσεις σε κάποιο ΤΕΙ ηλεκτρολογίας. Σε νυχτερινό δεν μπορείς να γραφτείς? Με λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να μπείς.
Muchacho Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Την δουλεια τι μαθαινεις δουλευοντας,και με το ΤΕΙ μπορεις να κοιταξεις για κατι παραπανω.. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2013 από Muchacho
evoracing Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγώ τώρα έχω τελειώσει ΕΠΑ.Σ (στο οποίο όπως είπα παίρνεις μόνο πτυχίο αλλά μαθαίνεις πολλά παραπάνω) οπότε έχω μόνο πτυχίο και όχι απολυτήριο λυκείου και από όσο ξέρω με μόνο πτυχίο δεν μπορείς να μπεις σε ΤΕΙ. Σε βραδινό δεν ξέρω σε περίπτωση που προκύψει δουλειά θα πάω σε νυχτερινό.
status Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σε επαλ μπορείς να πας για Ν πτυχία και παρακολουθείς μονο τα μαθηματα ειδικοτητας. Μετά το πρώτο βέβαιος βςβαιος Εγώ τώρα έχω τελειώσει ΕΠΑ.Σ (στο οποίο όπως είπα παίρνεις μόνο πτυχίο αλλά μαθαίνεις πολλά παραπάνω) οπότε έχω μόνο πτυχίο και όχι απολυτήριο λυκείου και από όσο ξέρω με μόνο πτυχίο δεν μπορείς να μπεις σε ΤΕΙ. Σε βραδινό δεν ξέρω σε περίπτωση που προκύψει δουλειά θα πάω σε νυχτερινό. Νυχτερινό είναι ωραία, άμα κάτσει καο η φάση με τους καθηγητές φικτυονεσαι καλα Και μην σε τρομάζουν τα γενικής, ο βαθμός πτυχίου βγαίνει απ' τα ειδικότητας.
archsatan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αν θες να γινεις ηλεκτρολογος μονοδρομος ειναι τει/αει. Απο επας βγαινεις βοηθος ηλεκτρολογου λολ! και μπορεις να δουλεψεις μονο σε εηε που το κανεις και χωρις πτυχιο. Επισης η αποψη του μουτσατσο ειναι πλεον παροχημενη αφου εχει βγει 2η-3η γενια ηλεκτρολογων που δεν ασχολουνται μονο με το να περασουν 2 καλωδια σε μια οικοδομη (που και σε αυτη την περιπτωση πρεπει να ξες να υπολογιζεις διατομη).
arianos16 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Γιατί στο Επα.λ δεν μαθαίνεις τίποτα? Από που προκύπτει αυτό?
evoracing Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν μιλάω για γενικά τα ΕΠΑ.Λ αλλά για το συγκεκριμένο. Ε λίγο η συγκεκριμένη ερχόμενη τάξη (που είναι όλα τα καλά παιδιά) ε λίγες οι ώρες πρακτική... Στο ΕΠΑ.Σ απασχολήσε αποκλειστικά με την ειδικότητα. Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα να τα μάθω και μετά μαζί έρχεται και ο βαθμός για να μην βγω έξω και να μην έχω ιδέα. Δόξα τον Θεό έπεσα σε υπέροχο καθηγητή στο ΕΠΑ.Σ και έχω μάθει πάρα πολλά από εκεί...
arianos16 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν μιλάω για γενικά τα ΕΠΑ.Λ αλλά για το συγκεκριμένο. Ε λίγο η συγκεκριμένη ερχόμενη τάξη (που είναι όλα τα καλά παιδιά) ε λίγες οι ώρες πρακτική... Στο ΕΠΑ.Σ απασχολήσε αποκλειστικά με την ειδικότητα. Εμένα με ενδιαφέρει πρώτα να τα μάθω και μετά μαζί έρχεται και ο βαθμός για να μην βγω έξω και να μην έχω ιδέα. Δόξα τον Θεό έπεσα σε υπέροχο καθηγητή στο ΕΠΑ.Σ και έχω μάθει πάρα πολλά από εκεί... Πριν πας στην Επα.ς έβγαλες λύκειο ή κατευθείαν εκεί?
evoracing Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 1η ΕΠΑ.Λ και μετά 2 χρόνια ΕΠΑ.Σ δεν μπορείς να μπεις αλλιώς
arianos16 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 1η ΕΠΑ.Λ και μετά 2 χρόνια ΕΠΑ.Σ δεν μπορείς να μπεις αλλιώς δηλαδή αυτή την στιγμή είσαι χωρίς απολυτήριο λυκείου ?
arianos16 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ναι... Όχι και ότι το καλύτερο. Πάνε επαλ ηλεκτρολόγος να πάρεις και τα 2 χαρτιά. Αν σε ενδιαφέρει η ειδικότητα θα μάθεις. Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που έφτασε στο σημείο ο καθηγητής των αυτοματισμών να με παίρνει σε εγκαταστάσεις μαζί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα