Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν ησουν του πραγματικου ιδιωτικου τομέα, θα δουλευες και αυριο οπως κάνουμε εμεις απο εδω ας πουμε...

Πριν πετάξεις το καρφι, καλο ειναι να ξέρεις και με τι άτομα μιλάς.

(Υπερβολη το να δουλευεις Κυριακές δε λέω, δε το απαιτουν ολες οι ιδιωτικές εταιρίες... αλλά έλα που υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν και αυτο)

Χαίρομαι που μιλάω με άξιους εργαζόμενους (δεν ειρωνεύομαι, το  λέω ειλικρινά), αν και διαφωνώ με τις απόψεις τους.

Από εκεί και πέρα, εγώ, που έχω και τους 2 γονείς, όλους τους θείους, πολλά ξαδέρφια, κλπ. δημοσίους υπαλλήλους, έχω διαβάσει και κατανοήσει με ποιον τρόπο τους "τρέφω", δηλαδή χρηματοδοτώ, μέσω της φορολογίας μου, και όχι μόνο, και για ποιο λόγο αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο...Και αυτό έχει άμεση σχέση και με τους εκπαιδευτικούς. Σας προσκαλώ να το ψάξετε και εσείς! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αντε παλιι η φορολογια.. αυτο σε νοιαζει;Οχι ενας λειτουργικος τομεας. Αυτο ομως αγαπητε σε καθιστα εξ αρχης προκατειλημενω και ακαταλληλο δια συζητηση.. 

Δημοσ.

Σαββατο ειναι .. μην μπερδευεστε..

Δεν έχει να κανει βρε...Ξέρεις πόσα Σαββατα και Κυριακές έχω πάει για δουλειά, όπως κάνουν χιλιάδες άνθρωποι (ή έκαναν πριν μεινουν άνεργοι? )

Δεν ειναι το θέμα ποιος την έχει πιο μεγάλη.

Δεν διαφωνω στο θέμα των δ.υ. νομικάριε. Εχω τοποθετηθει προ πολλου.

Αλλά αυτο το ζητημα δεν έχει σχέση με την εκπαιδευση που ισχυει μια άλλη παλαβη κατάσταση, Τυχαινει η σχέση μου με τον συγκεκριμένο τομέα να ειναι άμεση και να γνωριζω και απ τη καλη και την ανάποδη τι συμβαινει.

Δημοσ.

Εγω παλι διαφωνω στο να μιλανε περι οποιουδηποτε θεματος οσοι ειναι εξ αρχης προκαταλειμενοι. Πες εγω δεν θελω να πληρωνω δημοσιο. Θα στειλω τα παιδια μου σε ιδιωτικο.. θα πηγαινω σε ιδιωτικες κλινικες και θα ταξιδευω μονο με ιδιωτικα μεσα.. αεροπλανα , κτλ. Μην μου βαζεις να απανταω σε ενα σωρο πραγματα που μου υποβαλλεις ως επιχειρηματα ενω δεν ειναι για να σου ξεφυγει στο τελος πτι το θεμα σου ειναι αλλο. Δλδ ελεος. Αυτο γινεται κατα κορον και με εκνευριζει να ψαχνω να βρω πισω απο τις λεξεις που κρυβεται τι..

Δημοσ.

Xαχαχα το λατρευω αυτο που γινεται και με τους δημοσιογραφους. Εχει πολυ γελιο. Πχ λεει ενας τραγουδιστης για αστειακι . Αν μπορπυσα να σωσω ολα τα παιδια της Αφρικης ετσι θα σκοτωνα τον Ομπαμα αν και τον συμπαθω..

Γραφει η εφημεριδα η το σαιτ ως τιτλο ο ταδε θελει να σκοτωσει τον Ομπαμα.. που δεν λεει αυτο ο ανθρωπος. Παραδειγμα απο το μυαλο μου. Δεν ειπε καποιος κατι τετοιο αλλα γινεται αυτο ολη την ωρα..

Δημοσ.

Το ποιός είναι προκατειλημένος (ή γιατί λέει αυτά που λέει, ή τι κρύβετε -και καλά- πίσω απο κάθε post) είναι καθαρά υποκειμενικό.

Αν φτάσουμε στο σημείο (άλλο αν δεν μπορούμε - ακόμα) να απογορεύουμε στους άλλους να μιλάνε, γιατί κατά την άποψή μας είναι προκατειλημένοι ή εγκάθετοι... :fear:

Δημοσ.

Ναι τι?? Κατάλαβες τι έγραψε, γιατι βλέπω παρέθεσες μονο τη μιση της προταση.

Ντάξει μωρέ, μια γαργάρα έκανε ο Κωστάκης :P

Το ποιός είναι προκατειλημένος (ή γιατί λέει αυτά που λέει, ή τι κρύβετε -και καλά- πίσω απο κάθε post) είναι καθαρά υποκειμενικό.

Αν φτάσουμε στο σημείο (άλλο αν δεν μπορούμε - ακόμα) να απογορεύουμε στους άλλους να μιλάνε, γιατί κατά την άποψή μας είναι προκατειλημένοι ή εγκάθετοι... :fear:

Διαφωνώ λέει Κώστα, δεν λέει απαγορεύω.

Δημοσ.

Μακρια τετοια πραγματα απο εμενα . Και δεν απαγορευω σε κανεναν να λεει την γνωμη του. Απλα αυτο που νομιζω οτι ηταν εμφανες οτι ηθελα ειναι να λεει πραγματικα τι αισθανεται ..οχι καποιες γενικοτητες που απο πισω κρυβουν εναν αλλον σκοπο. Γιατι πολυ απλα δεχομαι ολες τις γνωμες. Δεν χρειαζεται καμια να κρυφτει πισω απο κατι αλλο. Αλλα προτιμω η συζητηση να ειναι τιμια.. οχι να λεμε αλλα και να εννοουμε αλλα.

Και αυτο με την προκαταλειψη με ενοχλει γενικα κακ το κανω και εγω με τον εαυτο μου. Αν κατι δεν το συμπαθω ξερω οτι ειμαι α;ναρμοδια να εκφερω αποψη. Δεν θα μπω καπου [παριστανοντας οτι το συμπαθω για να το θαψω εμμεσα . Θα πω εξαρχης , εγω ειμαι ετσι αρα η αποψη μου ειναι αυτη. 

Δημοσ.

Κωστα οταν παραθέτεις τα μισά απ αυτά που γράφει ο άλλος και επιλεκτικά μάλιστα, μπορω κάλλιστα να θεωρησω οτι το κάνεις επιτηδες για να βγάλει ο επομενος διαφορετικό νοημα.

Ειναι μια τακτικη που ακολουθησαν συγκεκριμένα άτομα στο παρελθόν. Δε λέω οτι αυτος ηταν ο σκοπος σου, λέω οτι μπορεις να παρεξηγηθείς εύκολα.

Δημοσ.

Να κατηγορεις πχ ολους τους δημοσιους υπαλληλους οτι ειναι αχρηστοι και να λες οτι δεν χρειαζονται εκπαιδευτικοι οχι γτ ειναι αρκετοι οπως δηλωνεις αλλα γτ δεν θες να πληρωνεις φορους. Πχ γτ το δικο σου παιδι προτιμας να το στειλεις σε ιδιωτικο. Πες το εξ αρχης.Δεν θελω να πληρωνω φορους.Να ξερω με τι επιχειρηματα να σου απαντησω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...