REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Το ότι μπήκε κάποιος με ΑΣΕΠ δεν σημαίνει ότι είναι εργατικός. Ούτε το ότι μπήκε κάποιος χωρίς ΑΣΕΠ σημαίνει ότι είναι τεμπέλης. Το βασικό είναι να υπάρχει κίνητρο και αξιολόγηση. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα διδακτορικά και τα μεταπτυχιακά δεν θα έπρεπε να παίζουν κανένα ρόλο στο δημόσιο! Η πλειοψηφία των θέσεων μπορεί να καλυφθεί από αποφοίτους λυκείου. Και πως θα αξιολογησεις εναν εργαζομενο αν οχι απο τις γνωσεις του ?
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τι κατωσέντονα είναι αυτά; Είναι που τον τελευταίο καιρό, δε βλέπω το washcloud να ποστάρει συχνά...κάποιος δεν πρέπει να αναπληρώσει το κενό; Και πως θα αξιολογησεις εναν εργαζομενο αν οχι απο τις γνωσεις του ? Πως θα τον αξιολογήσεις, ή πως θα τον προσλάβεις; Για το δεύτερο, μια χαρά είναι το ΑΣΕΠ (τουλάχιστον θεωρητικώς). Κατά τη διάρκεια τής θητείας του όμως, την απόδοσή του πρέπει πριν απ' όλα να αξιολογείς, όχι τις γνώσεις του. Αυτές τις αξιολόγησες μια φορά όταν τον προσέλαβες, πάει και τελείωσε. Τι έγινε; Έβγαλε κι άλλο πανεπιστήμιο ενώ δούλευε, ώστε να είναι σκόπιμη η επαναξιολόγηση των γνώσεών του; 3
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Είναι που τον τελευταίο καιρό, δε βλέπω το washcloud να ποστάρει συχνά...κάποιος δεν πρέπει να αναπληρώσει το κενό; Πως θα τον αξιολογήσεις, ή πως θα τον προσλάβεις; Για το δεύτερο, μια χαρά είναι το ΑΣΕΠ (τουλάχιστον θεωρητικώς). Κατά τη διάρκεια τής θητείας του όμως, την απόδοσή του πρέπει πριν απ' όλα να αξιολογείς, όχι τις γνώσεις του. Αυτές τις αξιολόγησες μια φορά όταν τον προσέλαβες, πάει και τελείωσε. Τι έγινε; Έβγαλε κι άλλο πανεπιστήμιο ενώ δούλευε, ώστε να είναι σκόπιμη η επαναξιολόγηση των γνώσεών του; Και αν δεν εχει τις βασικες γνωσεις πως θα μπορει να αποδωσει σωστα, ειναι δυνατον να παρεις ενα ατομα που εν ετη 2013 δεν ξερει Η/Υ και δεν μιλαει μια ξενη γλωσσα. Δεν πρεπει να μπου καποια τυπικα προσοντα ?
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Και αν δεν εχει τις βασικες γνωσεις πως θα μπορει να αποδωσει σωστα Έχεις δίκιο να ρωτάς, μια και, ενώ είχα στο μυαλό μου να το γράψω στο προηγούμενο post, τελικώς ...το ξέχασα! Δεν πειράζει όμως, ποτέ δεν είναι αργά. Το λοιπόν: Η ύπαρξη γνώσεων πάνω στο αντικείμενο τής εργασίας σου, δε συνεπάγεται απαραιτήτως και την υψηλή απόδοσή σου σ' αυτή. Μπορείς άνετα να έχεις ένα μπαούλο πτυχία και στη δουλειά σου να είσαι ...τα ζώα μου αργά. Λίγο το γονίδιο τού τεμπελάκου που πιθανώς κουβαλάς, λίγο η ασφάλεια που νιώθεις, γνωρίζοντας ότι, ακόμα κι αν τα ματώσεις απ' το ξύσιμο, κανείς δε μπορεί να σε κουνήσει απ' το πόστο σου κι όλα γίνονται... ειναι δυνατον να παρεις ενα ατομα που εν ετη 2013 δεν ξερει Η/Υ και δεν μιλαει μια ξενη γλωσσα. Έλα ντε; Γίνεται; Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις, εφόσον ξέρεις σχετικώς επαρκή αγγλικά: Θα πας σε μια κλασσική δημόσια υπηρεσία - ξέρεις, εφορία, πολεοδομία, ΔΕΚΟ, τέτοια πράγματα - και θα επιχειρήσεις να πεις στα αγγλικά αυτό που θέλεις σε κάμποσους υπαλλήλους. Όταν μετά απ' αυτό γράψεις ξανά στο thread, θέλω να μας πεις: 1) Πόσοι κατάλαβαν τι τούς είπες και σού απάντησαν. 2) Πόσοι απ' αυτούς που κατάλαβαν, άφησαν στη μέση τη διόρθωση με blanco στο monitor, τού κειμένου που έγραφαν στον υπολογιστή, προκειμένου να σού απαντήσουν.
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Έχεις δίκιο να ρωτάς, μια και, ενώ είχα στο μυαλό μου να το γράψω στο προηγούμενο post, τελικώς ...το ξέχασα! Δεν πειράζει όμως, ποτέ δεν είναι αργά. Το λοιπόν: Η ύπαρξη γνώσεων πάνω στο αντικείμενο τής εργασίας σου, δε συνεπάγεται απαραιτήτως και την υψηλή απόδοσή σου σ' αυτή. Μπορείς άνετα να έχεις ένα μπαούλο πτυχία και στη δουλειά σου να είσαι ...τα ζώα μου αργά. Λίγο το γονίδιο τού τεμπελάκου που πιθανώς κουβαλάς, λίγο η ασφάλεια που νιώθεις, γνωρίζοντας ότι, ακόμα κι αν τα ματώσεις απ' το ξύσιμο, κανείς δε μπορεί να σε κουνήσει απ' το πόστο σου κι όλα γίνονται... Αλλο ειμαι ντεμπελης και αλλο το κατεχω εγω σου μιλαω για το δευτερο, οσο δουλευταρας και να εισαι αν πχ σου πουν κανε μας ενα προγραμμα στην ταδε γλωσσα και δεν το κατεχεις το μοβο που θα καταφερεις ειναι να προσπαθεις αδικα. Φυσικα βεβαια αφου μπεις θα πρεπει να υπαρχει αξιολογηση συνεχεια.
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 deesnider, πώς στο καλό κατάφερες να παρεξηγηθείς με την τελευταία περίοδο λόγου μου; Ακόμα ξύνω το κεφάλι μου. Δήλωσα εξ αρχής ότι δεν ήμουν βέβαιος για το σε τι αναφέρεσαι. Είπες κάτι για κάποιους που κατανοούν και νοιάζονται μεν, ξεχνούν τα πάντα με ένα μπάνιο στη θάλασσα δε κι εγώ απλώς είπα - εντάξει, όχι κατά λέξη - ότι για να ξεχάσω μ' ένα μακροβούτι, πρέπει κατά τη διάρκειά του να συναντήσω καρχαρία... Θα εκπλαγεις. Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι δεν αντέχω τις εκπλήξεις; Έλα, δοκίμασέ με! εχεις 6 χρονια εκτος Ελλάδας? Εκτός Ελλάδας είμαι, εκτός πραγματικότητας όμως δεν είμαι. Δόξα τω Μανιτού, ειδησεογραφικά sites υπάρχουν, δορυφορική τηλεόραση επίσης, καθημερινές συνομιλίες με οικογένεια και φίλους στην Ελλάδα το ίδιο, όσο και να πεις, δε μαθαίνω και λίγα πράγματα. Μόνο αν γκαστρώθηκε ξανά η Μενεγάκη δεν ξέρω, αλλά αυτό δεν το παρακολουθούσα ούτε όσο ζούσα στην Ελλάδα. Μα τα τελευταια 4 χρονια έχουν γινει χιλιάδες συνταξοδοτήσεις. Τι είδους συνταξιοδοτήσεις; Απ' αυτές που δουλεύεις τα προβλεπόμενα χρόνια και στο τέλος βγαίνεις στη σύνταξη, ή από τις άλλες, που συνταξιοδοτείσαι ως κίνητρο για να απομακρυνθείς από τη θέση σου; Από τις δεύτερες, δύσκολα θα βρεις κάποιον που δε θα τις δεχόταν. Αυτος πες το στα μονωπώλεια Ακόμα και τα (ιδιωτικά) μονοπώλια είναι δυνατόν να τα μποϊκοτάρει κάποιος, αν το θέλει πραγματικά και είναι αποφασισμένος. Είναι ελάχιστα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, με την έλλειψη των οποίων δε μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς ένας άνθρωπος. Έχει βέβαια να κάνει και με τον ορισμό που δίνει κανείς στο «αξιοπρεπώς». Στο γεγονος οτι οι τεμπέληδες έχουν ελλατωθει κατά πολύ και πλέον ειναι ευκολο να τους βρει κανεις ειδικά όταν μγάλος αριθμος Δ.Υ. έχουν μπει με αξιοκρατικές εξετάσεις ΑΣΕΠ η την εθνικη σχολη δημοσιας διοικησης. Γιαυτο και υπάρχει αυξηση καταγγελειών και επιορκων τα τελευταία χρονια. Έχω πει ξανά, ότι το γεγονός πως κάποιος προσελήφθη μέσω ΑΣΕΠ, δεν αποκλείει την πιθανότητα να είναι τεμπέλης. Το ΑΣΕΠ μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει μόνο ως το κλειδί με το οποίο άνοιξε την πόρτα τού δημοσίου. Προφανώς και δεν είναι ο κανόνας αυτός, αλλά ας μη θεωρούμε ότι η πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, εγγυάται για την ευσυνειδησία και την αποδοτικότητα όλων. Επειδή όμως το ξεκίνησα ανάποδα, για πες μου αν θες (Το αν είναι εύκολο ή δύσκολο να τούς βρει κανείς ασ' το στην άκρη. Εύκολο μπορεί να είναι, αλλά μάλλιασε η γλώσσα μου: Ούτε στο παρελθόν ήθελε αυτός ο «κάποιος» να τους βρει, ούτε τώρα θέλει, οπότε είναι δώρο άδωρο) : Μόνο σ' εμένα, το να εντοπίσεις λίγους μέσα σ' ένα πλήθος, μοιάζει με το να ψάχνεις ψύλλο στ' άχυρα; Δεν τούς έβρισκαν όταν ήταν πολλοί - αν δεχτούμε ότι τώρα είναι λίγοι... - και θα τους βρουν επειδή λιγόστεψαν; Δέχομαι το δικό σου παράδειγμα και σου απαντάω πως ακομα και έτσι να ειναι, εφόσον τοσα χρόνια δε κατάφερες να πιάσεις τον τεμπελη και τωρα ο τεμπέλης τρομοκρατημένος, δουλευει και παράγει έργο, έστω και απο φόβο, τι θα κάνεις? Θα τους διωξεις όλους για να τιμωρησεις τον τεμπέλη για ότι έκανε κάποτε? Μα αυτο ακριβως έγινε στην ΕΡΤ. Τιμωρηθηκαν ολοι για κάποιους Γιατί ρε θείο; Αν και όποτε επιχειρήθηκε να εντοπιστούν και να εκδιωχθούν οι πραγματικά τεμπέληδες/ανεύθυνοι, επετράπη από τους υπόλοιπους και από τους ...δημοκράτες εκπροσώπους τους; Πώς την έχουμε δει δηλαδή τη δουλειά; Ότι θα διατηρήσουμε το μπορντέλο επειδή έτσι γουστάρουμε και να πάτε να πηδηχτείτε οι υπόλοιποι, πολίτες και κράτος παρέα; Ε, όχι ρε φίλε! Απέναντι σ' αυτό το τσαμπουκαλίδικο στυλάκι τής τσάμπα μαγκιάς, εκατό φορές η φωτιά και το τσεκούρι. Εγώ είμαι σε άλλη χώρα, εσύ βλέπεις άλλα αντ' άλλων; κλαίω με το ERT ARCHIVES ακομα ρε γμτ...αν ειχες επισκεφθει το σαιτ, ειχε αρχειο της ΕΡΤ ντοκιμαντέρ κτλ κτλ...ακομα και αυτη την καταπληκτικη δουλειά, που κάνει δ.υ. την έκαναν, προφανως με πολύ χρημα δικο μου και ισως και δικο σου, το έκοψαν απ τον κόσμο...ε δεν ειναι λυσεις αυτές Ναι...και να σού πω: Αν εγώ ας πούμε, την έχω γραμμένη στ' @@ μου την ΕΡΤ και το αρχείο της, δεν παρακολουθούσα ποτέ το πρόγραμμά της και μ' ενοχλούσε πολύ το γεγονός ότι ήμουν υποχρεωμένος να τής τα χώνω, ποιος ακριβώς είναι αυτός ο τόσο μάγκας που θα μού επιβάλλει να συνεχίσω να τής τα χώνω μέχρι να ψοφήσω; Εκτός κι αν όσοι δε βλέπουν ΕΡΤ και δε θεωρούν ...εθνικό θησαυρό το αρχείο της, δε θεωρούνται «κόσμος»... Το ζητημα ειναι να κάνεις το δημοσιο να λειτουργησει σωστά. Εν μέρη έχεις αρχισει και το καταφέρνεις και το βασικό σου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι η γραφειοκρατία που δεν εξαρτάται απο τους υπαλληλους αλλά απο το νομικο πλαίσιο. Άντε πάλι με το ...ζήτημα! Εντάξει, περίμενε! Πετάγομαι μισό λεφτό να ...αλλάξω το νομικό πλαίσιο κι έρχομαι...μη φύγεις, ε; οσο δουλευταρας και να εισαι αν πχ σου πουν κανε μας ενα προγραμμα στην ταδε γλωσσα και δεν το κατεχεις το μοβο που θα καταφερεις ειναι να προσπαθεις αδικα. ...και, όσο κι αν το κατέχεις, άμα είναι στη φύση σου να μη γουστάρεις να κουνήσεις ούτε φρύδι, δε θα προσπαθήσεις καν...καταλήγουμε κάπου;
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 ...και, όσο κι αν το κατέχεις, άμα είναι στη φύση σου να μη γουστάρεις να κουνήσεις ούτε φρύδι, δε θα προσπαθήσεις καν...καταλήγουμε κάπου; Για αυτο εβαλα δυο "δικλειδες ασφαλειας" μια οτι μπαινεις με ΑΣΕΠ και 2ον μετα την προσληψη υπαρχει συνεχης αξιολογηση.
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Για αυτο εβαλα δυο "δικλειδες ασφαλειας" μια οτι μπαινεις με ΑΣΕΠ και 2ον μετα την προσληψη υπαρχει συνεχης αξιολογηση. Αξιολόγηση η οποία ούτε υπήρξε στο παρελθόν, ούτε υπάρχει τώρα, ούτε προβλέπεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον...παρακάτω; 2
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Αξιολόγηση η οποία ούτε υπήρξε στο παρελθόν, ούτε υπάρχει τώρα, ούτε προβλέπεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον...παρακάτω; E το θεμα αυτο ειναι να υπαρξει αλλιως ναι οντως τσαμπα μιλαμε. Εχουμε την ευκαιρεια τωρα στην αναθεωρηση του συνταγματος να κανουμε μεγαλες αλλαγες αλλιως ειμαστε χαμενοι απο χερι.
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σού έχω δώσει την εντύπωση ότι δεν αντέχω τις εκπλήξεις; Έλα, δοκίμασέ με! Μα δεν μπορουμε να κανουμε πολιτικη συζητηση. Τι του κουράζεις? Να σου πω τη ψηφιζω? Στα καπάκια θα φάω μπαν. Τα φαινομενα απατουν θα σου πω μονο και μπορεις να πιστευεις οτι σου αρέσει μετά. Το οτι δε θέλω να απολυθουν φόρτσα πατέρα ολοι οι δ.υ. δεν σημαίνει οτι μπορει να έχω και αριστερές απόψεις, ούτε αν θέλω ξέρω γω να φυγουν οι λαθρομετανάστες σημαίνει οτι ειμαι ακροδεξιός. Το μονο που χρειάζεται να γνωριζεις ειναι πως ειμαι αντιμνημονιακός. Εκτός Ελλάδας είμαι, εκτός πραγματικότητας όμως δεν είμαι. Οποτε η προσωπική άποψη του καθενός για τη ζωή στην Ελλάδα δε μετράει αφου ο εκάστοτε συγγενης μπορει να στα παρουσιάζει έτσι η αλλιώς. Να στο πω και διαφορετικά δε μπορω να πιστεψω οτι υπάρχει άνθρωπος που σου λέει οτι τα πράγματα παραμένουν το ιδιο στο δημόσιο και η εξυπηρέτηση (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ που σε αυτά δεν έχει σχέση ο υπάλληλος αλλά αυτοι που έχουμε ηδη προαναφέρει) Τι είδους συνταξιοδοτήσεις; Γιατι παιζει κανα ρόλο? Εφυγαν ή δεν έφυγαν? Αυτο έχει σημασία. Εχεις λιγότερους δ.υ. πλέον σε σχέση με πριν 6 χρονια? Εχεις. Αυτο έχει σημασία. Τωρα αν αυτοι ηταν τεμπέληδες ή οχι δε σε απασχολει στη δεδομένη. Και ο τάδε ιδιωτικος μπορει να πηγαινε στη δουλεια και να ξυνοταν (ξέρεις πόσους τέτοιους έχω γνωρισει με τη νοοτροπία του δ.υ. που συζητάμε??ασε!) και τωρα του πληρωνει συνταξη το κράτος. Σαφως και ο ΑΣΕΠ δεν εγγυάται τιποτε. Αλλά υπάρχει τιποτε που να σου εγγυάται τελικά οτι ο άλλος θα δουλέψει? Και ναι, πρέπει να υπάρχει αυτος ο κάποιος που δουλειά του θα ειναι να τους βρισκει. Ετσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να λειτουργουν. Το ξέρεις, το ξέρω, μαλλιασε και η δικη μου γλωσσα να τα λεω και η δικη σου, αλλά έτσι ειναι φιλε μου. Δε γινεται διαφορετικα. Καμια δουλειά δε γινεται χωρις έλεγχο. Πάντα κάποιος θα τεμπελιάζει και αν δε τον τιμωρουν, θα παρασιρονται και οι άλλοι αν δεν έχουν ηδη αγανακτισει πρωτα. Ακόμα και τα (ιδιωτικά) μονοπώλια είναι δυνατόν να τα μποϊκοτάρει κάποιος, αν το θέλει πραγματικά και είναι αποφασισμένος. Είναι ελάχιστα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, με την έλλειψη των οποίων δε μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς ένας άνθρωπος. Έχει βέβαια να κάνει και με τον ορισμό που δίνει κανείς στο «αξιοπρεπώς». Εχω στο μυαλο μου τη ΔΕΗ που ουσιαστικά θα ειναι μια ιδιωτικη εταιρία πλέον και σκέφτομαι οτι ειναι μονοπώλιο, αλλά δε μπορω να σκεφτω ένα τροπο να ζησω αξιοπρεπώς χωρις ρευμα. Το μονοπώλιο σημερα μπορει να αφορά αγαθά τα οποία μπορεις να ζησεις και χωρις αυτά...Στο φινάλε ακόμα και με νερό και ξεροκόματο μπορεις να ζησεις... Και αν ιδιωτικοποιηθει και η ΕΥΔΑΠ που έχουν λυσάξει ε δε τρέχει και τιποτε...Θα τα μποικοταρουμε αν ανεβάσουν τις τιμές και θα φερνουμε νερό απ τις πηγη στη Πεντέλη ιατί ρε θείο; Αν και όποτε επιχειρήθηκε να εντοπιστούν και να εκδιωχθούν οι πραγματικά τεμπέληδες/ανεύθυνοι, επετράπη από τους υπόλοιπους και από τους ...δημοκράτες εκπροσώπους τους; Οι οποιοι εκπροσωποι στις περισσότερες περιπτωσεις γινονται και υπουργοι μετέπειτα απο τις εκάστοτε κυβερνησεις??? Ποιος ειπε οτι ο κόσμος ειναι υπερ αυτου του ειδους τον συνδικαλισμο? Προστασια των εργασιακων δικαιωμάτων θέλει ο κόσμος, όχι κολλάδες. Ναι...και να σού πω: Αν εγώ ας πούμε, την έχω γραμμένη στ' @@ μου την ΕΡΤ και το αρχείο της, δεν παρακολουθούσα ποτέ το πρόγραμμά της και μ' ενοχλούσε πολύ το γεγονός ότι ήμουν υποχρεωμένος να τής τα χώνω, ποιος ακριβώς είναι αυτός ο τόσο μάγκας που θα μού επιβάλλει να συνεχίσω να τής τα χώνω μέχρι να ψοφήσω; Ποιος το αποφασίζει αυτο? Εγω? Εσυ? Προφανως αυτοι εκει μέσα που τους ριχνω μονιμα ολη την ευθυνη. Εγω θα πληρωνα για να εχω το σάιτ αυτο. Εσυ όχι. Θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή. Δεν υπάρχει. Ο υπάλληλος τι ευθύνη φέρει για αυτο ομως? Να τον διωξουμε επειδη η βουλη υποχρεωνει τον κοσμο να πληρωνει για τη λειτουργια της δημοσιας τηλεόρασης? Αποψη μου ειναι πως η δημοσια τηλεόραση δε θα έπρεπε καν να πληρωνετε αφου οι χορηγιες ειναι ηδη αρκετές. Πετάγομαι μισό λεφτό να ...αλλάξω το νομικό πλαίσιο κι έρχομαι...μη φύγεις, ε; Ελα ομως που η πικρη αληθεια αυτή ειναι. Το βλέπεις και μονος σου. Δε μπορεις να το αλλάξεις. . Τι λέμε τοσο καιρό. Δε θέλουν να αλλαχτεί. Τους βολευει αυτη η κατάσταση. Και με βάση την απάντηση σου βλέπω οτι συμφωνεις, άρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε. Συμφωνουμε πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα, ξέρουμε καλά οτι με αυτους εκει πάνω και με τον τροπο που λειτουργει αυτη τη στιγμη το κράτος, δε θα αλλάξουν, οπότε η λύση είναι εκλογές. Δε το συνεχίζω οσο και αν το θέλεις και το θέλω και εγω και να σου πω την αληθεια, επειδη σου έχω πει οτι μου αρέσει να συζητάω μαζι σου (στα χω πει παλαιότερα σε μηνυμα), μια τέτοια πολιτικη κουβέντα θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφέρον.
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 E το θεμα αυτο ειναι να υπαρξει αλλιως ναι οντως τσαμπα μιλαμε. Εγώ το ξέρω ότι μιλάμε τσάμπα, υπό την έννοια ότι, ό,τι κι αν λέμε εμείς μεταξύ μας, δεν είναι ικανό να αλλάξει καταστάσεις. Μόνο οι πράξεις μπορούν να το κάνουν αυτό. Περίμενε λοιπόν να δεις με τα μάτια σου τις πράξεις στις επόμενες εκλογές και το συνεχίζουμε τότε. Εγώ τις ξέρω από τώρα τις εν λόγω πράξεις και βάζω και στοίχημα για την ισχύ τής πρόβλεψής μου: Μια απ' τα ίδια θα είναι. Το πάμε; Εχουμε την ευκαιρεια τωρα στην αναθεωρηση του συνταγματος να κανουμε μεγαλες αλλαγες αλλιως ειμαστε χαμενοι απο χερι. Ποιοι έχουμε την ευκαιρία; Εσύ, εγώ, ή οι σωτήρες στους οποίους εμείς οι ίδιοι (καλά, εμένα άσε με απ' έξω!...) θα - ξανά - αναθέσουμε να πραγματοποιήσουν τις μεγάλες αλλαγές και να φέρουν τα πάνω κάτω; Φιλική συμβουλή: Κράτα στο μυαλό σου, μόνο το κομμάτι τής φράσης σου από το «αλλιώς» και μετά και μη ζαλίζεσαι τσάμπα...
REDODIN7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τωρα ακουσα το απιστευτο, το εργαστασιο Κατσελη εκλεισε γιατι δεν εχει ρευστοτητα επειδη οι τραπεζες δεν την χρηματοδοτουσαν και ο υπευθηνος της εταιρειας ειναι προεδρος της Eurobank!!!! Καποια χοντρη πουστια κρυβετε απο πισω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα