viper2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το θέμα με την κατσελης ήταν ότι παρότι είχε τον όμιλο δαβιδ από πίσω, έκλεισε... Jumping ship που λένε και στο χωριό μου
REDODIN7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Tα Mac απορω και εγω πως επιβιωνουν...Βέβαια ειναι κάτι φάσεις που μου λειπει απιστευτα αυτο το πλαστικο chease με τη πικλα αλλά δεν ειναι πάνω απο μια φορά τα 2 χρόνια Λογικο να έχει κόσμο αυτο του Συντάγματος γιατι εκει πάνε οι τουριστες οποτε τους ειναι προσφιλές σαν κατάστημα. Ε ναι λογικα αλλα εχει και 24ωρα μαγαζια που βολεουν αν πεινασεις αργα. Και εμενα τα ιδια ειναι στιγμες που με πιανει κριση και θελω μπικ μακ μαζι με πατατες ντιλαξ και σαουερ κριμ και ναγκετς με γλυκοξινη
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εδω εκλεισαν 3 Κυπριακες τράπεζες στα καπάκια και για 1 εβδομάδα δεν ηξερε ο κόσμος (εργαζομενοι και πελάτες, τι θα γινει) Εντομεταξυ έχει πλάκα, γιατι η Κυπρου Ελλάδος, ειχε πολύ καλά έσοδα με την εξαιρετική πολιτική της στο θέμα των δανειοδοτήσεων, η Ελληνικη τα ιδια.. Εν τέλη έχουν μεινει λίγες τράπεζες και στο τέλος ΠΙΣΤΕΥΩ οτι θα μείνουν 2. Το ζητημα ειναι πως η Πειραιως αυτη τη στιγμη εχει 25000 κοσμο.... Εχει εγγυηθει (οχι γραπτως) πως στα επομενα 2 χρονια δε θα απολυσει κανέναν.....μετα?????
achilles_g_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μια και μιλάμε για ψωμί να συπληρώσω ότι πλέον ελάχιστοι είναι οι φούρνοι που περνάς από έξω καταλαβαίνεις από τη μυρωδία ότι υπάρχει φούρνος (όπως παλιά μου μοσχομύριζε όλη η γειτονιά). Αν δοκιμάσετε να κάνετε ένα σπίτικό ψωμί θα καταλάβετε. 1
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ποια Macdonalds ρε παιδιά; Θεσσαλονικη δε νομιζω πως εχει ουτε ενα. Εχουν πεθανει χροοοονια τώρα. Και για να πω τη γνωμη μου που φαγωθηηηηηηκατε για το αν ειναι η οχι το ψωμι του τοστ προιον πρωτης αναγκης θα ελεγα ναι. Απο παιδι θυμαμαι πως παντα στο ψυγειο μας ειχε ενα πακετο. Κυριως για καβατζα. Τωρα πλεον δε παιρνουμε επωνυμο αλλά και του καρφουρ χωρις κόρα το ολικής ειναι μια χαρά... 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Mac εχει κοντα στην αριστοτελους νομιζω... Ποτε δεν εχω παει. Το θεωρω βλακιες αυτα τα μαγαζια, ειδικα τα Goodys μονο για παιδακια και κατι χαζογκομενες.. Πηγαινα με την πρωην. Ετρωγε πατατουλες και ελεγε χορτασα.. Εγω επαιρνα κατι μεσογειακα για μα βρεξω λιγο την γλωσσα μου.. Οσο για το ψωμι του τοστ... Παντα τα θεωρουσα υπερεκτιμετα προιοντα...
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Η δική μου σιγουριά προέρχεται από τα όσα ξέρω από πρώτο χέρι επίσης από τον θείο μου. Αυτό στο χωριό μου το λέμε «δεύτερο χέρι» και όχι «πρώτο». Επίσης, μάγκας ο θείος, ξέρει επακριβώς πως διαχειρίζονται την παραγωγική τους διαδικασία όλοι οι φούρνοι της Αθήνας. Να μου τον γνωρίσεις να κάνω μπίζνες μαζί του. Και εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί να πω ψέματα ότι έχω φούρνο; Για να κερδίσω το Insomnia Troll Award του 2013; Φαιδρό. 3
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Οσο γιατα ψωμια που διαβαζω, πολυ ειναι οι φουρνοι που ζυμωνουν ακομα και στις πολεις.. Στην θεσσαλονικη που μπαινω σε αρκετους φουρνους μεσα η ωρα 5:00, βλεπω τον φουρναρη να ζυμωνει. Ακονα και στις ξεγαλες αλυσιδες. Τις τυροπιτες, τα κουρουλια τα βλεπω κατεψυγμενα ετοιμα για ψισιμο... Οι φουρνοι στο χωριο μου ζυμωνουν.. Καθε μερα παιρνουμε 2 λιμνα(μαυρα) ψωμια. Τιμη 0.90/τμχ.. Δεν εχει περασει μερα χωρις να αγορασουμε ψωμι.. Ακομα ενα παραξενο φαινομενο που δεν το συναντας συχνα, σε μερικα χωρια γυρναει ο φουρνρεις απο σπιτι σε σπιτι, χτυπαει τ κουδουνι και μυραζει φρεσκο ψωμι, τυροπιτες, αναψυκτικα.. Παλιες κακες εποχες.. 1
gigisoni Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτό στο χωριό μου το λέμε «δεύτερο χέρι» και όχι «πρώτο». Επίσης, μάγκας ο θείος, ξέρει επακριβώς πως διαχειρίζονται την παραγωγική τους διαδικασία όλοι οι φούρνοι της Αθήνας. Να μου τον γνωρίσεις να κάνω μπίζνες μαζί του. Και εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί να πω ψέματα ότι έχω φούρνο; Για να κερδίσω το Insomnia Troll Award του 2013; Φαιδρό. Έχω κάνει το φεγγάρι μου από εκεί φίλε. Πρώτο χέρι είναι. Και άφησέ με να έχω τις σοβαρές μου αμφιβολίες ότι ζυμώνουν παραδοσιακά. Εκτός κι αν έχει πέσει τόσο παραδουλειά λόγω κρίσης που κάποιοι αποφάσισαν να το γυρίσουν στην ποιότητα για να τραβήξουν πελατεία. Εκεί πάω πάσο. Όσον αφορά τα ψέματα στα προφίλ, και όχι μόνο, στο ίντερνετ, σοβαρά περιμένεις απάντηση να σου πω γιατί γίνεται;
REDODIN7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εδω εκλεισαν 3 Κυπριακες τράπεζες στα καπάκια και για 1 εβδομάδα δεν ηξερε ο κόσμος (εργαζομενοι και πελάτες, τι θα γινει) Εντομεταξυ έχει πλάκα, γιατι η Κυπρου Ελλάδος, ειχε πολύ καλά έσοδα με την εξαιρετική πολιτική της στο θέμα των δανειοδοτήσεων, η Ελληνικη τα ιδια.. Εν τέλη έχουν μεινει λίγες τράπεζες και στο τέλος ΠΙΣΤΕΥΩ οτι θα μείνουν 2. Το ζητημα ειναι πως η Πειραιως αυτη τη στιγμη εχει 25000 κοσμο.... Εχει εγγυηθει (οχι γραπτως) πως στα επομενα 2 χρονια δε θα απολυσει κανέναν.....μετα????? Σημερα ακουσα οτι προεκυψε θεμα με την eurobank. Οσο γιατα ψωμια που διαβαζω, πολυ ειναι οι φουρνοι που ζυμωνουν ακομα και στις πολεις.. Στην θεσσαλονικη που μπαινω σε αρκετους φουρνους μεσα η ωρα 5:00, βλεπω τον φουρναρη να ζυμωνει. Ακονα και στις ξεγαλες αλυσιδες. Τις τυροπιτες, τα κουρουλια τα βλεπω κατεψυγμενα ετοιμα για ψισιμο... Οι φουρνοι στο χωριο μου ζυμωνουν.. Καθε μερα παιρνουμε 2 λιμνα(μαυρα) ψωμια. Τιμη 0.90/τμχ.. Δεν εχει περασει μερα χωρις να αγορασουμε ψωμι.. Ακομα ενα παραξενο φαινομενο που δεν το συναντας συχνα, σε μερικα χωρια γυρναει ο φουρνρεις απο σπιτι σε σπιτι, χτυπαει τ κουδουνι και μυραζει φρεσκο ψωμι, τυροπιτες, αναψυκτικα.. Παλιες κακες εποχες.. Αυτο με τον φουρναρι πορτα πορτα γυνοταν και στο χωριο του παππου μου, παντος οι φουρνοι εχουν βιομηχανοποιηθει αρκετα πλεον. Πολλα γλυκα και σφολιατες τα περνουν ετοιμα και κανουν μονο ψωμι.
Superuser Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 γαμώ.. το καλύτερο ψωμί. αυτό έπαιρνα. δεν πειράζει. τώρα καραμολέγκος. Φτιάξ'το μόνη σου..
liopyr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτή η βαρύγδουπη δήλωση "το συσκευασμένο ψωμί δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης" γραμμένη με την βοήθεια του σουπερχρονισμένου 8πύρηνου επεξεργαστήρα μας με βραχυκυκλώνει κάπου. Και τι σημασία έχει αν είναι είδος πρώτης ανάγκης γαμώ το.
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτή η βαρύγδουπη δήλωση "το συσκευασμένο ψωμί δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης" γραμμένη με την βοήθεια του σουπερχρονισμένου 8πύρηνου επεξεργαστήρα μας με βραχυκυκλώνει κάπου. Και τι σημασία έχει αν είναι είδος πρώτης ανάγκης γαμώ το. Έχει κάποιου είδους σημασία. Δείχνει τον πάτο. Δεν είναι το ίδιο να κλείσει η ΕΡΤ και το ίδιο να κλείσει το Αμαλία-Φλέμινγκ ξέρω 'γω. Δεν έχουν όλα τα αγαθά την ίδια «βαρύτητα», και μάλιστα η «βαρύτητα» αυτή είναι απόλυτως υποκειμενική (τα αντικαρκινικά δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης αν δεν έχεις καρκίνο π.χ., αλλά εάν έχεις τότε είναι). Φυσικά, το ιδανικό είναι να μην κλείσει τίποτα. Αλλά εάν είναι να κλείσει κάτι, καλύτερα θα ήταν να κλείσει το λιγότερο «χρήσιμο» ή το λιγότερο «απαραίτητο», σε εισαγωγικά πάντα γιατί όλα είναι χρήσιμα και απαραίτητα στο βαθμό τους.
CaptainHog Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 κριμα για τις 500 οικογενειες.. το ψωμι του τοστ ειναι εν μερη αναγκαιο.. αν εχεις μικρο παιδι στο σπιτι και σου ζητησει στο ασχετο να φαει κατι και δεν εχει μεινει ψωμι??τι κανεις??και να υποθεσουμε οτι ειναι 6 τ απογευμα..κανονικα ξερω οτι μπορεις να βρεις ψωμι και στις 8 το βραδυ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Anyway το ψωμι του τοστ καλο ειναι να υπαρχει. καλημερα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα