Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιποοοον , 

βρεθηκα σε μια παρεα και πηγε η συζητηση στο τζοκερ ,

βρεθηκαμε να διαφωνουμε για το εαν επαναλμβανεις τα ιδια νουμερα σε βαθος χρονου εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισεις απο το να παιζεις καθε φορα διαφορετικα...

ομολογουμενως , καταλαβαινω το σκεπτικο των ανεξαρτητων κληρωσεων ΑΛΛΑ ελα ντε που μου εχει καρφωθει (απο εναν καθηγητη στο πανεπιστημιο) οτι αυτο ισχυει....

οποτε τελικα , τι ισχυει βαση νομων στατιστικης και πιθανοτητων?

ενα λινκ στη Wiki θα ηταν καλοδεχουμενο:D

Δημοσ.

Σκέψου το με μικρότερη λιστα, πχ αριθμους απο το 1 ως το 10 και εσυ επιλεγεις εναν αριθμό. Αν οι αριθμοι επιλεγονται τυχαία, καθε φορα εχεις 1/10 πιθανότητα, είτε επιλεγεις συνεχεια το 5 είτε καθε φορα αλλαζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Για μενα πραγματικα η πιθανοτητα ειναι παντα ιδια, αφου παιζεις τα ιδια νουμερα και καθε φορα κλειρονται ολα απο την αρχη αρα εχεις τις ιδιες πιθανοτητες.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιποοοον , 

βρεθηκαμε να διαφωνουμε για το εαν επαναλμβανεις τα ιδια νουμερα σε βαθος χρονου εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κερδισεις απο το να παιζεις καθε φορα διαφορετικα...

ομολογουμενως , καταλαβαινω το σκεπτικο των ανεξαρτητων κληρωσεων ΑΛΛΑ ελα ντε που μου εχει καρφωθει (απο εναν καθηγητη στο πανεπιστημιο) οτι αυτο ισχυει....

ενα λινκ στη Wiki θα ηταν καλοδεχουμενο :D

Η πιθανότητα να κερδίσεις όπως και να παίζεις τείνει στο 0 είτε παίζεις τα ίδια είτε διαφορετικά νούμερα και δεν ξέρω και κατά πόσο τα αποτελέσματα είναι ελεγχόμενα.

Επομένως, για να κερδίσεις πρέπει απλά να σε θέλει και δεν παίζουν ρόλο τα μαθηματικά. Για παράδειγμα αυτός που έχει παίξει 20 φορές δεν έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει από κάποιον που παίζει μία φορά γιατί ο ένας θα έχει πχ στο λόττο πιθανότητα περίπου 1/14.000.000 και ο άλλος περίπου 20/14.000.000...Σιγά τ'αυγά

Δημοσ.

απο τη στιγμη που οι συνδιασμοι ειναι απειροι αν σου κατσει σου κατσει.οτι να ναι παιζε τις ιδιες πιθανοτητες εχεις

Δημοσ.

Εχω δεν καταλαβαινω πως γινεται καθε πρωτοχρονια να εχουμε συνεχομενα τζακ ποτ

Συμφωνω! Και γενικά σε καθε αργια κλπ παντα μα παντα να βγαινει τζακ ποτ

Δημοσ.

Εχω δεν καταλαβαινω πως γινεται καθε πρωτοχρονια να εχουμε συνεχομενα τζακ ποτ

Εχει μια λογικη αν σκεφτεις οτι ο τζογος ανεβαινει κατακορυφα αυτες τις μερες + οτι δυνει και καποιο μπονους ο οπαπ

• Like 1
Δημοσ.

Εχει μια λογικη αν σκεφτεις οτι ο τζογος ανεβαινει κατακορυφα αυτες τις μερες + οτι δυνει και καποιο μπονους ο οπαπ

Από τη στιγμή που ανεβαίνει θα έπρεπε να είχαμε πιο εύκολα νικητή και όχι Τζακ-ποτ

Δημοσ.

Λοιποοοον , 

Λοιποοοον , 

Οι πιθανότητες είναι ίσες και για τους 2 και ισούνται με 0% για τον απλούστατο λόγο ότι οι πιθανοί συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί καθώς και γιατί τα πάντα είναι στημένα.

Δημοσ.

Λοιποοοον , 

Ι. Ο καθηγητής έλεγε παπαριές

ΙΙ. Δεν πρόσεχες

ΙΙΙ. Ι και ΙΙ

Δημοσ.

παραθέτω απο εδώ

οι πιθανότητα να πιάσεις το τζοκερ με μια απλή στηλη ειναι 1/24.000.000 περιπου.

αν βαλεις όλους τους αριθμους θα πληρώσεις καπου 7.000.000€ οποτε παλι χαμένος θασαι.  :P

επιλέγοντας όμως 7+1 πληρώνεις 6.30€ αλλά η πιθανότητα αυξάνεται αρκετά και γίνεται 1/1.100.000

εχει και αλλα πολυ ενδιαφεροντα...γενικά δεν ειναι τοσο ευκολα στον υπολογισμο, μπαινουν μεσα δεσμευμενες πιθανότητες αφου μόλις βγει το πρωτο νουμερο μένουν 44 αριθμοί, τομές αφου επιλεγεις και τζοκερ και παει λεγοντας...

αν σκεφτείτε πάλι ότι η πιθανοτητα να πιασεις 1+1 ειναι 0,01% και κερδίζεις 70 λεπτα, και του 1 ειναι 0,3% καταλαβαινετε γιατι δε κερδιζει ποτε κανεις...  :P

Δημοσ.

Από τη στιγμή που ανεβαίνει θα έπρεπε να είχαμε πιο εύκολα νικητή και όχι Τζακ-ποτ

Αυτο που λες δεν στεκει γιατι μπορει να παιζουν τα ιδια νουμερα , αλλα γενικα ολοι εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να κερδισουν οποτε για αυτο και το τζακ ποτ.

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν στεκει γιατι μπορει να παιζουν τα ιδια νουμερα , αλλα γενικα ολοι εχουν ελαχιστες πιθανοτητες να κερδισουν οποτε για αυτο και το τζακ ποτ.

Δηλαδή αν παιχτούν 5.000 στήλες επιπλέον, θα είναι όλες με τα ίδια νούμερα??

Είπες ότι αυξάνεται ο τζόγος άρα σου λέω ότι αυξάνεται η πιθανότητα να υπάρξει νικητής, απλό είναι...

Δημοσ.

η πιθανότητα να υπαρξει νικητής σίγουρα αυξάνεται. η πιθανότητα να κερδίσεις εσύ όμως παντα ίδια θα είναι...

+ ότι όσο περισσοτεροι παιζουνε. τόσο περισσοτεροι νικητές σε καθε κατηγορία, τοσο λιγότερα λεφτα κερδίζεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...