traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αρχές Ιούλη ξενοικιάζω το σπίτι που μένω και έχω την εξής απορία. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί που να πουλάει χαρτόκουτες? Γιατί είναι ταλαιπωρία να πηγαίνω στα super market να μαζεύω ότι έχουν. Είναι και μικρές οι περισσοτερες και θα ταλαιπωρηθώ. Που μπορώ να παω να ρωτήσω?
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μπορεί να είναι ταλαιπωρία τα super market, αλλά στα δίνουν και τσάμπα! Αν θες ντε και καλά να αγοράσεις, απευθύνσου σε καταστήματα με υλικά συσκευασίας. Ίσως βρεις και στο praktiker. Πρώτα από όλα όμως πάρε μια ιδέα για κόστος: http://nicepack.gr/product.php?productid=3721
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν έχει ρε γαμώτο Praktiker εδώ Χίο. Προτιμώ να δώσω 20€ και να πάρω σαν αυτές που έβαλες 25 τεμάχια παρά να γυρνάω μέσα στον ήλιο και να ψάχνω..... Δεν έχω και κανα μεγάλο σουπερ κοντά, 2 που είναι δίπλα τις κρατανε γιατί κανουν διανομη κατοικον και δεν δινουν πολλες....
insomniaK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Στο αμπαλαζ, στην καταπλύτου εκεί που ενώνεται με την πασπάτη.
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Στο αμπαλαζ, στην καταπλύτου εκεί που ενώνεται με την πασπάτη. Για αγορά ή εκεί θα βρώ πεταμένες?
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οοοο ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αύριο πρωί θα πάω είμαι και δίπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα