Προς το περιεχόμενο

Σίγουρα κέρδη από το στοίχημα, surebets, safe tips, inside information


gamanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το διάβασα από τον Φώντα και το αναδημοσιεύω εδώ προς γνώση και ... επαγρύπνηση.

Ούτε σίγουρα υπάρχουν, ούτε άχαστα, ούτε εσωτερική πληροφόρηση επί πληρωμή.

 

Πηγή: http://www.bookenemy.com/neo/index.php?pID=1 της 25ης Ιουνίου (η διεύθυνση παραμένει αλλά το άρθρο ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά ) ενώ έχει δημοσιευτεί και στην kingbet.

 

 

Ετσι λοιπόν και εγώ, έκατσα και σκέφτηκα έναν τρόπο να βγάλω χρήματα και θα ήθελα την γνώμη σας…

Με το που θα αρχίσει λοιπόν η νέα σεζόν σκέφτομαι να στείλω 20.000 mail σε ισάριθμους αναγνώστες του σάιτ μου. Θα τους πληροφορήσω ότι απέκτησα ισχυρότατα κονέ με άτομο υψηλά ιστάμενο στην… Εσπανιόλ που είναι ελληνικής καταγωγής και ότι θα με πληροφορεί κάθε βδομάδα για τα στημένα παιχνίδια της ομάδας του! Και επειδή εγώ είμαι πολύ καλός άνθρωπος και θέλω να σας βγάλω μια και καλή από την κρίση, θα μοιράζομαι με τους αναγνώστες τις πληροφορίες μου!

Φέτος λοιπόν, η φάμπρικα άνοιξε με τα όβερ και άντερ για να μην τους πάρουν εύκολα χαμπάρι…

Την πρώτη αγωνιστική λοιπόν παίζει η Εσπανιόλ με την Μπιλμπάο. (Λέω εγώ τώρα). Στους 10.000 αναγνώστες τους στέλνω mail ότι το ματς είναι μαρκαρισμένο για όβερ και στους άλλους 10 χιλιάδες στέλνω το άντερ.

Ποίο το αποτέλεσμα; Εχω 10.000 παίκτες που θα με ευχαριστήσουν θερμά για την πληροφορία…

Την επόμενη εβδομάδα η Εσπανιόλ παίζει με την Οσασούνα και στους πέντε από τους δέκα χιλιάδες αναγνώστες, στέλνω το άντερ και στους άλλους πέντε το όβερ.

Ποίο το αποτέλεσμα; Μόλις απέκτησα πέντε χιλιάδες παίκτες που μου στέλνουν το ένα πίσω από το άλλο τα ευχαριστήρια mail

Την τρίτη αγωνιστική η Εσπανιόλ παίζει με την Βαλένθια. Στους μισούς λοιπόν δίνω το άντερ και στους άλλους μισούς το όβερ. Ποίο το αποτέλεσμα; Έχω 2.500 τρελαμένους φίλους που έχουν πάει εξαιτίας μου για τρίτη σερί φορά στο ταμείο, λόγω των αδιάσειστων πληροφοριών μου, εκ των έσω!

Τέταρτη αγωνιστική στην Primera και η Εσπανιόλ παίζει με την Μάλαγα.

Στους 1250 λέω ότι ο δήθεν πληροφοριοδότης, με ενημέρωσε ότι το ματς είναι φτιαγμένο για άντερ και στους άλλους 1250 λέω ακριβώς το αντίθετο! Τι θα συμβεί; Θα αποκτήσω 625 άτομα που θα έχουν κερδίσει για τέταρτη σερί εβδομάδα και που θα λένε… Φώντας και θα στάζουν μέλι!

Την πέμπτη εβδομάδα που η αγαπημένη μου Εσπανιόλ θα παίζει στην Σεβίλλη, θα κάνω για τελευταία φορά το ίδιο κόλπο! Θα μοιράσω ισόποσα δηλαδή τα όβερ και τα άντερ. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα υπάρχουν πάνω από τριακόσια άτομα που θα έχουν πάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά ταμείο με τις δήθεν πληροφορίες για τα δήθεν στημένα! Υπάρχει περίπτωση να μην έχω καταφέρει να κερδίσω την εμπιστοσύνη αυτών των ανθρώπων;

Εκεί κάπου λοιπόν ξεκινάει η… παραμύθα. Στέλνω λοιπόν ένα νέο mail σε αυτούς τους παίκτες και τους λέω ότι επειδή η δουλειά βρώμισε και μαθεύτηκε, ο πληροφοριοδότης μου, προκειμένου να συνεχίσει να σας στέλνει στο ταμείο κάθε εβδομάδα, θέλει από τον καθένα σας 100 ευρουδάκια. Τόσα και τόσα βγάλατε και σκεφτείτε πόσα έχετε να κερδίσετε ακόμα! Μην είστε και πλεονέκτες!  Εξάλλου ο άνθρωπος μου παίρνει τεράστιο ρίσκο! Δεν πρέπει να ανταμειφτεί για αυτό;

Έτσι λοιπόν και με αυτό το έξυπνο κόλπο, μέσα σε μία μέρα εγώ θα λάβω σε έναν κρυφό λογαριασμό 100 επί 300, δηλαδή 30 χιλιάδες ευρώ! Εις υγεία των κορόιδων βέβαια όλα αυτά…

Το… κακό όμως ξέρετε ποιο είναι; Ότι δυστυχώς με πρόλαβαν άλλοι… Χιλιάδες (χωρίς ίχνος υπερβολής) άτομα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και με αυτό το κόλπο καταφέρνουν είτε λίγο είτε πολύ να αποκομίζουν μεγάλα ποσά από ανυποψίαστους παίκτες! Έχει στηθεί ένα πραγματικό πανηγύρι το οποίο δεν λαμβάνει χώρα μόνο εδώ, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη! Και να σκεφτείτε ότι εδώ δεν μιλάμε για τα αρχικά 20 χιλιάδες mail που θα… έστελνα εγώ, αλλά για εκατομμύρια των εκατομμυρίων! Με λίγα λόγια προσπαθήστε να διανοηθείτε για τι τζίρους μιλάμε!

Για αυτό λοιπόν, προσέξτε πάρα πολύ και να μην εμπιστεύεστε τον καθένα που πηγαίνει να σας προσεγγίσει…»

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...