Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει σπασει η οθονη λογω ατυχηματος εδω κ καμποσο καιρο... Χρησιμοποιω μια σταθερη οθονη κ ολα καλα. Τωρα που εφτασε η ωρα να κανω φορματ τι κανω? Υπαρχει τροπος?

Δημοσ.

Μάλλον μιλάμε για laptop..εγώ είχα κάνει κανονικά φορματ από δεύτερη οθόνη και όχι από την ίδια την οθόνη του λαπτοπ.(Δοκίμασε να βάλεις το cd και να ξεκινήσεις την διαδικασία του format και δες τι μπορείς να δει στην οθόνη σου.)

Δημοσ.

Προφανως ειναι labtop. Βασικα με την αλλη οθονη δν βλεπω καθολου bios κτλ μονο οταν φορτωνουν τα windows μονο τοτε εχω εικονα. Αρα πως ειναι δυνατον να κανω format χωρισ να εχω προσβαση στο βιος?

Παντως αμα μπορει καποιος να βοηθησει , θ ειμαι ευγνωμων... Πως μπορω να κανω φορματ...

Δημοσ.

Δες αν το laptop σου έχει πρόγραμμα που τρέχει μέσα στα windows και σε αφήνει να κάνεις αλλαγές στο bios,αν έχει και έχει επιλογή για να αλλάξεις την προτεραιότητα στης οθόνες τότε κάτι γίνεται. 

Δημοσ.

Προφανως ειναι labtop. Βασικα με την αλλη οθονη δν βλεπω καθολου bios κτλ μονο οταν φορτωνουν τα windows μονο τοτε εχω εικονα. Αρα πως ειναι δυνατον να κανω format χωρισ να εχω προσβαση στο βιος?

Παντως αμα μπορει καποιος να βοηθησει , θ ειμαι ευγνωμων... Πως μπορω να κανω φορματ...

Καλημέρα, αν μπορείς άνοιξε το πάνω καπάκι απο το πληκτρολόγιο και λογικά απο κάτω θα δείς το καλώδιο που έρχεται απο την οθόνη...Αν το ξεκουμπώσεις θα σου δει την εξωτερική οθόνη σαν μοναδική και θα σου δώσει απο εκεί εικόνα.

Δημοσ.

Το έχεις δοκιμασει αυτο? Μου φαινεται η μονη λυση αλλα νομιιζω οτι ειναι κ καλη ιδεα... Θ το προσπαθησω...

Οποιος το έχει κανει ας μ πει, αλλιως αν υπαχει αλλος τροπος ευπροσδεκτος. Αν κ τωρα που το ξανασκεφτομαι παλια σε ενα παλιο Labtop που ειχα παθει το ιδιο, χωρις καθολου οθονη(επειδη ειχε καει) με μια σταθερη που του ειχα βαλει παλι ανοιγε μονο οταν εμπαινε στα windows, οποτε δν ξερω κατα ποσο θα πιασει αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...