Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έκανα συμβόλαιο για 3 χρόνια για σπίτι. Πλέον θέλω να φύγω.

Έχει πολλά προβλήματα κ είναι ακριβό γι αυτά που προσφέρει.

Λύσεις για να μην πληρώσω αποζημίωση ;

Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τί εννοείς λύσεις; Τί γράφει το συμβόλαιό σου; Σίγουρα θα προβλέπει αποχώρηση με κάποιου είδους έγκαιρη ειδοποίηση, πχ 2-3 μήνες.

Δημοσ.

Τί εννοείς λύσεις; Τί γράφει το συμβόλαιό σου; Σίγουρα θα προβλέπει αποχώρηση με κάποιου είδους έγκαιρη ειδοποίηση, πχ 2-3 μήνες.

Το συμβολαιο γραφει οτι για να φυγω η θα του βρω εγω ενοικιαστη η του πληρωνω το υπολοιπο ! Δηλαδη 24Χ300 ευρω !

Λυση θελω για να του ξεφυγω χωρις να δωσω τιποτα.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν στέκει αυτός ο όρος.  Πάντως ΕΑΝ δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί μεν να αξιώσει την καταβολή όλων αυτών των ενοικίων τώρα, ΑΛΛΑ εάν δεν νοικιάσει το σπίτι μέσα σε αυτό το διάστημα, και μπορεί να το αποδείξει, μετά μπορεί να πάει σε δικαστήριο για να σου ζητήσει αποζημίωση. Με κάθε επιφύλαξη.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν στέκει αυτός ο όρος.  Πάντως ΕΑΝ δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί μεν να αξιώσει την καταβολή όλων αυτών των ενοικίων τώρα, ΑΛΛΑ εάν δεν νοικιάσει το σπίτι μέσα σε αυτό το διάστημα, και μπορεί να το αποδείξει, μετά μπορεί να πάει σε δικαστήριο για να σου ζητήσει αποζημίωση. Με κάθε επιφύλαξη.

Αρα μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω ; Υποψιν ειναι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ

Δημοσ.

So what? Βρες κι εσύ έναν δικηγόρο που να το κατέχει το σπορ.  Προσωπικά πάντα είμαι, όχι με τον ενοικιαστή ή τον ιδιοκτήτη, αλλά με το νόμιμο και το δίκαιο ανά περίπτωση.  Τουτέστιν: εάν αυτός ο όρος υφίσταται και στέκει νομικά, αφού τον υπέγραψες (= τον δέχτηκες) θα τα στάξεις. Εάν δεν στέκει, ο τύπος ψάχενι για μ@λ@κες, σκίσε τον.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου και αν αυτός μπορέσει να νοικιάσει το διαμέρισμα όταν φύγεις, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς.

Από την άλλη, την εγγύηση, ξέχνα την.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έκανα συμβόλαιο για 3 χρόνια για σπίτι. Πλέον θέλω να φύγω.

Έχει πολλά προβλήματα κ είναι ακριβό γι αυτά που προσφέρει.

Λύσεις για να μην πληρώσω αποζημίωση ;

1. Βρίσκοντας πάτημα στα "πολλά προβλήματα" που έχει.

"Ο μισθωτής μπορεί να καταγγείλει μια αστική μίσθωση πριν την συμβατική της λήξη αν η χρήση του μισθίου συνεπάγεται σπουδαίο κίνδυνο της υγείας του μισθωτή ή των συνοικούντων οικείων του (βλ. 588 ΑΚ)"

2. Εφόσον του βρεις νέο ενοικιαστή.

Αυτός ο όρος ισχύει, έχει δεν έχει γραφτεί στο συμβόλαιο. Ο ελάχιστος χρόνος μίσθωσης στις οικίες είναι 3 έτη, άσχετα αν έχει συμφωνηθεί λιγότερο.

Όσο για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο, ο ιδιοκτήτης μπορεί να αξιώσει μισθώματα μόνο για όσο καιρό έχει μείνει ξενοίκιαστο στη διάρκεια των 3 ετών.

Δημοσ.

Το συμβολαιο γραφει οτι για να φυγω η θα του βρω εγω ενοικιαστη η του πληρωνω το υπολοιπο ! Δηλαδη 24Χ300 ευρω !

Λυση θελω για να του ξεφυγω χωρις να δωσω τιποτα.

Δεν ισχύει αυτο, ειναι  καταχρηστικός ορος.

Πήγαινε σε ενα δικηγόρο

Δημοσ.

Σκεφτηκα να του δηλωσω " ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ"  οποτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα μου κανει εξωση.

Τι λετε ;

Δεν ισχύει αυτο, ειναι  καταχρηστικός ορος.

Πήγαινε σε ενα δικηγόρο

Ειναι η ξαδερφη μου δικηγορος. Μου ειπε να του κανω εξωδικο ΟΜΩΣ και παλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα κανει πισω αυτος ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!!

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν του δηλώνεις ότι έχει πολλά προβλήματα, όπως είπες; Τα «πολλά προβλήματα» αποδεικνύονται πιο εύκολα από την αδυναμία πληρωμής, just sayin...

Τι προβλήματα έχει;

Δημοσ.

Γιατί δεν του δηλώνεις ότι έχει πολλά προβλήματα, όπως είπες; Τα «πολλά προβλήματα» αποδεικνύονται πιο εύκολα από την αδυναμία πληρωμής, just sayin...

Τι προβλήματα έχει;

Πολυ απλα ΔΕΝ το φτιαχνει. Ηδη περινενω 1 ολοκληρο χρονο και ειναι το μωρο μας χωρις δωματιο διοτι εβγαλε μουχλα το παιδικο.

Δεν παιρνει χαμπαρι ο τυπος. Ειναι στον κοσμο του.

Λοιπον

προβληματα.

1 . ταρατσα χωρις μονωση αρα μουχλα και πολυ ζεστη σε ολο το σπιτι.

2. θελει βαψιμο το σπιτι αρχισαν και πεφτουν σοβαδες ( υποσχεθηκε να το βαψει πριν 1χρονο)

3. στο παιδικο στον εξω τοιχο εχει ανοιξει σχεδον τρυπα απο την μουχλα, η πολυκατοικια ΔΕΝ το φτιαχνει !!!

4. Το μπανιο σχεδον κοντευει να διαλυθει !!

5. Ειπε θα μας αλλαξει ντουλαπες αλλα τιποτα. Υπαρχει μια δικια του μεσα στη μουχλα.

θελετε και αλλα ;;;

• Moderators
Δημοσ.

Παίρνεις υπογεγραμμένη γνωμάτευση από κάποιον μάστορα ότι το σπίτι έχει υγρασία, φτιάχνεις εξώδικό μαζί με την ξαδέρφη σου ότι θα αποχωρήσεις εντός Χ ημερών αν δεν το επισκευάσει και του το στέλνεις με κλητήρα.

Προσωπικά εγώ, αν είχα μωρό και είχε τεθεί θέμα με την υγεία του θα είχα ήδη φύγει, κι ας πήγαινε δικαστικώς να ζητούσε ότι ήθελε μετά.

Καλά ρε, πριν το νοικιάσεις το σπίτι δεν το είχες δει; Πώς έχεις εδώ και ένα χρόνο τέτοια προβλήματα έχοντας συμβόλαιο για τρία; Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. :/

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνεις υπογεγραμμένη γνωμάτευση από κάποιον μάστορα ότι το σπίτι έχει υγρασία, φτιάχνεις εξώδικό μαζί με την ξαδέρφη σου ότι θα αποχωρήσεις εντός Χ ημερών αν δεν το επισκευάσει και του το στέλνεις με κλητήρα.

Προσωπικά εγώ, αν είχα μωρό και είχε τεθεί θέμα με την υγεία του θα είχα ήδη φύγει, κι ας πήγαινε δικαστικώς να ζητούσε ότι ήθελε μετά.

Καλά ρε, πριν το νοικιάσεις το σπίτι δεν το είχες δει; Πώς έχεις εδώ και ένα χρόνο τέτοια προβλήματα έχοντας συμβόλαιο για τρία; Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. :/

3 χρονια ηταν απο περυσι αρα εμειναν 2 φιλε.

ΠΡΙΝ πως να ηξερα οτι εχει μουχλα εφοσον μπηκαμε καλοκαιρι ;;;

ΤΟν φεβρουαριο εβγαλε μουχλα και ειπε ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

Θα κανω αυτο που ειπες. Εχω και πολιτκο μηχανηκο για εκθεση κτλ.

ΤΟυ δινω και 300 καθε μηνα τον αλητη.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...