Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

μολις αγορασα εναν ανεμιστηρα οροφης ( WS42-CLP ---> http://image.made-in-china.com/2f0j00sMETmGZnSycv/Industrial-Ceiling-Fan-CF-48-11-2-.jpg

<------------->καπως ετσι ειναι μοναχα που εχει τεσσερα φτερα και μια( 1 ) λαμπα απο κατω)

η ερωτηση μου ειναι η εξης : μπορω να ανεβασω τις στροφες του μοτερ ;;;

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Λογικα δεν νομιζω να εγινα αντιληπτος αλλα και παλι ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μποναχα που ειναι ανεμιστηρας οροφης σπιτιου(ταβανι)  :-)

Δημοσ.

Λογικα δεν νομιζω να εγινα αντιληπτος αλλα και παλι ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μποναχα που ειναι ανεμιστηρας οροφης σπιτιου(ταβανι)  :-)

Μοναχα, που εδώ είναι η ενοτητα για hardware υπολογιστων. Εκτος και αν ο ανεμηστήρας οροφής προορίζεται να ψυχει κανενα pc. 

Δημοσ.

+1 με εσενα .::NikoS::. για αυτο και το εγραψα εδω μπας και παρω καμια απαντηση!!! τελος παντων αν μπορει καποιος να δωσει καπια απαντηση θα ηταν πολυ χρησιμη!!!  :-D  :-D

Δημοσ.

Τι να σου πω δε ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, αλλά πως θα ανεβάσεις στροφές αν δεν πηγαίνει το μοτερ παραπάνω;

Δημοσ.

Μακαρι φιλε μου να βρεθει καποιος να σου απαντησει ειλικρινα αλλα χλωμο το κοβω.ειναι τελειως λαθος το section που εχει μπει.καλυτερα να το ποσταρεις στο μπλα μπλα πιο πολλες πιθανοτητες εχεις.

μπορει να λεει Hardware ο τιτλος του νηματος αλλα εαν ειναι να βαλουμε και τετοια στο παιχνιδι...

Hardware

και ειδικα αυτα :P :P

Δημοσ.

για αυτο και το εγραψα εδω μπας και παρω καμια απαντηση!!! τελος παντων αν μπορει καποιος να δωσει καπια απαντηση θα ηταν πολυ χρησιμη!!!  :-D  :-D

ίσως με ενα dimmer να πετύχεις αυτό που θέλεις.

παίζει ρόλο και το μοτέρ που έχει ο ανεμιστήρας,μερικοί δεν πέρνουν τπτ απο πλευράς στροφών.

πήγαινε σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό( καυκάς,κωνσταντακάτος) και πές τι θέλεις να κάνεις με το dimmer.

Δημοσ.

Μοναχα, που εδώ είναι η ενοτητα για hardware υπολογιστων. Εκτος και αν ο ανεμηστήρας οροφής προορίζεται να ψυχει κανενα pc. 

θα το βάλει στο εσωτερικό του κουτιού. :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...