kobuzakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπερα, μολις αγορασα εναν ανεμιστηρα οροφης ( WS42-CLP ---> http://image.made-in-china.com/2f0j00sMETmGZnSycv/Industrial-Ceiling-Fan-CF-48-11-2-.jpg <------------->καπως ετσι ειναι μοναχα που εχει τεσσερα φτερα και μια( 1 ) λαμπα απο κατω) η ερωτηση μου ειναι η εξης : μπορω να ανεβασω τις στροφες του μοτερ ;;; ευχαριστω!!
Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Βαλε τον σε fan controller και δωσε γκαζια.κατι τετοιο ρε παιδι μου
kobuzakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Λογικα δεν νομιζω να εγινα αντιληπτος αλλα και παλι ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μποναχα που ειναι ανεμιστηρας οροφης σπιτιου(ταβανι)
WalkerSW Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Λογικα δεν νομιζω να εγινα αντιληπτος αλλα και παλι ευχαριστω για την αμεση απαντηση, μποναχα που ειναι ανεμιστηρας οροφης σπιτιου(ταβανι) Μοναχα, που εδώ είναι η ενοτητα για hardware υπολογιστων. Εκτος και αν ο ανεμηστήρας οροφής προορίζεται να ψυχει κανενα pc.
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Πάντως εδώ που τα λέμε σκέτο hardware λέει το φόρουμ άρα θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε. 1
kobuzakos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 +1 με εσενα .::NikoS::. για αυτο και το εγραψα εδω μπας και παρω καμια απαντηση!!! τελος παντων αν μπορει καποιος να δωσει καπια απαντηση θα ηταν πολυ χρησιμη!!!
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τι να σου πω δε ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, αλλά πως θα ανεβάσεις στροφές αν δεν πηγαίνει το μοτερ παραπάνω;
Thanos1972 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μακαρι φιλε μου να βρεθει καποιος να σου απαντησει ειλικρινα αλλα χλωμο το κοβω.ειναι τελειως λαθος το section που εχει μπει.καλυτερα να το ποσταρεις στο μπλα μπλα πιο πολλες πιθανοτητες εχεις. μπορει να λεει Hardware ο τιτλος του νηματος αλλα εαν ειναι να βαλουμε και τετοια στο παιχνιδι... Hardware και ειδικα αυτα :P
coolerman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 για αυτο και το εγραψα εδω μπας και παρω καμια απαντηση!!! τελος παντων αν μπορει καποιος να δωσει καπια απαντηση θα ηταν πολυ χρησιμη!!! ίσως με ενα dimmer να πετύχεις αυτό που θέλεις. παίζει ρόλο και το μοτέρ που έχει ο ανεμιστήρας,μερικοί δεν πέρνουν τπτ απο πλευράς στροφών. πήγαινε σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικό εξοπλισμό( καυκάς,κωνσταντακάτος) και πές τι θέλεις να κάνεις με το dimmer.
veteranos123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μοναχα, που εδώ είναι η ενοτητα για hardware υπολογιστων. Εκτος και αν ο ανεμηστήρας οροφής προορίζεται να ψυχει κανενα pc. θα το βάλει στο εσωτερικό του κουτιού.
άδικος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δε μπορείς να ανεβάσεις τις στροφές του. Αυτό που αναφέρει ο coolerman είναι για να τις ρίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα